Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Si inca ceva? Cum sa fac sa ma regasesc in lista aceea minunata de la inceput...caci tare imi place ideea...(mamici fericite de ghiocei de martie aprilie 2009) |
Buna Floric! Ma bucur ca esti bine.
Pentru a fi trecuta pe lista de pe prima pagina am nevoie de urmatoarele date:
DN = data nasterii (a ta)
UM = ultima meanstruatie
DPN = data probabila a nasterii (a bebelui)
Valabil pentru toate fetele noi....
Oana
Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
curea spune:
As dori sa fac si eu parte din listuta voastra , conform indicatiilor userului oanaiacovita, voi mentiona datele: DN 07.12.1978, UM26.06.2008, DPN 02.04.2009.
As mai avea o rugaminte la voi daca ati citit sau v-ati documentat, sunt intr=o situatie de impas, ne-am programat vacanta fara a lua in calcul posisbilitatea de a fi graviduta, vom merge cu masina aproximativ 1400 km in doua zile, doctora mi-a zis ca totul este ok: col inchis, sarcina bine pozitionata, nu am avut nici o sangerare, doar stare de greata la mirsoul si gustul carnii. Nu stiu ce sa fac ma gandesc ca stresul de a merge cu masina sa nu afecteze sarcina. Voi ce sfaturi imi puteti da? Mentionez ca atunci cand vom pleca voi fi in saptamana 11. As mai avea o optiune sa mergem cu avionul 2 ore si apoi inca 150 km cu masina... VA multumesc mult pentru ca scrieti aici sfaturile si parerile voastre.
Sarcina usoara la toata lumea!!
Pupici
simina_kin spune:
Buna ziua fetele mele dragi , si bun venit burticilor noi!!!.....Vad ca ne inmultim pe zi ce trece!!!!
Pentru ca mama mea nu este in tara , si sunt doar cu baiatul meu(iar el este la munca pana diseara) , simt nevoia sa impartasesc cu voi aceasta zi , care este mai epeciala pt mine , pt ca am mai pus o floare in buchetul vietii!!....am 26 de flori.
Acum nu stiu daca va veni cineva la noi , eu n-am vorbit cu nimeni , dar , ma duc pe afara sa iau cate ceva de la patiserie....si un blat sa fac un tort.....macar ca-l impart doar cu iubi , si tot al fac!!!!....va pup pe toate....si mai vorbim
11*
anamariame spune:
Simina, LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita si sa te bucuri de ziua de azi (eu deja stiu care e cel mai frumos cadou Daca nu aveti musafiri la tort, venim noi! Numai sa zici cand e gata Noi am fost ieri la eco, la 4 saptamani si 6 zile (azi facem si noi 5 saptamani) si bebe s-a aratat cu greu. Are 7,1 mm ... e mic, mic, dar in grafic Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
grace30 spune:
Simina LA multi ani!
Floric ma bucur ca esti mai bine.
Anemariame, eu am avut in familie destul de indepartat (2 strabunici au avut gemeni)- nu am reusit in schimb sa aflu daca au fost dizigoti sau monozigoti,pentru ca o pereche au murit amandoi f mici, si din celalta pereche nu a trait decat 1. Acum din cate am inteles mostenirea genetica cam trebuie sa fie a mamei (tatal nu are prea mare influenta - e in mod cert 0 daca gemenii sunt dizigoti)
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)
anamariame spune:
M-am lamurit, Grace. Eu nu am in familie gemeni deloc. Deci au scazut sansele simtitor.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
plici plici spune:
simina la multi ani si de la mine!!!!!
floric bine ai revenit!
am intrat sa va urez w-end placut si cat mai racoros
pupicii
12+