Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Lysbeth LA MULTI ANI sa fii sanatoasa, fericita si sa ai un bebe sanatos.
elaa ai fost la eco? Cum a fost?
mititica sigur il intreb pe dr daca are aparat prin care sa se auda bataile inimii lui bebe.
La mine simptomele sunt urmatoarele: somnolenta, oboseala, o greutate in burtica si usoare dureri, ma dor si sanii dar nu mai tare decat inainte sa imi vina CM. Maine fac 5 sapt. Ma gandesc ca e prea devreme ptr greturi.
Am vazut ca vorbeati despre nastere, eu ma gandeam la cezariana in primul rand din cauza miopiei (-6.75) dar si ptr ca am auzit ca asa ar fi mai usor. Sa vedem ce va zice dr atunci.
Si eu mi-am refacut analizele cu o luna inainte de a ramane insarcinata (toate din secretii+din sange cele ptr infectii si hormonalele) sper sa fie valabile.

Vroiam sa va intreb voi mai luati progesteron (Duphaston sau Utrogestan)? Eu iau din ziua urmatoare a conceperii si pana in prezent. Si mai iau pana luni cand ajung la dr. Oare o sa-mi dea sa iau in continuare?

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

iuca, eu iau utrogestan de cand mi-a iesit testul de sarcina pozitiv. Medicul ginecolog mi-a dat reteta cand a constatat sarcina ecografic. Iau 4 utrogestan pe zi, 2 dimineata si 2 seara.
Ieri ma laudam ca nu prea am semne si vad ca am incept sa nu mai suport mirosuri, incepand de la cele de mancare si terminand cu cel de tutun. Am stare de greata cand simt ceva care nu-mi place, bine ca nu vomit. Sper sa treaca, altfel nu o sa mai pot intra nici in bucatarie sa gatesc...

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Neatza fetelor! La multi ani Lysbeth, bine ai revenit Maria K, cum mai stai cu simptomele?
Eu sunt extrem de fericita. Am fost la eco ieri. Bebe e bine, are 6,5 cm (uau, ce copil mare am!), toate sunt la locul lor si a facut trei tumbe cat s-a uitat doamna doctor cu ecograful. Ma simt usurata ca totul e ok. Saptamana viitoare ne-a trimis sa facem triplu test. Daca scapam cu bine si de asta, ma declar multumita.

Gina

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

Lysbeth LA MULTI ANI sa fii sanatoasa si fericita alturi de bebelus si restul familiei tale

Gina2008 felicitari pt intalnirea cu bebita,ma bucur mult pt voi, da uaw ce bebe mare ai,sa fie sanatos

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Buna fetele !!! La multi ani Lysbeth !!!

Subscriu si eu la starea de lene + pantaloni care nu ma mai cuprind..

Referitor la regimul alimentar, voi cam ce mancati ?si mai ales la birou ..
Eu sunt innebunita dupa produse de patiserie + covrigi,etc...
Acum mananc si multe fructe.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Iuca - utrogestan cu siguranta o sa mai pui cam pana pe la 14 saptamani. Mie, mi-a zis medicul ca abia atunci placenta este "capabila" sa secrete singura progesteron........

Eu am fost la analize dimineata la Institutul Cantacuzino. Primesc raspunsul abia peste 2 saptamani dar nu am emotii foarte mari pentru ca in martie cand le-am facut prima data toate erau ok .....

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

LA MULTI ANI LYSBETH SA FII FERICITA SI IUBITA SI SA TE BUCURI ALTURI DE FAMILIA TA DE BB-UL CARE VINE!!!!

12*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana7 spune:

LA MULTI ANI LYSBETH!
Gina2008, felicitari pentru intalnirea cu BB, si la mai mare!
Novus, eu mananc multe fructe, in alte zile iaurturi cu cereale, mai imi iau si de la patiserie ca si mie imi plac, dar nu exagerez, si beau cat de multa apa pot. Acasa cate o ciorbita, sau depinde ce am gatit. Si seara iar fructe. Trebuie sa recunosc ca mai scapa mana si pe la dulciuri...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

LYSBETH

Eu voi naste natural (cu epidurala), aici nici nu cred ca se poate opta fara motive serioase pt cezariana. Doar moasa te asista la naster, data trecuta ma avut doua dar cred ca din intamplare ca era schimb de tura si cea care incepuse procedurile era curiasa sa-mi vada copilul. Daca vine dr e de rau sper sa n-am parte de asa ceva.
Habar n-ai cine te va asista la nastere si n-ai stresul oare va veni dr meu sa ma asiste? dar daca va fi in concediu?
V-am povestit dar asa ... fara sa judec sistemele.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Referitor la regimul alimentar, voi cam ce mancati ?si mai ales la birou ..
Eu sunt innebunita dupa produse de patiserie + covrigi,etc...
Acum mananc si multe fructe.

13+

Stiu ca-s bune produsele de patiserie dar ingrasa si n-au aport de vitamine si minerale. Eu incerc sa ma abtin de la dulciuri, o zi reusesc alta ba da-s pe drumul cel bun. Sau cel putin asa ma amagesc.
Croissante si alte cele din aceeasi familie avem doar la micul dejun in weekend.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+

Mergi la inceput