Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

chirurgul a mai zis ca daca gaurile se inchid mai devreme,adica pana sa iasa toata infectia,e f periculos,ca intra infectia in sange,sau ceva de genul asta...

a zis ca tesutul a fost f afectat si ca el mi a scos tot ce era negru..

Mergi la inceput

chirurgul a mai zis ca daca gaurile se inchid mai devreme,adica pana sa iasa toata infectia,e f periculos,ca intra infectia in sange,sau ceva de genul asta...

a zis ca tesutul a fost f afectat si ca el mi a scos tot ce era negru..

Mergi la inceput

BIRI,sper sa intri sa mi raspunzi,ca sunt tare speriata.
1-e normal sa stau cu gauri f adanci?nu se intampla nimic,nu exista risc major de infectie?

2-tb sa iau antibiotic?ca am uitat sa l intreb pe dr,iar el nu mi a zis nimic.

3-eu am inceput deja sa iau zinnat,dar asta am luat si data trecuta,in 2 randuri.isi mai face efectul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

sun nu nu renuntam, o s-o spalam cand se trezeste

mona e mai bine asa, probabil a curatat f bine acolo
ai grija sa schimbi pansamentul la timp
te simti slabita pt ca iti dai seama ce infectie ai avut acolo, si probabil si din cauza faptului ca te-a durut, te-ai chinuit

incerc sa-ti raspund si eu la intrebari:
mai bine cu gauri pt ca e curat, s-a eliminat tot tesutul necrozat, poti evita infectiile daca schimbi la timp pansamentul

daca medicul nu ti-a dat antibiotic nu lua

M.A. ANDREEA MARIA (15.08.2008)

Mergi la inceput

sunt extraordinar de socata...nici nu va puteti inchipui ce gauri enorme am,dimensinea e cat era necroza de mare,iar adancimea de 3-4cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Sper k tea curatat bine acolo nu doar tia scos puroiu...k altfel se face la loc...si eu stiu k e bine asa k sa intre aer si se vindeca mai bine si mai repede,dar sa nu intre mizerie acolo si sa fie mereu curat, cum zice si DMA pansamentul mereu curat...si faza cu intratul infectiei in sange tiam zis si eu...acum nu stiu cat ma crezi sau nu...k pana la urma sunt decat o pustoaica dar am citit multe despre asta...si eu zic sa nu iei antibiotic asa de capu tau fara recomandare...k o fii el antibiotic dar nu toate au acelasi efect...in fine...faci cum consideri k e mai bine...si sper sa iti treaca si sa nu te mai chinui!

Denisa 41+ bb Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Sun

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Pus si noi pozici noi si la pepenasi si la iulie.august, daca va face placere sa ne vedeti... Acum lucrez la povestea nasterii...n-am talente prea mari de narator dar incercam...

Diarux cu placere. Acum legat de intrebarile tale, conform La Lache (liga internationala a laptelui) mama care alapteaza nu trebuie sa aiba o alimentatie din care sa se evite anumite alimente, ci o alimentatie echilibrata, fara excese de un anumit aliment. In schimb trebuie neaparat lichide, pana la 3 litrii de lichid pe zi!!Conform diferitelor site-uri despre colici pe care le-am citit, sunt anumite alimente care ar putea provoca in diferite cazuri colici: laptele de vaca, ceapa, rosiile, usturoiul, brocoli, carnea de pui si de vita . Asta nu inseamna ca aceste alimente trebuie inlaturate total din alimentatia mamei, se merge pe ideea ca unele alimente se "strecoara" in laptele mamei, provocand gaze sugarului. Care aliment acum...aici intervine problema , cica sa elimine mama treptat aceste alimente sa vada care e vinovatul...Eu una sa stii ca pap orice, am eliminat intradevar laptele si vad ca s-a mai linistit buburuza mea, dar tot o mai chinuie cateodata...

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Amalia, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos!
Caprioara, e superba Ilinca in costum popular. saptamana asta ii fac si eu Irinutei.
Am vazut si poze cu Mariutele (de Anaxena si Monica) - superbe.
Madalina, multumim de informatii.
La fel am citit si eu peste tot, in legatura cu alimentatia mamei, ca e nevoie doar de o dieta echilibrata, fara restrictii.
Aici este link-ul despre alimentatie, de pe pagina de Web a Ligii Internationale a Laptelui:
http://www.llli.org/NB/NBMarApr04p44.html

Mergi la inceput

SERENITY,iti multumesc!sunt atat de socata incat nici nu mai apuc sa multumesc!

Mergi la inceput