Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Kimmy e o poveste lungaaaa...numai eu stiu cate am tras cu el...dar pe scurt...il doare in dos de mine si de bebe!
Am ramas singura acasa de miercuri...si azi, uite cat e ceasu, nu a fost in stare sa dea un telefon sa intrebe "ce faci fa proasto, cum te simti?" k mai am putin si nasc, si ii critica pe ai mei k vezi domnle cum au plecat ei la tara si mau lasat pe mine singura cand stiu in ce stare sunt si etc...de parca ar avea ei vro vina k sunt eu gravida si tre sa nasc, si chiar am vrut sa se duca...mamy meu are cancer la sanul drept...adica e plin de noduli si o doare toata partea dreapta si mana si doctorii nu ii gasesc nimic...si saraca a muncit 1 an intreg si sa chinuit pentru mine si pt sora mea k sa avem ce manaca...asa in starea in care e, nici la doctori nu sa ma dus k sa avem bani, si am insistat sa se duca si ea macar 1 saptamana, am dus lupte grele cu ea so conving sa plece k nu vroia sa ma lase singura...si el are tupeu sa vina sami critice mie parintii cand el nu a fost in stare nici macar acum k mai am cateva zile pana nasc sa le zica la ai lui k eu sunt gravida...maicasa saraca a murit fara sa stie k o sa aibe un nepot...si de fracsu nu mai zic k se baga mereu intre noi si eu ma cert cu el din cauza lui...si multe multe...astea sunt doar cateva dintre subiectele pe care neam certat...k sa nu mai zic cat ma minte....el are impresia k eu sunt proasta si numi dau seama pt k nu ii zic nimic...asa k iam zis sa ramana cu fracsu k eu ma descurc si singura...ca pana acum!

Denisa 40+ bb Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Serenity imi pare rau draguta. Dar cum de te-a lasat singura? Park era incantat de statutul de tatic.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bujo, ce dulcic e Filip. Mi se pare mie sau e numai al tau :)?


Vicky si Maya (27.06.2008)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Pai e..se lauda la toata lumea k o sa aibe un baiat...k ia cumparat aia si ailanta...si etc...doar k e un dobitoc cu D mare si asculta la toti..la fracsu..care nu ma suporta si asa ma cert eu mereu cu el, oricum iam zis k nu o sa mai ma vada niciodata nici pe mine si nici pe bebe si sa atacat domn'le... k e copilu lui... si iam zis k pana la urma nu suntem casatoriti si nu are nici un drept asupra lui si nici o dovada k e al lui!

Denisa 40+ bb Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Of Doamne, Denisa prin cate trebuie sa treci si tu. Imi pare rau ca nu te poti baza pe el acum, cand ai mai mare nevoie. Dar poate dupa ce nasti se va schimba situatia, va deveni si el mai responsabil.


Andreea Denisa Ioana 29.06.2008 si Bianca Maria 30.07.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Denisa si parerea mea e ca nasterea unui copil schimba multe la un barbat.La noi cel putin asa a fost.Statutul de tatic ii face mai responsabili,mai duiosi. iti doresc toate cele bune acuma in prag de nastere,mai ales un bebe sanatos,ca e cel mai important.Sper sa se rezolve si cu taticul si sa fiti o familie unita!E greu cand un alt membru se baga unde nu ii fierbe.Din pacate sunt foarte constienta de treaba asta...

Kimmy mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Mada la multi ani lui Ari, sa fie sanatoasa si sa-i aduca lui mami multe bucurii.
In legatura cu constipatia la bebe am inteles ca supozitoarele cu glicerina pt copii sunt bune, dar nu trebuie folosite decat daca au trecut 2 sau 3 zile si bebele nu a facut caca. Si fetita mea se mai chinuie cateodata, dar nu au trecut mai mult de 6, 7 ore fara sa faca.
Azi Miruna face o luna, si mergem la medic sa vedem cat a luat in greutate, si sa se uite la picioruse sa vada daca s-au indreptat, pt ca in spital mi-a spus ca sunt strambe, dar s-ar putea sa fie de la pozitia din burta, si sa merg la un specialist sa o vada ca sa nu am probleme mai tarziu cu ea (sa mearga ca o ratusca)



Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andreea sa-ti traiasca fetele. Sunt frumusele foc!

Denisa, imi pare rau!

Un capitol linistit, sa avem!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

a.cicel poate sa se schimbe oricat ar fii, poate sa vina sa ma roage in genunchi, poate sami fie oricat de greu financiar fara el, eu nu ma mai impac cu el..de ce? sa am cu cine ma certa? asa stau cu ai mei si cu bebe ma descurc eu k nu sunt singura care creste bebele fara tata si no fii dracu asa negru! Si sa ajunga sai critice pe ai mei..??!?!?!?! Nu pot sa accept asta! Cum crezi k lea picat la ai mei sa afle k fisa care are abia 18 ani si fara liceu terminat o sa aibe un copil? si totusi au fost intelegatori si au zis k ne ajuta...au zugravit camera unde sa stam, au pus mocheta,au aranjato si etc..puteau la fel de bine sa ma dea afara din casa si sami zica k daca tea mancat dute si scarpinate, nu?

Denisa 40+ bb Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

pentru carmenela

Plastia buzei (a palatului primar) este cunoscuta si sub termenul de cheiloplastie sau cheilo-rafie. Se practica in perioada 10-12 saptamani de viata. Interventia chirurgicala se efectueaza, cand sistemul imunitar este mai dezvoltat. O regula care a trecut cu succes proba timpului, este regula "peste 10", care se aplica, pentru prima interventie chirurgicala (copilul trebuie sa aiba peste 10 saptamani, peste 10 mg% hemoglobina si peste 10 pounds - aproximativ 5 kg.
In "Clinica de chirurgie maxilo-faciala" din Bucuresti, copilul se opeteaza in jurul varstei de 6 luni, justificandu-se acest moment printr-o mai usoara identificare a reperelor si posibilitati mai bune de manipulare tisulara.
Restaurarea continuitatii muschiului orbicular prin cheiloplastie permite segmentelor alveolare o incadrare in zona anterioara Intr-o matrice functionala. De asemenea, se elimina tractiunile anormale catre lateral exercitate de orbicular in special pe fragmentul premaxilar. Aceste doua efecte per¬mit ca segmentele alveolare sa ocupe o pozitie cat mai apropiata de normal, prin retropozitionarea fragmentelor protruzate.
Tehnicile chirurgicale folosite sunt multiple.

astept pm cand te intorci acasa, incerc sa te ajut



M.A. ANDREEA MARIA (15.08.2008)

Mergi la inceput