Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 11
boticelina spune:
Bebe Codrin La multe lunite! o viata frumoasa si linistita va dorim!
Wow, deja primul pepenash al odiseeii face 3 luni si noi peste o saptamana ne mutam la scutece Tre' sa predam stafeta, Sun te bagi? Mie imi place asa de mult cum scrii... Si Ruxi ar putea sa le scrie o poezica cum numai ea stie
Fetele, primiti o doamna depresata? Adica JE... Eu ma simt vinovata ca nu interactionez mai mult cu copilul, ca nu-i vorbesc sau cant tot timpul cat e treaza... Asa ar trebui?
fug ca plange...
Monica si gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
SunSmile spune:
Neata,
Mona chiar asa, la multe lunite pt ieri, pt bebe Codrin! Sa fie sanatos!
Irda la multe lunite pt Antonia! Sanatate multa piticutei!
Hehehe, primii bebei ai odiseei au ajuns la 3 lunite! Frumos!
Botinelu si eu m-am gandit sa facem o predare a stafetei dar obligatoriu si cu o poezica. Ar fi pacat, e totusi semnul nostru distinctiv!
Nu te simti vinovata, bebe trebuie sa se mai intretina si singur! Eu i-am vorbit foarte mult si acum cand stam toti 3 si ne uitam la un film, de exemplu, incepe sa protesteze ca e liniste:)). Dragos chiar rade ca "am pus-o, a doua care o sa vorbeasca in casa muuult". E important sa-i vorbesti, sa-i canti, citesti, etc...dar nu trebuie sa faci asta tot timpul. Las-o sa se uite si pe pereti, sa studieze mediul inconjurator, o sa-si descopere si manutele, o sa se uite si la jucariile de la bouncer si tot asa. E important sa-i stimulam dar nu sa intrem masura. Asa ca eu zic ca esti perfecta, asa cum esti. Si Garga stie asta!
Am plecat in cautari de rochie pt balenschi:)
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Serenity90 spune:
Neatza Fetele!!
La multe lunitze pt pepenasii care fac azi 3 luni si nu numai sa creasca toti mari si frumosi si destepti si cuminti si etc
Acuma...am si eu o intrebare tampita.... cum arata dopul ala pe care tre sal eliminam inainte sa inceapa "bucuria"? K mia curs ceva ciudat...ce nu am mai vazut pana acu..galbui si asa...parca k gelatina...o fii dopu ala?
Denisa 41+ bb Radu Gabriel
AnnaBaby spune:
Neata fetelor!
Si voi cu nostalgia?
Eu ma gandesc mereu ca pe de o parte as vrea sa creasca Ioana mai repede, sa vad ca vorbeste, ca merge, ca am cu cine sa ma inteleg, pe de alta parte imi dau seama ca trebuie sa ma bucur de fiecare clipa a vietii ei, ca o sa treaca asa de repede timpul si nici n-o sa stim cand o sa ajunga la casele lor si o sa imi doresc sa o mai legan, sa o tin in brate... Da' ce sa-i faci, asta e viata...Oricum pt mine acum timpul parca a stat in loc, daca pana acum mi se parea ca trece fff repede, acum se misca ca melcul...Tot numar zilele pana implineste ariciul 2 luni, apoi 3 si tot asa...
In alta ordine de idei, azi implinesc un an de cand sunt membra a forumului DC - parca ma vad anul trecut pe vremea asta cand cautam cat mai multe info despre sarcina si am gasit siteul...Nu stiam eu pe vremea aceea ca intr-un an o sa stau cu puiul in brate ...
Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
M&M spune:
Neata!!!
Abia am reusit sa il adorm pe prichindel...
Serenity, cred ca este dopul ceea ce descrii tu, gelatinos si galbui ...
Ana, petrecere frumoasa maine la botezul Mariei!!!
Mona, e bine ca dr. a lasat deschise ranile; se vindeca mai repede si daca nu a zis sa iei antibiotic, nu lua...parca ziceai ca te-a chemat si sapt viitoare la control, nu???LA MULTI ANI lui bebe Codrin pt cele 3 lunite!!LA mai multe!!!
Dana, nu sunt transparente mesajele tale, dar acum, cred ca restul fetelor, ca si mine de altfel , au programul facut de bebe...eu intru mereu pe fuga, fiindca nu pot sta deoparte de forum..Sper ca nu te superi pe mine...
Boti, si eu uneori simt ca nu comunic destul cu bebe...Chiar incep sa ma intreb daca o sa fiu o mama buna!!!???
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
M&M spune:
Aaaa...mi-am amintit de niste nedumeriri de-ale mele
1. Noua ne-a cazut sapt trecuta si de-atunci, fiindca mai are o crusta mica , la sfatul pediatrului , il dau cu betadina si Baneocin. Dupa ce ii cade si crusta aceea mai trebuie dat cu ceva bebe la buric???
2. Ce crema folositi pentru funduletul bebeului???
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
boticelina spune:
Mai, si sa felicitam si pepenashii de azi, pe
Antonia de Irda pentru cele 3 lunite , pe
Andrei de Diana Mirela, Victor Andrei de Roxana01 si Anna Alicia de Sibylle pentru cele 2 lunite implinite.
Denisa e foarte posibil sa fie dopul, daca arata ca un muc gelations si galbui, poti sa te pregatesti pentru marea intalnire
Sun iubitzan, pentru vorbele antidepresive, eu ma gandesc ca ea sta doar cu mine, asa unde-s 2, 3, 4 persoane in jur se vorbeste mai mult cu bebelusii sau macar intre adulti si ei asculta, asa io trebuie sa melitzez de una singura si nu mi-e usor mereu. Deja am scos de la naftalina repertoriul meu din Joan Baez si cant, cu mare placere de altfel, mi-aduc aminte de vremurile cand le cantam oricui vroia sa ma asculte la 3 dimineata prin 2 Mai
Cristina, cum zice si Laura, suntem cele mai bune mame pentru copiii nostri, e normal sa avem si momente de incertitudine dar trec...
Fetele, eu cresc un mic escroc sentimental... Azinoapte a profitat de faptul ca-s cheauna noaptea si a miorlait la un moment dat, am luat-o din cosulet, am mufat-o, a tzocait de 2 ori in gol, si-a aruncat picioarele pe burta mea si a adormit fericita Nu vroia decat sa aiba sclavul linga ea Dimineata m-am prins c-am fost pacalita pe fatza, radea maica-mea de mine cand i-am zis...
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_26 Aaaa...mi-am amintit de niste nedumeriri de-ale mele 1. Noua ne-a cazut sapt trecuta si de-atunci, fiindca mai are o crusta mica , la sfatul pediatrului , il dau cu betadina si Baneocin. Dupa ce ii cade si crusta aceea mai trebuie dat cu ceva bebe la buric??? 2. Ce crema folositi pentru funduletul bebeului??? |
Noua ne-a cazut buricutzul la 4 zile si cojita nu a fost tratata special. Spalat locul la baitza si apoi uscat bine cu prosopul dupa. In 2-3 zile a disparut si aia.
La fundanul grasan noi dam cu Cutaden, Bepanthenul la noi e frectie la picior de lemn, am scos-o din spital cu o mega iritatie, dupa 2 ungeri cu cutaden aveam fund de fotomodel. Si acum tot cu el dau. Cumnata mea a zis ca la copiii ei doar asta a functionat si se pare ca si la noi tot asta da cele mai bune rezultate. Si am 'spe mii de creme, care mai de care mai sexy, dar Cutadenul rules
Serenity90 spune:
Da io nu vreau sa nasc decat de luni incolooooo k e doctora in concediu si mai sunt si singura acasaaaa Am asa o stare naspa parca as fii beata Cina naiba sa ma mai inteleaga..pana acum ma rugam sa vina mai rpd si acuma ma rog de el sa mai stea....uoffff...deja a inceput sa-mi fie frica!! Vorbesc singura prin casa k nebuna "Hay Denisa!! Fii barbat!!""
Denisa 41+ bb Radu Gabriel
sursula spune:
VAI MONA,ce rau imi pare.Trebuie sa fie groaznic.Si eu cred ca ar trebui sa iei un antibiotic.Pe de alta parte e bine ca a curatat zona.
CRISTINA-eu folosesc Crema pt schimbat de la Mustela.E pe baza de oxid de zinc si e foarte buna.Dupa ce i-a cazut buricul am mai continuat sa dau betadine o saptamana,pana s-a vindecat total.
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN