Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 9
dma2007 spune:
iar m-am uitat la poze..bai eu as manca toti pepenasii........
diarux te rog scuza-ma !, am uitat sa-ti multumesc pt poezioara
bibicu meu doarme de 4 ore, si nu i-am facut baie...ii fac la 1 noaptea
M.A. ANDREEA MARIA (15.08.2008)
monalac spune:
fetelor,sunt disperata,mi a schimbat acum sotul pansamentul si ne am ingrozit amandoi....am 2 gauri mari in sold,dar mari,de pagi pumnul..chirurgul mi a spus ca mi a facut 2 gauri mari,dar ma asteptam sa fie incizii,dar nu,sunt gauri
gallyb spune:
Ma gandeam ca numai noi mancam foarte des, dar vad ca mai sunt bebei ca noi. Asta noapte s-a trezit din ora in ora si mancat doar cate 5 min. Azi am fost terminata toata ziua. Asta e rezist. Numai ca eu iar in toamna licenta si nu ma lasa sa citesc deloc. Ma bate un gand sa o las la iarna, dar atunci nu stiu daca imi v-a fi mai usor.
Oare Mona ce a facut azi? M-am tot gandit la azi.Saracuta de ea...
Am adaugat vreo doua pozici si noi. Am vazut iar toti pepenasii. Sunt toti foarte scumpi.
Xenia (9.07.2008)
monalac spune:
azi mi a facut anestezie locala tinand cont ca abia am avut o anestezie generala si m a durut f rau....am plans,m am vaitat,am dat din picioare,,,,m a tot certat asistenta ca il lovesc pe dr....cand a terminat am vazut carne,grasime....,dar totusi nu m am asteptat sa fie gaurile asa mari...imi pare rau ca aparatul e la bunica mea care a plecat la constanta si n am cum sa fac poze..dar fac eu rost
monalac spune:
ma simt f slabita,azi mi s a facut rau de 2 ori,desi n am dureri insuportabile,adica am dureri,dar fata de cum le am avut cand necroza era la inceput,astea sunt cat de cat mai suportabile...dar nu inteleg de ce ma simt asa slabita...
bujo spune:
Vai Mona ce te mai chinui si tu, dar sunt nasoale infectiile astea cu puroi ca se vindeca greu. Sa dea Domnu sa nu mai recidiveze de-acu.
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
gallyb spune:
Fetelor la care manaca bebeii foarte des, la voi mananca si adorm sau incep sa planga si refuza sa m-ai manance? Ca la mine ziua mananca, incepe sa planga, dar parca ar mai vrea. Noaptea adoarme.
Xenia (9.07.2008)
SunSmile spune:
Uof Mona uof. Si ce a zis chirurgul? Cand va mai vedeti? Sanatate multa iti doresc si putere sa rezisti!
Gally ce dulcica e Xenia!
Dana eu sper ca pana la prima dragoste sa vb despre primul dintisor, prima lingurita de papica, primul pas, primul cuvintel...:) Lasa iubirea dom'le, ca si-asa i-am amanetat de mici (vezi io si Cuscri Bujo)
Monica si noi mai patim s-o spalam la 12 noaptea. La Tulcea am spalat-o la 2.30, pt ca atunci am ajuns acasa. Fusesem pe faleza la party pe 15 si nah, asta e. Nu stiu cum sunteti voi dar noi n-am renuntat nici batuti la baita, e ritualul nostru, chiar daca mai sarim orele.
Ana lasa ca nu trebuie musai sa fie aranjat nu stiu cum. E adevarat ca viitorul Mariei e cel mai important dar si odihna voastra la fel. Asa ca incearca sa o iei si tu mai usor. Abia astept pozele, pt ca voi sunteti frumoasele mele.
Ma'c sa-mi vad ragaicii, ca-i aud cum se destrabaleaza:)
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
monalac spune:
peste o saptamana ma duc la control,pana atunci tb schimbat pansamentul de 2 ori pe zi...dar se lipeste,imi intra in gauri si ma doare,e cumplit....a zis ca tb sa stau asa,deschisa,pana ce carnea devine roz,adica pana iese toata infectia,abia apoi imi va inchide gaurile.