Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 8
danangie spune:
SERENITY multumesc de PM.Cum te mai simti?
ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
amalia1 spune:
Am aparut si eu, dupa o lunga absenta, Multumesc Danangie ca te-ai interesat de mine, m-a emotionat povestea ta si Alessio este intr-adevar o stea.
Sint singura fosta graviduta de iunie ramasa acolo pe listuta, va rog sa ma luati de acolo. Sint acum fericita mamica de Alexandru nascut natural pe 29 iunie, 4.195kg, 55cm. Ma simt asa de norocoasa sa-l tin in brate dupa 9 ani de asteptare si incercari in care mi-am pierdut de zeci de ori speranta si tot de atitea ori am regasit-o. si abia acum ma simt implinita.
Acum ma duc sa-i dau de papa, revin cu poze. pup toate mamicile si viitoarele mamici, imi sinteti foarte dragi
amalia
Serenity90 spune:
Bebe se misca intr'una si ma inteapa "acolo" ... plus k ma doare capu de la atata bocit...m-am certat cu "fat frumos" al meu pana acum pe mess... nu stiu cum de mai rezist...
Denisa 41+ bb Radu Gabriel
a.cicel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Caprioara Andreea, mai da voi la botez ati avut 2 lumanari, sau vaz eu gresit in poze ? Si au fost prinse cu o funda? E interesant modelul . |
Au fost 2 lumanari pt caau botezat 2 persoane, sau, ma rog...sora mea, care a fost singura, si niste prieteni, sot si sotie. Aici fiecare pereche de nasi are lumanare. iar modelul e...simplu de tot. Adica mai simplu nu se poate. O funda mai subtire cu care e infasurata lumanarea, si una mai groasa sus, care are si fundita facuta.
Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006
POZE
a.cicel spune:
Eu merg la somn ca sunt rupta de oboseala. Am facut baie la fete si acum dorm neintoarse. Maine vbreu sa intru sa vad si eu pozele cu pepenasi, ca nu le-am vazut de mult. Si abia astept sa o vad pe Ilinca cum e imbracata. Acum sunt prea obosita sa mai stau.
fetele
Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006
POZE
bujo spune:
Danangie nu te supara scumpa, sunt sigura ca nimeni n-a vrut sa te ignore, crek nu erau fetele pe la taste. Io una abia acu am reusit sa intru. Hai pupiu
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
SunSmile spune:
Dana vad ca ai primit parola. Scuze, nu eram prin preajma, ca nu e vorba de transparenta.
Denisa nu stiu sa te ajut pt ca eu n-am avut dureri de nici un fel. Dar banuiesc ca ti se pregateste corpul si toate sunt normale. Inca putin si scapi. Si daca vrei sa asculti o "baba batrana"...lasa acum certatul si enervatul, ai alta prioritate. Aceea de a aduce un bebe sanatos pe lume. Si dupa ce vine copilul, meritati o discutie CALMA si din suflet. Oricum sunteti 2 copii si aveti impulsivitatea aceea a varstei, dar bebe o sa va aseze nitel. Asa e si normal.
Noi am pus scoica pe cadru si ne-am plimbat asa in seara asta. Am vrut sa vedem cum sta, ca maine asa o s-o tinem cand mergem la cautari de rochie de botez pt mami. A stat don'soara cu mare aplomb si a dormit fara texte.
Ileana nu si-o fi reparat calculatorul?
Abia astept sa vad si eu lumanarea...sapt viitoare o am.
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
anaxena spune:
Sun ai tzinut minte foarte bine,duminica avem botezul,imi pare tare rau ca nu am avut timp sa ma ocup de botez cum mi-ash fi dorit(de fapt n-am facut nimik decat sa gasesc un local si sa aleg meniul,in rest nimik spre rusinea mea),dar viitorul Mariei mi s-a parut mai important...iar la capitolul poze nu-mi fac probleme am super fotograful meu care face super poze si muuulteeee!!!
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dana81 spune:
Pe mine m-a pocnit nostalgia...parca mai ieri vb despre burtici si acum vb despre botez..maine poimane vb despre prima dragoste a pepenasilor
Ce o fi facand Mona?
Puiul meu dupa ce nu a dormit de la 4 si a mancat din 10 in 10 minute, cand a venit tati acasa la 20 si a pus mana pe ea, a picat lata, si doarme si acum...inalta tradare1!!!Asa am reusit sa fac si eu o baita.
Mai u nu stiu daca fata mea are colici, ca nu se stramba decat cand face kk...colicii astia se fac la o data anume sau pe parcursul a trei luni pot aparea oricand?
NARCI ms de aprecieri, da si eu zic ca e taicasu toata, si cum sunt topita dupa el...ma mandresc
Ma duc sa vad daca mai doarme si revin
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
danangie spune:
Stau si ma uit la poze...MADA e superba Amy! si iti seamana perfect! Poza cu croseul e cea mai tare.NARCISA ai o bijuterie de fetita,sa va traiasca si felicitari si taticului ca se vede cat e de mandru.MONA (sper ca esti bine) de baietelul tau ce sa mai zic? E o scumpete de baiat!
ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!