Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Iuca, eu merg iarasi vineri. Sper de data asta sa primim o poza mai clara.Curea, desi e devreme, intr-adevar, eu ma intreb mereu cum voi naste, daca voi putea alege (Doamne-ajuta!). Mi-e frica de nasterea naturala, insa stiu ca e mai bine pentru bebe si pentru mine dupa, refacerea fiind mult mai rapida. Pe de alta parte, cu cezariana as scapa de chinuri. Mare dilema, mare, o sa ma sfatuiesc si cu dr. Fetelor, eu inca nu am fost la ginecolog, suntem in saptamana 5 si 3 zile, pe cand ar trebui sa merg? Am fost doar la ecograf pana acum, unde voi merge iarasi la sfarsitul saptamanii.Wow, pisik, a dus manuta la gurita? Aproape imi dau lacrimile. Uneori mi se pare magic cand ma gandesc ca in noi creste o noua viata. Si chiar e magic!Carmen, eu am vreo sansa la 5 saptamani si 6 zile sa ii vedem inimioara cum bate? Tinand cont ca abia s-a vazut la eco la 5 saptamani, banuiesc ca nu, dar trag totusi speranta...Alina, eu zic ca sunt super ok dimensiunile, mi-a zis dr ca in perioada asta trebuie sa aiba intre 5 si 10 mm. Deci e in grafic! Al meu avea 7,1mm la 5 saptamani, deci tot pe acolo.Oana, ma bucur ca te-ai mai linistit. Bebe creste si tu trebuie sa fii calma si optimista!Georgiana, aceeasi oboseala o resimt si eu. Daca as putea sta toata ziua degeaba, si in pat, dormind, mai ales, nu m-as supara deloc Timi, ce fel de sala faci? Special pentru mamici in devenire? Mergeam si eu la aerobic inainte sa aflu de bebe, insa acum mi-e teama sa mai merg. Incerc sa ma plimb foarte mult, ca inot nu am sanse.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

anamariame merg la inot si saptamana asta am fost de doua ori in sal ala bicicleta eliptica ssau cum s-o numi. Duminica ma intalnesc cu un instructor sa-mi faca un program individualizat. Daca mergeai inainte la aerobic ar fi pacat sa nu faci ceva sport si acum in sarcina dar mai intai cere parerea doctorului (de fam sau a celui ce-ti urmareste sarcina) si vorbeste cu un instructor pt un program indicidualizat ca sa fii sigura ca faci bine ce faci. Daca dai o cautare pe google o sa vezi cate beneficii are sportul in sarcina (facut la joasa intensitate sau cu moderatie) si dupa. Sa fii atenta si cand ar fi bine sa te oresti. Eu am primit o foaie de la sala cu informatiile de baza. Spor la sport si sarcina usoara!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby09 spune:

Buna fetelor!
In primul rand felicitari celor care au avut parte de cea mai reusita intalnire din viata lor!
In al doilea rand ma alatur si eu celor care nu au semne deranjante de burtica in dezvoltare...desi eu ma simt un pic in zona crepusculara deoarece pe 15 august a iesit testul (barza) pozitiv fiind a 2 a zi de intarziere, dupa o saptamana repetand
testul, acesta se incapataneaza sa iasa mai putin vizibil decat primul sau chiar deloc in funtie de marca. Sincer incerc sa fiu mai optimista ca de obicei dar chiar ma supara situatia asta.Oricum pt a scapa de indoiala mi-am facut programare la
polisano pt o ecografie dar este abia vineri:( si nu stiu dc mai am rabdare pana atunci, poate dc mai caut gasesc ceva mai liber.
Am facut la polisano pt ca acolo am mai fost cu ceva timp in urma la un control de rutina la domnul doctor Peteu Cristian si mi-a placut atmosfera si ca nu trebuie sa astepti foarte mult si se intra
exact in ordinea nr de pe tricou fara alte relatii.E un pic mai scump dar pana la proba contrarie eu zic ca merita.
Cat despre metoda de nastere eu personal sunt pentru cezariana pt ca dintre 2 taieturi iminente o aleg pe cea de pe burta in locul celei din....
perioada de refacere este cam aceeasi depinzind foarte mult de organismul mamicii si indemanarea doctorului.
Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune!

Baby 5+ cu
Vine bebe !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Eu ma simt rau dimineata, ameteli, greata, dar nu am vomat niciodata.
Asa ca simptome am. Dureri am si acum cateodata. Recunosc ca in sapt a 5 si a 6 m-a durut mult mai tare.
Acum au inceput junghiuri pe laterale.

Metoda de nastere.... Naturala ca si la primul. Si apropo de una din cele 2 taioeturi obligatorii...Eu nu am avut nici un fir. Si Tony a fost de 4 kg. Asa ca poate scap si a doua oara.

De ingrasat... Am pus 30 kg sa traiasca la multi ani! Majoritatea in ultimele 3 luni. Dar in primul trimestru am pus 5 scurt. Acum am slabit 1 kg.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
lysbeth La multi Ani!!!Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de de cei dragi si de acum inainte alaturi de !

Baby 5+ cu
Vine bebe !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

lysbeth LA MULTI ANI; MULT NOROC SI SANATATE
SI UN SANATOS
PUPICI, PETRECERE FRUMOASA

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Ma bucur ca ai scapat de acea taietura si ai toate sansele sa scapi si de data asta avand in vedere locul unde ai sa nasti!
pe aici nu prea reusesti mai ales ca multi doctori o fac ca sa fie siguri din oficiu...dar este bine totusi ca poti alege (relativ)si asta in functie tot de doctor....asa ca bafta cu bb2 sa fiti fericiti voiosi voinici si sa auzim numai vesti bune!

Citat:
citat din mesajul lui OlgaTarziu

Eu ma simt rau dimineata, ameteli, greata, dar nu am vomat niciodata.
Asa ca simptome am. Dureri am si acum cateodata. Recunosc ca in sapt a 5 si a 6 m-a durut mult mai tare.
Acum au inceput junghiuri pe laterale.

Metoda de nastere.... Naturala ca si la primul. Si apropo de una din cele 2 taioeturi obligatorii...Eu nu am avut nici un fir. Si Tony a fost de 4 kg. Asa ca poate scap si a doua oara.

De ingrasat... Am pus 30 kg sa traiasca la multi ani! Majoritatea in ultimele 3 luni. Dar in primul trimestru am pus 5 scurt. Acum am slabit 1 kg.

Olga

Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer

[/quote]

Baby 5+ cu
Vine bebe !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetele harnice care scriu pagina dupa pagina...

Lysbeth la multi ani, sa fi fericita si sanatoasa
wow cata mai grupa ne-am facut...bun venit fetelor noi
maria bine ai venit si tu din concediu
de-abia astept sa plec si eu...

eu mi-am facut analizele cu o luna inainte sa raman insarcinata pt ca trecuse un an de cand le facusem ultima oara, Asa ca dr gineco nu m-a pus sa le repet pt primul trim, a zis ca sunt valabile. La bios diagnostic mi le-am facut...acolo ma duc cam pt tot ce tine de analize pt ca e aproape de mine.

vorbeati de plecari la inceputul sarcinii...sa va zic si experienta mea: eu aveam programat un w-end prelungit la lisabona si o sapt in creta. le-am anulat pe amandoua cand am avut prima si singura sangerare pt ca m-am speriat si nu eram dispusa sa risc nici macar un 1% (cam crizata). Acuma nu-mi pare rau pt ca macar stiu ca e bine prins, da din toate cele :) si pot sa plec linistita
Dar dr meu mi-a zis ca atata timp cat o femeie se simte ok poate calatori, depinde de fiecare....

Iar m-am intins ca o placinta...daca scriu rar...
o intrebare si gata: as manca si eu un mezel...e vreunu care e ok, e preparat termic? sau ioc? ceva de pui, de curcan, stiti?

pupicii
Corina, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccurea spune:

Multumesc Plici plici pentru informatiile referitoare la plecatul cu masina fiind graviduta.
Referitor la intrebarea ta ce mezeluri consumam, eu sincera sa fiu am mai mancat dar nu f des cate o felie de muschi file, dar am o amica care a gasitla K aufland salam Reinert cica nu are nitrati dar este bine sa citesti eticheta sa vezi ce contine. Eu inainte de a ramane insarcinata mi-am scos o Lista cu ce E-uri sunt cele mai pacatoase si cand cumpar mezeluri ma uit sa vad ce contine....
Acum depinde de fiecare. Eu de exemplu nu pot manca carne sau cand gatesc mancare cu carne imi este greata...nu am ce sa fac gatesc pt. sot. As manca branza la greu si legume si fructe cat mai acre....
Sarcina usoara !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna dimineata burticilor
La multi Ani LYSBETH
Maria_k bine ai revenit din concediu
fetelor eu am vesti bune in sensul ca incep sa scap de greata, nu mi-e mai asa de rau,dar in schimb obosesc f repede si incep sa pun kg pe mine
nu m-am cantarit inca dar am o groaza de pantaloni care nu ma mai incap
si pe bune o groaza

8+ si de Daniel(05.03.2006)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"

Mergi la inceput