Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Simina
Sa ai o sarcina usorasa si la termen si un bebe sanatos...
Fetele noi sunteti pe listuta.
Am facut si o lista cu sarbatoritele lunii sa stim care cum urmeaza la sarbatorit...Pupici!!!

Oana

Un vis am...un

noi2

"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

buna ziua fetele

simina LA MULTI ANI !! multa sanatate si sa fii fericita si distractie placuta. Si noi am schimbat astazi semnatura,e posibil sa avem bebei in aceeasi zi

floric ca bucur ca esti bine,multa sanatate

oana f buna sa avem o lista cu sarbatoritele,sapt viitoare o avem pe lysbeth

pupici si un weekend cat mai relaxat

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Cine stie daca e permisa folosirea cremei depilatoare in sarcina? Eu sunt acasa, intr-un proces de infrumusetare si as vrea neaparat sa stiu. Daca nu, bag aparatul...doar ca doaaaare.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Cine stie daca e permisa folosirea cremei depilatoare in sarcina?
Eu sunt acasa, intr-un proces de infrumusetare si as vrea neaparat sa stiu. Daca nu, bag aparatul...doar ca doaaaare.

Ana-Maria

Don't worry about what people think, they don't do it very often.

Buna!

Cosmeticiana mea imi zisese ca e voie cu crema, dar ea nu e doctor...

Eu ma intrebam daca trebuie sa renunt la ceara pt epilat inghinal, dupa ce am suferit atatea luni ca sa mi se rareasca parul nu vreau sa mi-l indesesc cu lama

La multi ani, Simina, si tie si lui bb!

Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Floric - ce simptome aveai cand te-ai sus la spital? Aveai dureri ca la CM, sangerari?

Scuza-ma ca te intreb (probabil ca nu vrei sa-ti mai amintesti de perioada aceea) insa si eu in situatia ta numai ca nu pot face tratamentul cu gynipral pentru ca am hipertiroida basedow. Ar fi trebuit sa fac injectii cu gravibinon insa nu am gasit nicaieri.

numai bine,
gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

LA MULTI ANI SIMINA !!!!!!!!!!!!!!!!
Sper ca ai loc sa ne primesti pe toate la chef !!

Week-end placut fetele!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Buna fetelor!

Floric, bine ai revenit! Multa sanatate si numai bine, ai grija de tine si odihneste-te cat ai nevoie! Gandeste pozitiv si totul va decurge bine, imagineaza-te cu bb in brate si asa va fi!

Eu am intrat sa ma laud cu ce am gatit astazi, am batut recordul, nu am facut niciodata atat de multe feluri intr-o singura zi si sa-mi mai iasa si toate delicioase! Asadar, iata cu ce ma mandresc: ciorbita de legume cu fideluta dreasa cu ou, mancarica vanatoreasca din carne de vita, mancarica de fasole galbena si salate de vinete si de ardei kapia!

Cum va mai simtiti voi? Mai aveti greturi si alte simptome? Eu nimic....si parca imi este dor, pentru ca ma simt ca in mod normal si aproape ca uit ca sunt graviduta

Va imbratisez si we placut in continuare!

PT 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

La Multi Ani! Simina
Sa fii sanatoasa si fericita si sa creasca bebe frumos si sanatos

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui curea

As dori sa fac si eu parte din listuta voastra , conform indicatiilor userului oanaiacovita, voi mentiona datele: DN 07.12.1978, UM26.06.2008, DPN 02.04.2009.
As mai avea o rugaminte la voi daca ati citit sau v-ati documentat, sunt intr=o situatie de impas, ne-am programat vacanta fara a lua in calcul posisbilitatea de a fi graviduta, vom merge cu masina aproximativ 1400 km in doua zile, doctora mi-a zis ca totul este ok: col inchis, sarcina bine pozitionata, nu am avut nici o sangerare, doar stare de greata la mirsoul si gustul carnii. Nu stiu ce sa fac ma gandesc ca stresul de a merge cu masina sa nu afecteze sarcina. Voi ce sfaturi imi puteti da? Mentionez ca atunci cand vom pleca voi fi in saptamana 11. As mai avea o optiune sa mergem cu avionul 2 ore si apoi inca 150 km cu masina... VA multumesc mult pentru ca scrieti aici sfaturile si parerile voastre.
Sarcina usoara la toata lumea!!
Pupici

Buna!
Cred ca poti merge cu masina, e mai relaxant, poti opri de cate ori vrei si nu te simti b ine. Distanta nu-i exagerata, cam distanta Bucuresti- Viena, deci o noapte o prinzi sigur pe drum. Ori plecati mai din timp si dormiti noaptea la o pensiune,hotel,apoi continuati drumul,sau te asezi comod si dormi in masina, daca sunteti doar voi doi in masina. Probabil or sa te doara putin picioarele,si ai grija sa te hranesti bine.Vacanta Placuta!

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Cine stie daca e permisa folosirea cremei depilatoare in sarcina?
Eu sunt acasa, intr-un proces de infrumusetare si as vrea neaparat sa stiu. Daca nu, bag aparatul...doar ca doaaaare.

Ana-Maria

Don't worry about what people think, they don't do it very often.

Eu stiu ca NU,nu este voie!
Eu una nici crema de corp si de fata nu am mai folosit, toate au compusi chimici......si mai bine lasa!

fbruma

Mergi la inceput