Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 3
Caprioara spune:
Andreea, mama ce sperietura trebuie sa fi tras cu fata. Bine ca nu a fost nimic grav pana la urma... Vazut poze de la botez .
Denisa, imi pare rau sa aud ca aveti probleme... Totusi, gandeste-te ca acum e o perioada mai stresanta pentru amandoi, nu e bine sa iei decizii pripite. Asteapta sa nasti si dupa aceea, la rece, analizeaza bine situatia si vedeti ce hotarati. Sa va ajute DD sa luati o decizie corecta.
Didi, vazut poze cu Aidutza .
Azi am facut si noi proba la costumatiile de botez. In costumul popular ii sta fenomenal Ilincai , dar de rochita galbena nu-s prea incantata pentru ca basca de la ea ii e prea stramta si o deranjeaza . Cred ca trebuie sa cumpar altceva, macar o bentita. In plus parca nu are gat in rochita aia, ceva nu merge... Poate sunt eu nebuna, dar asa mi se pare. In fine, am pus poze cu Ilinca in costum popular la semnatura (poze Ilinca), daca vreti sa vedeti. In cealalta rochita nu i-am facut pentru ca deja plangea si nu avea rost sa o mai chinui...
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Didi81 spune:
Capri, ce frumusica e Ilinca, ii vine foarte bine costumul popular! Si cum mai rade
Didi de Aida Maria
Caprioara spune:
Merci Didi, .
Dma, mai ce botoasa e fata ta in cele doua poze ... Probabil ca nu era cu mami, nu-i asa? Sa mai pui poze, in care sa fie vesela, da ?
Caprioara spune:
Andreea, mai da voi la botez ati avut 2 lumanari, sau vaz eu gresit in poze ? Si au fost prinse cu o funda? E interesant modelul .
SunSmile spune:
Frumoasa foc Ilincuta in costumul ei popular!
Ce dulcica e Maria si ce nasuc carn are! Sa va traiasca, Monica! E o scumpete!
Ana ai mai cantarit-o pe Maria? Te-ai mai linistit cu greutatea ei?
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
oanasm spune:
carmenela incerca sa te linistesti..bine ca se poate remedia problemuta!
tocmai mi-am delecatt ochii cu pepenasii scumpi! toti sunt unu' si unu'!...
capri Ilinca m-a dat pe spate in costumasul ei!
mada La multi ani cu sanatate pt Ari! ehe..deja ai fata maare!
cris noi tot in formatie completa...luni colul era inchis...doar ca pierdusem o leac de dop! in rest contractii mai dese dar nedureroase! cred ca o sa ma prind cand vine momentu'..nu!?
serenity imi pare tare rau sa citesc ca esti singurica...dar cum zicea si capri acum altfel vezi lucrurile...
vio nici la tine nu se arata nik!? cum sa nasti mey in sept!? na....io o sa incerc un pic de rommance
pupici la toate!
Oana
39+ cu
o noua viata
filmuletz bb
Serenity90 spune:
Multumesc fetelor..dar nu cred k mai are rost...de la 14 de cand lam sunat EU si mam certat cu el nu a dat nici un telefon...il doare fix in 14 (cum se mai zice) si nici eu nu am de gand sal sun...daca e asa indiferent...si stie k poate sa mii se faca rau oricand si sami vina sa nasc...si nul intereseaza...am ajuns sa ma rog de el in fiecare zi sa vina pe la mine...si mio baga pe aia cu taicasu...k tre sa aibe grija de el (v-am mai spus k are 7 coaste rupte) dar iese cu el afara in fata blocului, se plimba prin casa...dar cand vine vb sa vina pe la mine mereu ii se face rau lu taicasu..si cred k deja a dvenit o scuza...stau si ma gandesc daca nu o avea si pe altcineva...
Denisa 40+ bb Radu Gabriel
Serenity90 spune:
Frumoasa foc ilinca in costumasu ei...uofff..la fetite ai atatea optiunii la hainute k sunt atatea modele....io ce sai iau lu "masculul" meu in miniatura pentru botez?
Denisa 40+ bb Radu Gabriel