Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 5
anaxena spune:
am reushit sa recuperez cu cititul
Sun: Maria avea 4670 sambata trecuta,nu a luat extraordinar in greutate dar nasha a zis ca e bine,presupun ca ai vazut pozele cu ea
eu sunt fffoarte obosita si Maria deja a devenit o isterica,notiunea de casa e numai pt somnul de seara,o chinui rau dar n-am alta alternativa
Maria suge in timpul zilei 9-21 si din ora-n ora,doarme 10min si se trezeshte urland si vrea san,suge 5 min se satura te mai joci cu ea iar plange iar san,adoarme 10 min si o luam de la inceput, in timpul asta eu alerg cu ea prin orash,la salon,la banca...stresat copil mai am...sapt viitoare am decis sa stau numai acasa,sa ma bucur si eu un pic de ea
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
pica1 spune:
Serenity tu in ce zona stai? Din cite am inteles eu esti singurica acasa? Daca ai nevoie de ceva te rog sa nu eziti sa spui. Eu iti trimit datele mele de contact pe PM. Te rog sa nu fii necajita din cauza prietenului tau. Dupa parerea mea isi va da seama cit de important este copilul lui mult pre tarziu, dar asa sunt unii. Daca te incalzeste cu ceva iti spun ca sora mea are o fetita (mare de pe acum, are 12 ani abia impliniti acum citeva zile), pe care a nascut-o cind ea avea 19 ani si eu 18 ani, fetita care a crescut foarte bine si fara prezenta tatalui.
SEBASTIAN zis BEBI (31.07.08)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Revenim si noi dupa ce am facut nani toate. Victorie am reusit sa adormim toate si sa ne odihnim cat de cat. Eu si Amira aici jos fiecare pe canapeaua ei si Ari la ea in camera. Well tot e bine.
Mona sper ca a mers bine operatia azi. Asteptam vesti.
Monica creca ai nascut deja, oricum multi pupici si te asteptam cu vestile bune. Multumim de urari.
Narcisa multumim mult.
Gally aici se ia la nasi ceva util care sa le trebuiasca de ex noi la nasii lui Ari le-am luat un slowcooker ca asta isi doreau de mult si tot nu apucat sa isi ia. Aici asa se poarta si la nunti si l;a botezuri in genere se si intreaba sau se pun pe o lista obictele dorite.
Dma multumim.
Gini multumim.
Vicky cu placere.
Biri mulumim.
Yael da 800 lire 4 camere gradina mare si garaj. Noi am facut renovari pt ca o casa curata si gata aranjata fara mobila si etc ar costa aici in zona vreo 1100 de lire cam asa si am vazut unele la pretul asta mult mai mici si mai urate ca asta si nu stam in Londra ci in afara si e destul de scump si aici dar daca la aia 110 adaugi si taxa la consiliu si facturile si etc ajungi la niste scoruri. Asa noi ch in jur de 2000 2000 si ceva pe luna cu tot cu mancare, travel, facturi, taxa la consiliul local si tot asa. Nu ne raman extrem de multi bani la sf lunii da e ok si stam cum vrem noi si avem gradina faina si garaj ca asteau au fost must-urile ca avem multe de depozitat si vrem sa ne luam si masina si voriam neaparat gradina mare pt fete. Da se scumpes toate si la noi.
Noi inainte cand stateam in Londra imparteam casa cu cineva si dadeam aproape 500 de lire pe luna.
Violeta multumim.
Uff atata am reusit sa recuperez fug ca plange aia mica si apoi tr sa ii dau papa lui Ari, revin mai incolo.
Mami de printese Ari si Ami
AnnaBaby spune:
Sun am vazut si eu pozele, imi plac la nebunie!!!Thea e asa de dulce ca-ti vine s-o mananci!!!
Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
Serenity90 spune:
Anca eu stau in Berceni, mersi mult k teai oferit sa ma ajuti, dar nu cred k o sa am nevoie de nimic...bebe vad k nu se grabeste...decat plictiseala asta ma omoara...dar ma duc si ma mai cert cu televizoru si mai citesc pe aici...mersi mult inca odata! Sati traiasca nepotica si baietelul, si oricum numi fac griji...stiu k o sai para rau, dar eu no sa mai fiu dispusa sai mai dau a nu stiu cata sansa, deja vorbele si promisiunile lui ma plictisesc!
Denisa 40+ bb Radu Gabriel
Violeta_m_tm spune:
M-am intors de la medic, Miruna are 4,100 kg, si cand am iesit din spital avea 2,770 kg, deci a luat foarte mult intr-o luna, si a crescut 8 cm, mie mi se pare foarte mult, (poate nu au masurat-o bine la spital).
Dana si fetita mea vrea destul de des la piept in timpul zilei, de obicei se trezeste la ora 8 si pana la ora 13 nu mai doarme, si ar vrea din 30 in 30 de min sa manance, dar o scot la plimbare si o mai pacalesc vreo doau ore. Si eu am vrut sa-i dau completare dupa o noapte in care a mancat foarte des, si tot plangea de foame, dar o prietena nu m-a lasat sa-i dau, si bine am facut ca nu i-am dat, pt ca fetita se dezvolta normal (chiar prea mult as spune).
Tecki mersi
Vio de Miruna
poze
AnnaBaby spune:
Mada am vazut si pozele tale, de pe ambele albume - ce familie frumoasa!!! Iar tu esti o mamica frumoasa cu 2 fete superbe!!! Sa-ti traiasca amadoua, sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele!!!
Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
narcisa.s spune:
vazut poze.
frumopasa frumoasa ilinca in costumas
thea zambeste minunat...in unele poze pe langa ca seamana iremediabil cu ta-su, are ceva din mimica doamnei cu care esti in poza cu blanosul...
ce tare e Amira ca Ari....ce se distreaza ele...superbe..
Sibylle, ce a crescit Anna...si ce ochi grozavi are...
Danutza, Clara e o minune...si aduce cu tati parca
DMA, ce scumpa e Maria in poza cu manusile....Draga de ea...
Ana sofia o alta minune...in poza a doua e geniala fata...
kimmy, ce faina-i fata ta...in rochitza aia roz e genialaaaaaaa
Gabriela, ai o fetita exceptionala...Minunata
Ma duc sa ma mai uit si la ceilalti bbi
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
sursula spune:
CAPRIOARA-cat de dulce poate fi Ilincuta!
MARINA-fetita ta semana f bine cu tine!finuta si frumoasa!
Of,voi va plangeti de constipatie la bebei,iar eu am probleme cu diareea la Tudor.Mi-e atat de mila de el...Si nici macar nu stiu de la ce ar putea fi.De la lapte,de la alimentatia mea...of.Azi i-a dus tati scaunul la analize,dar rezultatul il primim abia miercuri:(In rest,a luat f bine in greutate,i-au mai trecut bubitele,iar pt icterul care inca nu a trecut,dr m-a trimis sa-i fac ecografie abdominala-cica va vedea daca e cumva o problema cu laptele meu:(-se mareste ficatul:((Icterul nu e puternic,e doar o tenta f.f. slaba,dar trebuie investigat.-obligatoriu,mi-a spus dr.,atunci cand depaseste 3 saptamani.Fug sa il privesc cum doarme linistit,ca tare s-a mai chinuit azi cu burtica
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN
AnnaBaby spune:
Mai nou Ioanei mele ii place s-o tin pe umar, si incearca ea sa-si tina capusorul ca sa se uite in jur. E asa de dulce! Si la fel face cand o asez pe burtica, ridica sus capul si se uita in dreapta, in stanga si apoi cade in nas, ca a obosit
Anna de Ioana Maria