Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
Adee spune:
Simina La multi ani!!!!!!!!!!! scuze de intarziere, dar am fost plecata la munte si acuma m-am intors
Joannabine ai revenit. sper sa te simti mai bine pe viitor
Ayla21cu apetitul sexual stau fff prost. a disparut complet sper sa imi revin in viitor. in rest sunt f activa, facem de toate, mergem in fiecare week-end la munte.
ma gandesc cu groaza ca de maine va fi casa vraiste. ne punem centrala, si de miercuri, cred, ne apucam de zugravit
10+
poze
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adee ma gandesc cu groaza ca de maine va fi casa vraiste. ne punem centrala, si de miercuri, cred, ne apucam de zugravit 10+ poze |
Ai grija la renovare, sa nu prea stai tu in praf si mirosuri chimice puternice, ca ce respiri tu respira si bebe.
Monica si bebe
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
if.anda spune:
BUNA FETELOR,
SUNT DISPERATA. N-A AVUT NICI UNA DIN VOI SPOTTING SAU MA ROG MICI SCURGERI VAGINALE DE CULOARE ROZ, MARO IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA. NU MAI STIU CE SA FAC. PRIMA DATA CAND MI S-A INTAMPLAT A FOST PE LA 9 SAPTAMANI AM DAT FUGA LA MEDIC SI NU ERA NIMIC GRAV - MI-A ZIS CA DE LA EFORT (SA NU MAI FAC EFORT). A DOUA OARA AM MERS CU MASINA 800 KM SI M-A CERTAT MEDICUL DAR MI-A ZIS CA NU-I NIMIC. ACUM MI SE INTAMPLA DIN NOU LA 4 ZILE DE LA ULTIMUL CONTROL (ADICA DE ATUNCI CAND M-A CERTAT CA AM FOST CU MASINA). SUNT IN SAPTAMANA A 12-A SI AM UITAT SA VA SPUN CA DE PRIMA DATA CAND S-A INTAMPLAT IAU UTROGESTAN 4 PE ZI SI 3 NO-SPA CATE 1 LA 8 ORE.
VA ROG POATE MA POATE LINISTI CINEVA CA SUNT TARE TARE NECAJITA.
SARCINA USOARA TUTUROR SI MULTA SANATATE
iulia_30 spune:
Buna,incearca sa te calmezi daca nu este foarte mult.Aceste secretii nu coincid cu zilele cand trebuia sa-ti vina menstra in mod obisnuit?Nu stiu ce sa-ti zic.Mai bine suna medicul.Succes!
iulia
Floric spune:
If. Anda, noi, suratele tale de aici nu prea suntem in masura sa iti oferim decat sustinere si pareri personale sau aflate din alte experiente. Cel mai bine ar fi sa mai incerci o data la medic iar daca ti se pare ceva suspect incearca si un alt medic, adica o alta parere. eu tocmai ce m-am externat din spital iar colega mea de camera s/a internat cu aceasta scurgere ca a ta (la internare era rosie, dar pe durata spitalizarii a devenit rozie si apoi s/a stopat). A facut tratament cu gynipral si i-a disparut ca prin minune intr-o zi. De aceea, e bine ca pe langa repaus total la pat (mie medicul mi-a recomandat nici pe scaun sa nu stau timp indelungat) mai mergi o data la medic.
anamariame spune:
Joanna, multa sanatate iti doresc. Incearca sa-ti induci ganduri pozitive, altfel iti faci rau si tie si bebe-ului. De condus, si eu conduc fara probleme, si chiar avem planificat un drum prin Europa peste vreo 2 luni, voi fi atunci in luna a 3-a, sper sa nu apara probleme. Deocamdata ma simt absolut normal, nici macar greata nu imi este. Am avut vreo doua saptamani in care mi-a fost foarte somn, dar parca si asta mi-a trecut.Cami, eu citisem ca epilatul cu ceara dauneaza pentru ca dilata vasele de sange, acuma sper sa tin bine minte si sa nu fac vreo confuzie. Si eu sunt cam de aceeasi parere cu tine, Ayla, incerc sa ma comport normal, si sa fac aceleasi lucruri ca de obicei.Cat despre apetit, totul pare ca inainte, daca nu chiar mai bine. Anda, nu mai fi suparata, ca nu iti face deloc bine. Acele scurgeri maronii le am si eu uneori, e drept ca ma sperie si pe mine putin, dar incerc sa ma gandesc ca sunt perfect normale in primul trimestru de sarcina. Asa cum ti-au spus si fetele, cel mai bine e sa consulti medicul, dar pana atunci nu te stresa, daca nu sunt abundente, si nici rosii la culoare (ci maronii) eu cred ca totul e ok. Am citit, de altfel, ca in sarcina apar tot felul de scurgeri, care desi ne pot speria, sunt firesti. Pupici, nu te mai stresa si fugi maine la dr.
Floric spune:
Geanina 34, simptomele pentru care am fost internata au fost: dureri pelvine, aproape ca la menstruatie, cand in stg, cand in dr, cand in toata zona. marti am avut o eliminare de mucus (ca la ovulatie) de culoare maronie, m-am impacientat un pic dar am stat mult in pat. Miercuri am fost din nou la serv iar, sus , jos pe trepte, si cand am mers la baie din nou eliminarea de mucus insa mult mai consistent si intr-o cantitate mai mare. Am mers acasa la fel repaus. Joi am dormit apoape toata ziua iar inainte sa merg la medic aceea problema , intr-adevar fff putin dar cat sa se observe. mentionez ca aceste zile coincid cu perioada cand incepea mentruatia.
Geanina, daca ai orice semn, mai ales de dureri care persista, chiar daca sunt surde, sau doar ca o falfaiere, mai ales intepaturi. Cu toate acestea, asistentele din spital ne-au precizat ca anumite "jene" ca sa nu le numesc dureri, pot aparea ca urmare a acumularii de gaze in intestine (si in aceasta perioada "pufurile" sunt admise in orice situatie) sau ca urmare a dilatarii ligamentelor si maririi uterului.
simina_kin spune:
Buna seara fetele mele. Va multumesc din suflet la toate pt urari.
Joanna ma bucur ca ai revenit printre noi iubita. Ai grija de bb.
Referitor la . La inceput , cand ne-a interzis doc, incercand sa tinem cont de ea era super (adik pauza mai mare , pofta mai mare) apoi a fost o per de vreo 4 sapt in care nu am mai avut EU chef de nimic. Acum vad ca a trecut per si totul a rvenit la normal , numai ca am cateodata usturimi si dureri. Usturimile le veam de mult timp ,am facut toate analizele posibile(tot doc de acum le-a ciit) si nu au descoperit nimic , mi-au zis doar ca poate am alergie la ceva , da i-am spus ca nu fol nici o sol intima , doar apa , si au aj la concluzia ca nu trebuie sa ma mai spal intra ca am alergie la clorul apei...Sa fie ei sanatosi , ca prefer sa ma usture dect sa nu ma spal!! Iar acum pe langa obisnuitele usturimi s-au adaugat si micile dureri , intepaturi (dar am inteles ca sunt normale din cauza uterului care se mareste).
12*
elaa spune:
Buna dimineata,
ma alatur si eu voua si sper sa stau aici toate cele 9 luni, dupa calculele mele sunt in sapt 5 si de la inceput ma lupt cu durerile de burta, la medic inca nu am ajuns ,ca am zis eu ca nu are ce sa-mi faca la o sarcina asa mica, ci doar am sunat un gineco si mi-a recomadat sa iau duphaston si nospa cate 1/ 8ore, apoi magne b6 si acid folic ,problema e ca in wk am stat numai in pat si nu pot spune ca a fost mai rau sau mai bine, durerea mea in ultimul timp e f mare in dreptul ovarelor, sau cel putin eu asta simt ca ma dor ovarele, plus ca mai apar si dureri in tot abdomenul, alea le-am pus si eu pe seama gazelor, ca sunt f balonata de cand sunt insarcinata.
Ideea e ca m-am hotarat sa merg maine sau astazi (intai sa sun sa vad cand ma primeste) la medic si daca e nevoie, stam si in spital, stam si numai in pat, dar sa fie bine
Floric vad ca esti galateanca, zi-mi si mie te rog la ce medic ai mers in gl?
sanatate multa si sa ducem sarcinile cu bine
p.s im cer scuze ca v-am indispus cu problemele mele, dar simteam nevoia sa o fac
pupici