Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27
Noi am fost la eco, avem 2914kg, dilatatia de la rinichi s-a miscorat de la 8 la 3.1mm, ce nu mi-a placut a fost cordonul care se vedea in poza cum statea pe gatul Mikului, mi s-a parut ca era chiar pe guritza, dar dr a zis ca totul e ok cu bebe, ca nu pare nimic in neregula, ca nu sufera si ca e posibil sa isi desfaca cordonul singur
Placenta are gradul 3 de maturare, dar banuiesc ca e ok la 35s (36s dupa eco), termenul este 17 sept dupa eco (dar eu nu cred...e prea devreme)

35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

CD, felicitari! Mikul tau are aproape cat Luca, care la eco de luni avea 2950gr si avem DPN ecografic 11 sept, in loc de DPN 20 sept! Deci...nu e devreme pe 17!!! Acum, vedem cand vor binevoi sa iasa printzisorii!

35+ LUCA

AMR 29 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

merci fetele, va pupam amandoi
dya, pe 17 sept o sa am 39s, nu e devreme dar....eu am tot stat cu gandul ca mai e si 23 septembrie parca suna mai indepartat, cred ca am cateva emotii astazi, dar de maine imi revin
Am acumulat din ce in ce mai multe chestii necesare, gen landou, pompa de san, cateva bibe,costumase, manusele, botosei, reciclate de la cumnati, am cumparat chiar si paturicile absorbante

35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eva tare harnicuta esti!Ai strans o gramada de lucrusoare ca o albinuta!Cred ca esti campioana odiseei!
Andy.p ce mai faci?Cum mai esti?

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dyabine sunt.Mi-e cald de mor da in rest suntk,,,si am impresia ca mi s-a lasat burtics.
Tu ce faci?Cum esti?Ti-ai facut bagajul?

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ratonelu stai linistita ca si eu inca mai merg la munca. De fapt saptamana viitoare ma mai duc numai in vizita pe seara si gata. Dar pana acum am fost full time. Colegii mei s-au oferit sa ma moseasca, dar nu imi inspira incredere.

Oricum sunt disperata ca al meu doctor a plecat in concediu si nu stiu cat sta si pe cine a lasat in loc. Daca nasc pana vine el il astept la colt si ii rup picioarele. Intre timp nici nu stiu ce sa fac. Sa caut altul si sa il las pe asta balta ca e neserios? Sa il astept pe asta, ca la cat am cotizat deja la el... ar cam fi cazul...?
Incerc sa raman calma sa nu o supar pe bebelina, dar...
Promit ca daca ma apuca nascutul in miez de noapte il sun. Si daca nu tot il sun in miez de noapte.

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Kid Acum sa te intreb cum procedezi ca sa fi sigura ca daca nu o folosesti o recuperezi inapoi sigilata?si eu daca nu o voi folosi o voi vinde unei alte gravidute care naste dupa mine.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!

37+LUCA

AMR 20 ZILE

Musette hai ca-ti raspund pana revine Simo. Trusa este la tine si nu o dai decat daca ti-o cer. Daca au in spital ramai cu ea, doar sa n-o desfaci tu din curiozitate . Si eu a trebuit sa cumpar la Municipal ca ramasesera fara, noroc ca era o farmacie in spital unde mai erau 2 truse.

LE Si vai ce mamica frumoasa, tanara si fericita am vazut in poza

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 39 s

Mergi la inceput

Andy.p eu sunt destul de bine, tot asa ma omoara caldura.Sa stii ca atata m-am foit azi ca nu am apucat sa fac bagaju dar nu ma culc pana nu incep macar sa il fac ca sa dorm mai linistita.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Ratonelu stai linistita ca si eu inca mai merg la munca. De fapt saptamana viitoare ma mai duc numai in vizita pe seara si gata. Dar pana acum am fost full time. Colegii mei s-au oferit sa ma moseasca, dar nu imi inspira incredere.

Oricum sunt disperata ca al meu doctor a plecat in concediu si nu stiu cat sta si pe cine a lasat in loc. Daca nasc pana vine el il astept la colt si ii rup picioarele. Intre timp nici nu stiu ce sa fac. Sa caut altul si sa il las pe asta balta ca e neserios? Sa il astept pe asta, ca la cat am cotizat deja la el... ar cam fi cazul...?
Incerc sa raman calma sa nu o supar pe bebelina, dar...
Promit ca daca ma apuca nascutul in miez de noapte il sun. Si daca nu tot il sun in miez de noapte.

34+ - Andreea

Irina, stai linistita ca mai e destul pana nasti, bine ca a plecat acum si nu peste 3 sapt Oricum ar trebui sa suni la asistenta lui sa afli cat sta si ce faci daca ai nevoie de un medic. Si mai usurel cu serviciul si efortul in perioada asta, pentru orice eventualitate.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 39 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya si eu ma pregatesc da numa nu reusesc sa-l fac si ma mai apuca panica ca ma va apuca nasterea si eu cu bagajul nefacut..dar maine sigur il fac.

36+bbelina
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Dya si eu ma pregatesc da numa nu reusesc sa-l fac si ma mai apuca panica ca ma va apuca nasterea si eu cu bagajul nefacut..dar maine sigur il fac.

36+bbelina
AMR 4 saptamani

Parca nu ne vine sa credem ca se apropie momentul!Nu imi imaginez ca luna viitoare pe vremea asta o sa fie un bebe la noi in casa.

Diana

Mergi la inceput