Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
bubulina1 spune:
Multumesc mult pentru primire.
Madyn, si eu sunt o aspiranta destul de veche pe forum, imi doresc foarte mult sa fim colege mult timp, mai ales ca avem acelasi UM :) La eco cand mergi?
oana7, felicitari pentru bebe mare! Mie la eco nu mii-a zis cat masoara doar ca e mai maricel si ca e foarte bine. Cand o sa merg data viitoare o sa intreb mai multe.
Bubulina
Speranta moare ultima!
madymar spune:
Maria K bine ai revenit acasa, te asteptam cu poze ca eu am gas doar una(superb peisajul)
oana 7 Felicitari pentru intalnirea cu bebe
bubulina si eu la fel la primul eco eram un pic dezamagita,mi-a zis ca doar e prins bine,dar eco 2 m-a lamurit dr pt toate intrebarile mele
pupici la toate fetele
12+
oana7 spune:
Multumesc Madymar si Bubulina1!
Am uitat sa precizez ca are activitate cardiaca prezenta si ritmica cu 167 batai pe minut!
8+
MADYN spune:
Bubulina1 am fost deja la eco, saptamina trecuta cind aveam 5s si 5 z. S-a vazut sacul gestational si vezicula vitelina, dr. mi-a zis si ce dimensiuni are dar eram asa de emotionata ca n-am retinut decit ca bb e in grafic. Mai merg peste 2 saptamini, deocamdata trebuie sa-mi fac analizele de singe, zoonozele, testul Pap si secretiile.
m(6+) & m - (1-aug-2006)
georgyiuly spune:
Buna tuturor mamicilor! va citesc destul de des si dar din pacate nu reusesc mai deloc sa scriu ca sunt tare lenesa.
Sunt si eu o mamica fara manifestari de gravida.Singurul simptom, din pacate, e o stare de somnolenta groaznica si o "lene" si mai mare.De azi dimineata ma chinui sa misc ceva prin casa si inca nu am reusit,nu am facut alceva toata ziua decat sa citesc povestile mamicilor despre nasterea bebitilor lor.E posibila o asa lipsa de chef de orice????
Ufffa!!!!
Pupici
11
georgiana
alina_27 spune:
Fetelor din Bucuresti..........analizele unde le-ati facut? Ma refer la cele imunologice ( pentru ca cele uzuale nu conteaza extraordinar de mult.....)
Pupici
5+
bubulina1 spune:
Si eu fac maine analizele de sange iar joi fac papanicolau si secretia. Eu toate analizele le fac la CMU unde sunt aronadata si nu platesc. Sper sa nu am surprize. Ceea ce e ciudat e ca ginecologul m-a intrebat daca le mai am din trecut, eu le-am mai facut acum 2 ani si mi-a zis sa le aduc pe alea (?). Eu am zis ca mai bine le refac.
Bubulina
Speranta moare ultima!
Timi07 spune:
Am fost la sala in pauza de masa si ma simt excelent. De dimineata de-abea imi tineam ochii deschisi. Sper sa fie ok sa merg la sala&inot toata sarcina ca ma ajuta foarte tare si fizic si psihic.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+
aris26 spune:
alina 27 - la eco la 6 sapt si 1 zi embrionul avea 0,43 cm si ii batea inima la 127batai/min. vezi ca am si o poza de la 6 sapt. nu stiu cat te ajuta...dar asa ca sa ai cu ce face comparatie.
analizele gen toxoplasma, CMV..etc le-am facut la IDS. daca vrei iti dau adresa, telefoanele si tarifele.
curea- noi am fost plecati cu masina pana in austria in saptamana a 7 a. si vreu sa-yi zic ca nu a fost chiar ok. bine, nu am patzit nimic rau, dar drumul prin romania este un adevarat coshmar. sau poate e doar cazul meu, nu stiu. prea multe gropi, prea multe curbe si depashiri absolut tot drumul. eu una am zis ca nu mai plec cu mashina, cel putin nu din bucuresti spre vest. poate spre sud, da, ca ieshi mai repede din tara. dupa ca ai ieshit si intri in civilizatie...adica autostrazi!!! ceea ce nu au fost capabili romanii sa faca e ok, poti sa mergi si 3000km fara probleme. si toate astea le spun in condtiile in care am mers cu o mashina noua 4x4, extrem de comoda si noi faceam buc-viena asa...de long-weekend la cumparaturi. e, uita ca acum nu mi-a mai placut. ei, bine poate nu e cazul tau, eu una nici centura de sigurantza nu o suport pe burta, trebuie sa o tzin mai larga cu mana
9+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community