Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Clau sa ne spui cum te simti

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andreea ma bucur ca ai venit acasa, ai sa vezi ce bb ascultator ai si va sta la mami atat cat trebuie

Musette vazut poze, frumoasa foc esti mamico

Danucu o mamica frumoasa

Clau cum te mai simti?

Babytza

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Raportez ca am facut si noi bagajul de spital si am terminat de cumparat tot ce ne trebuie pentru venirea lu bb Abea astept sa fie coltisorul lui gata ... O sa pun poze la sfarsitul saptamanii.

Azi se intoarce si pustoaica mea din Turcia ! Mi-e un dor de ea de lesin....

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

continua contractiile asa ca asteptam cumnti in pata sa vedem daca se intensifica, oricum pana acum sunt fara caracter progresiv.

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata burtici,

ce harnicute sunteti voi asa pe seara si pe racoare

Felicic, chiar sunt curioasa ce ne spui la urmatoarea eco.Si eu ma astept ca daca se intoarce sa fie ceva spectaculos, cu burti zguduite si cu focuri de artificii...ca e eveniment, nu gluma.Mai ales ca nu a facut-o pana acum!

Gargaritza, asa am zis si e:ca unde sughite e capul.Si cum sughita numai jos....Dar dupa eco ne-a fost clar ca nu e nici un cap.Imi pare rau ca nu am mai sughitat de curand ca sa imi aduc aminte cum e....dar dupa aia m-am gandit ca de fapt la sughit ni se zguduie mai mult burta, nu?

CD, felicitari pentru bebe grasun si nu iti face griji cu cordonul.Noi de la eco morfofetala il aveam circulara si la ultima eco performanta nu se mai vedea nimic in jurul gatuletului...il avea langa gat.Deci poate iesi singurel!

Danucu, si eu am tot placenta anterioara si cam acelasi gen de manifestari ale lui bebe:mi se pare destul de lenes si cu perioade destul de scurte cand e ff activ si pot sa zic ca il simt in 'toata puterea lui'.Dar atata timp cat ii simtim regulat si nu trec multe ore fara nici un semn,e ok.

Andreea_and, bine ai revenit printre noi si sa te odihnesti bine

Simodina, ultimele pregatiri inainte de marele eveniment?

Clau cum ai descrie tu contractiile pe care le ai?

34+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

clau daca este lichid amniotic atunci cand te ridici din pat va curge mai mult cantitativ si va trece prin tampon. Dar daca nu esti sigura mai bine da o fuga la camera de garda, azi e sambata se circula mai lejer si s-ar putea sa fie mai liber si la spital si sa te vada repede cineva.

musette ti-a explicat kid sistemul din Elias cu epidurala. In concluzie daca T iti recomanda cumpar-o asa cum iti zice el cu sau fara anestezic.

Eva multumesc mult de tot.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Neata burtici,

ce harnicute sunteti voi asa pe seara si pe racoare

Felicic, chiar sunt curioasa ce ne spui la urmatoarea eco.Si eu ma astept ca daca se intoarce sa fie ceva spectaculos, cu burti zguduite si cu focuri de artificii...ca e eveniment, nu gluma.Mai ales ca nu a facut-o pana acum!

Gargaritza, asa am zis si e:ca unde sughite e capul.Si cum sughita numai jos....Dar dupa eco ne-a fost clar ca nu e nici un cap.Imi pare rau ca nu am mai sughitat de curand ca sa imi aduc aminte cum e....dar dupa aia m-am gandit ca de fapt la sughit ni se zguduie mai mult burta, nu?

CD, felicitari pentru bebe grasun si nu iti face griji cu cordonul.Noi de la eco morfofetala il aveam circulara si la ultima eco performanta nu se mai vedea nimic in jurul gatuletului...il avea langa gat.Deci poate iesi singurel!

Danucu, si eu am tot placenta anterioara si cam acelasi gen de manifestari ale lui bebe:mi se pare destul de lenes si cu perioade destul de scurte cand e ff activ si pot sa zic ca il simt in 'toata puterea lui'.Dar atata timp cat ii simtim regulat si nu trec multe ore fara nici un semn,e ok.

Andreea_and, bine ai revenit printre noi si sa te odihnesti bine

Simodina, ultimele pregatiri inainte de marele eveniment?

Clau cum ai descrie tu contractiile pe care le ai?

34+
bebe David

Lucrusoare bebe David

se strange burtica, se tuguie si intareste, plus ca doare

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

clau daca este lichid amniotic atunci cand te ridici din pat va curge mai mult cantitativ si va trece prin tampon. Dar daca nu esti sigura mai bine da o fuga la camera de garda, azi e sambata se circula mai lejer si s-ar putea sa fie mai liber si la spital si sa te vada repede cineva.

musette ti-a explicat kid sistemul din Elias cu epidurala. In concluzie daca T iti recomanda cumpar-o asa cum iti zice el cu sau fara anestezic.

Eva multumesc mult de tot.

asa voi proceda daca este intr-adevar scugere de lichid amniotic.

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Clau poate ar fi bine sa tragi o fuga pana la spital.

Mie au inceput sa mi se umfle picioarele dis de dimineata [:((]

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

clau cronometreaza-le. Noteaza cat tine o contractie din asta cu durere si cat dureaza intervalul dintre ele. Daca devin regulate atunci tot fuga la medic.

Mergi la inceput