Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ruxandra si Amira a avut asa o perioada din asta cand f greu facea si singura s-a reglat nu i-am dat nimic special, am bagat ceiutz sa se si hidrateze si a fost ok acuma a revenit la normal la scaune mai moi.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ana da, am vazut pozele. Si m-am minunat ce expresiva e Mariuca si ce familie frumoasa sunteti. Iar tu arati minunat, esti slaba!!! Si daca ma cuprinde cumva amnezia, prefer sa-ti spun de acum petrecere frumoasa duminica! Sa fie Maria cumintica si apoi sa aveti o seara faina! Si sa faceti poze muuulte sa vedem si noi familia draguta!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Imi da si mie cineva parola si id-ul ptr picassa? Culmea!Nu-mi mai aduc aminte...

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

MADA asa ce mi-ar placea si mie sa stau la casa si tocmai ptr gradina. La cat iubesc eu plantele cred ca as sta numai afara. Dar aici mie imi este frica sa stau la casa.....nu esti in siguranta. La cate spargeri au facut romanii si nu numai!! Cate crime si nenorociri! Mi-e frica......

ALESSIO comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Fetele...nu miati rasp si mie...cu durerile astea de burta si "acolo jos" daca sunt normale...sa stiu si eu daca trebuie sami fac griji...sau sa ma linistesc...

Denisa 40+ bb Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

SERENITY durerile sunt normale in sensul ca trebuie sa te astepti sa te tot doara de acum! depinde de intensitate...aisi contractii? de ex la mine au inceput dureri ca la CM usor intr-o seara. dupa aia au trecut. am mai avut intepaturi jos...au trecut si alea...si cand m-au apucat durerile facerii....a fost deodata . fa si tu un dus sa te relaxezi...si daca nu dor tare si nu sunt la intervale regulate...inca nu e bai!Eu am trecut cam repede de faza asta si cred ca am sarit cateva alte faze...asa ca...fetele pot sa-ti spuna mai multe...Ideea e sa te relaxezi, oricum. natural nasti?

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dia, din pacate are colici,asta e :((((. Eu ii tin la Maya piciorusele stranse pe burtica in momentele astea si o ajuta foarte mult.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Diarux...natural nasc...dar mi-e teama..deja am 41 de saptamani...nu am avut nici o contractie si drept sa-ti spun nici nu stiu cum sunt...dar banuiesc k un fel de intepaturi...crampe...vad k fetele de pe aici care au 39 de sapt, li-i se provoaca nasterea...de ce? daca nu au ajuns la termen? nuj ce sa zic...pana luni cand ma duc la doctor nu pot sa stiu nimic...daca e bine daca nu...doctora m-a intrebat sapt trecuta cand am fost ultima oara daca vreau sa-mi provoace nasterea...dar asta pentru ca urma sa plece ea in concediu nu pt k ar fii ceva in neregula...nuj...

Denisa 40+ bb Radu Gabriel

Mergi la inceput

Stiu ca mesajele mele parca-s transparente ca mereu cand scriu nu le vede nimeni....va mai rog inca o data....plss parola si id-ul de la picassa....pe urma, promit sa nu mai deranjez.

ALESSIO comoara mea

Mergi la inceput

SERENITY eu stiu ca daca ai dureri ca la ciclu...ai contractii. Eu imi aduc aminte ca ma durea asa ca la ciclu. Jos la "d-ra" m-a durut de cand am ramas gravida....

ALESSIO comoara mea

Mergi la inceput