Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Va salut burtici.Nu am intrat de mult pentru ca am avut o perioada mai proasta.Dureri in continu si mai nou nu mai pot manca nimic ca dau afara .Sper sa treaca.Marti ma duc la medic sa vedem.Sper sa fie totul bine.
Simina La Multi Ani ,tot ce iti doresti si un bebe sanatos.
Bun venit noilor burtici, sarcina usoara si la termen.felicitari mamicilor de gemeni.
Mi-e dor de discutiile zilnice cu voi,dar tre sa stam in pat.
Ma gandesc oricum la voi si pana la final sper sa fim toate bine.
Am devenit cam depresiva, cum stau in casa, concediu care era planificat a picat,ma simt ciudat,as fi vrut sa pot merge si eu in concediu si dupa aia ma simt vinovata ca ma gandesc asa ca bebe e mai important.
Va pup pe toate si mai intram cand putem ca deja iar ma doare si nu am stat decat 20 de minute in fund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna dimineata burtici
La multi ani Simina.
Sanatate fetelor care au probleme.
Bun venit noilor burtici.

Eu la calatoria cu masina am reactionat bine. Dar am oprit foarte des. Oricum stiu toate benzinariile de pe traseu :) Seara in schimb ma durea un pic spatele si trebuia sa stau intinsa. Am avut noroc ca imi trecusera si greturile.
Dar la noi concediul asa fusese programat ca un circuit, si deci ne puteam opri oricand la o pensiune sa facem cate o pauza.
Daca insa poti ajunge mei repede... as alege varianta scurta.

De epilat daca ceara e a voastra nu vad de ce sa nu va epilati.

Pupici

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Fetelor poate o sa ma primiti si pe mine. Inca nu am confirmarea ecografica a sarcinii da' dupa calculele mele voi fi mamica pe la sfarsitul lui aprilie. Eu am facut FIV, si am avut ET pe 11 august 2008, iar confirmarea sarcinii prin beta HCG pe data de 22 august.

Marti sau miercuri voi merge la eco sa aflam exact daca e un bebe sau 2 ( am avut doi embrioni transferati).

Cat despre calatoria cu masina intreba cineva aici, eu am fost nevoita sa conduc 1400 de km, am stat in prima zi 15 ore la volan si in a doua zi 10 ore. Am rezistat eroic chiar pe drumurile proaste de Romania.

Am o intrebare tampita. Cu ce dauneaza epilatul cu ceara in sarcina?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

La multi ani Simona!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de fericire. Fetelor va multumesc mult pentru raspunsurile voastre la intrebarea si rugamintea mea referitoare la mersul cu masina.
Sper sa nu intervina ceva pana atunci si sa contramandam concediul....
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu sper sa resesc sa nu am complicatii in vacanta. Voi cand ati plecat in afara tarii v-ati interesat trebuie altfel de asigurare medicala decat cea obligatorie? MA gandesc ca daca vor aparea complicatii si va trebui sa ma internez asigurarea din tara sa poata acoperi tratamentul. Aveti idee cum este? Oricum voi scrie un mail la o firma de asigurari medicala sa ii intreb
Va multumesc mult pentru sfaturile voastre.
Sarcina usoara tutror mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Cami, felicitari pentru sarcina. Am nevoie de datele tale pentru a fi trecuta pe listuta:DN,UM si DPN.
Din ce stiu eu, ceara fierbinte poate provoca contractii in sarcina.

Oana

Un vis am...un

noi2

"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Fetele ce spuneti despre subiectul acesta?Interesant,pentru cine are bani!Deci o concluzie,ai bani traiesti,nu ai bani te rogi la DUmnezeu sa-ti tina familia sanatoasa! http://www.cordbloodcenter.ro/

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui curea

As dori sa fac si eu parte din listuta voastra , conform indicatiilor userului oanaiacovita, voi mentiona datele: DN 07.12.1978, UM26.06.2008, DPN 02.04.2009.
As mai avea o rugaminte la voi daca ati citit sau v-ati documentat, sunt intr=o situatie de impas, ne-am programat vacanta fara a lua in calcul posisbilitatea de a fi graviduta, vom merge cu masina aproximativ 1400 km in doua zile, doctora mi-a zis ca totul este ok: col inchis, sarcina bine pozitionata, nu am avut nici o sangerare, doar stare de greata la mirsoul si gustul carnii. Nu stiu ce sa fac ma gandesc ca stresul de a merge cu masina sa nu afecteze sarcina. Voi ce sfaturi imi puteti da? Mentionez ca atunci cand vom pleca voi fi in saptamana 11. As mai avea o optiune sa mergem cu avionul 2 ore si apoi inca 150 km cu masina... VA multumesc mult pentru ca scrieti aici sfaturile si parerile voastre.
Sarcina usoara la toata lumea!!
Pupici

Noi ne-am programat tot asa concediu in functie de posibilitatea sotului de a pleca. Si cum incepusem se am sanii Pamelei Andreson si greturi, luni dimineata inainte de plecare -de fapt pe la 5 dimineata- am facut test-POZITIV! Nu doream sa amanam concediu sau sa anulam. Eu am mai zis, nu cred sarcina ca o boala. A fost complicat cu greturile, n-am putut papa mai nimic, ce doream nu era la hotel, dar noroc cu apa rece rece, ca taia greata si e usor de procurap. Dupa 10 zile de Felix, doream sa vedem Parisul. Aici a fost greul la drum. Opriri dese la pipi si la luat aer- ca si asa in masina era mai fresh aerul ca afara- dar simteam ca si vomit daca nu opreste acum masina. Deci e putin mai dificil, dar e ok. Trebuie sa fie si sotul putin mai ingaduitor- noroc cu al meu ca e. Daca n-ai probleme de sanatate sa puna sarcina in periocl e ok. In lunile mai mari e mai nasol cu drumul, sa nu fie drum rau, de tara, chiar si la avion am inteles.

Monica si bebe

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami30

Am o intrebare tampita. Cu ce dauneaza epilatul cu ceara in sarcina?

cami

Cami si eu conduc, nu asa mult, dar ce rau e acuma? Cand voi fi cat casa mai vedem, imi iau sofer personal. Hi hi.
Pai cu epilatul, cu ceara, la lunile mari de asrcina daca te doare si te incorzi poti crea contractii. Dar eu ma epilez de cand eram mica si sincer chiar imi place senzatia, adica nu ma doare sa ma screm. Mai rau ma enerveaza pensatul, m-as epila de 2 ori decat sa ma pensez odata.
Hai mai, aia nu, aia, nu, pai ce facem 9 luni, vegetam? Eu una nu vreau sa renunt la viata mea, si in afara de greturi, chiar nici nu simt ca ar fi vreo schimbare. Am mai intrebat, voi cu apetitul sexual cum stati? Dar cu viata sexuala?

Monica si bebe

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

joanna27 - ce fel de dureri ai?
Eu am intrat in saptamana 6 si de 2 saptamani am dureri ca la CM. Uneori ma trezesc si noaptea de durere si iau no-spa.
La tine cum este?

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Multumesc mult ayla 21 pentru raspuns. Eu greata am numai cand trebuies sa gatesc si sa mananc carne in rest foarte rara mi se face greata...in schimb as manca numai branza si tot ceea ce este acru... Fiecare organism reactioneaza in felul lui.
Faza cu apetitul sexual la mine acum in prima luna a fost normal..ca si inainte apoi s-a mai micsorat sper sa imi revin ....
Eu sunt de parere ca fiecare organism reactioneaza in felul lui la o femeie apar unele simptome, la alta altele...intr=o masura mai mica sau mai mare...
Faza cu greata la mirosul carnii crude si gatite...la inceput am zis ca trebuie sa mananc carne dar nu puteam mai mult de 100 gr...am vb cu doctora si mi-a zis ca nu trebuie sa ma fortez sa mananc.
Vi s-a intamplat sa va gandtiti cum putem stii ca totul in burtica noastra este ok, fara atatea ecografii? Eu de exmplu am facut o eco la 4 saptamnai si alta la 7 si mi-a zis ca ne vom vedea intre saptamana 10-12. POate sunt eu paranoia...voi ce parere aveti? Ma bazez pe greata si starile de somnolenta si imi zic ca totul decurge normal.

Mergi la inceput