Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Ma incriu i eu in categoria fetelor fara imtome,chiar nu am abolut nimic in afara de faptul ca am anii putin mariti i dureroi mai ale dimineata i ca nu pot manca mancare gatita, mancam fructe la greu i lactate mai ale iaurturi cu fructe in ret untem mai mari cu 5 zile ata ineamna ca ne apropiem de 9 aptamani dupa cum zice bebe dar eu abea maine fac 8aptamani iar lunea viitoare mergem la echograf a vedem ce noutati mai apar ca inimioara i am auzit o acum 2 aptamani. Va dorec tuturor o arcina la termen i a va bucurati de perioada ata frumoaa

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

Miruna 22 si Oana7, sper ca v-ati mai linistit cand ati citit cate fete nu au simptome de sarcina; asa ca va incurajez si eu pt ca numar printre norocoasele care se simt bine, doar pipi si sani mari
Iuca tare faza cu sotul, al meu nu vrea sa ma insoteasca la eco si parca imi pare rau, as fi vrut sa fie el acolo sa il vada, dar asta e, nu il forta; te rog eu mult cand mergi la dr.Ciubotaru intreaba daca are aparatul pt a auzi inima lui bb; eu ajung la el abia la sfarsitul lunii sept. Mult noroc la consultatie si sa imi spui daca ai fost multumita de el;pupici
SiminaKin mult succes la consultatie sa ne spui ce va fi..
Floric pe dr.Ciubotaru il gasesti cum a zis si Iuca, la nr.de tel 0236312263; stiu ca e un dr.bun si are grija de pacientele sale
toate fetele

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Se mai fac inscrieri pentru ghiocei?
Daca ma primiti va dau si eu datele mele..DN : 21.08.1980, UM: 17.07.2008, DPN : 24.04.2008.

Aseara am fost la eco si bebe are 5sapt si 4 zile, si 0.86 cm. Inimioara inca nu a inceput sa bata dar.......luni ma duc din nou la eco.

Nici eu nu am simptome. Doar sani mariti si durerosi si .....cam atat.

Ce ziceti ? sunt ok dimensiunile de la eco? la voi cum a fost?
Si inca ceva.......trebuie sa fac niste analize la Cantacuzino : citomegalovirus, toxoplasma, listeria si rubella......voi ati mai facut ceva in plus ?

PS: am emotii tare mari si mi-a trebuit ceva curaj sa ma inscriu la odiseea voastra avand in vedere ca prima sarcina s-a terminat la doar 8 saptamani ( in mai anul asta). La fel ca si MariaK a trebuit sa parasesc prematur odiseea de Noiembrie - Decembrie....:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Alina 27 pe linga analizele enumerate de tine mie mi-a mai dat doctorul si ag HBs si anti HCV (hepatita A si C). Felicitari pt bb si nu te mai stresa, de data asta va fi bine !

Bubulina1 bine-ai venit la mamici de ghiocei! Si sigur vom fi impreauna 40 de saptamini si apoi inca o viata intreaga, pt. a ne creste puii

m(6+) & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

buna ziua burticele dragi! la fel de active ca de obicei, nu reusesc sa fac fata

fetele fara greturi sunteti norocoase,eu tot astept sa scap de ele,dar acusi avem 13 sapt si cam aceleasi stari

Bun venit noilor gravidute,multa sanatate si sarcina usoara

elilov bine ai revenit printre noi, gravidutele de martie ti-au simtit lipsa,chiar nu stiam de ce nu mai vii pe la noi

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana7 spune:

Buna fetele mele,
Am venit de la eco, toate temerile s-au spulberat, bb este foarte bine, in evolutie, are 14.7mm, sacul gestational are 27.6mm, mi-a spus ca totul este perfect si ca ne mai vedem in sapt 12, si am 8 sapt si 1 zi, sunt atat de fericita...deci se poate fara simptome!
Va multumesc tuturor pentru incurajari, VA PUP PE TOATE!!!!!!!!!

7+

Mergi la inceput

Am uitat sa-mi schimb semnatura!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

felicitari oana,
sa de DD sa fim toate bine, cu sau fara simptome.

ada 8+ si gabi 3ani+6 luni

Mergi la inceput

ADA1974 sa dea Domnul sa ne fie la toate bine!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

pupici burtici!
azi noapte m-am intors din concediu si azi deja la munca. am avut o zi asa plinca ca nu am reusit nici sa intru sa va pup. sunt tare obosita si fug sa ma culc.

Maria 13+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput