Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
oana7 spune:
Adee, ce bine imi pare cand aud ca mai sunt si alte burtici care se simt bine..
Dupa eco de la ora 12 intru sa va spun ce am facut.
7+
iuca spune:
Floric si eu sunt nascuta in Braila, si am locuit in Braila pana am terminat liceul, apoi am facut facultatea in Galati si am ramas in Galati.
Pe dr Ciubotaru il gasesti la Romar si la Spitalul Judetean din Galati. Eu am inteles ca este un dr foarte atent cu pacientele lui.
anamariame abia astept sa il vad si eu pe bebe. Pe tine cand te-a mai chemat la eco?
Fetelor, i-am spus sotului meu ca am facut programare ptr eco pe 1 sept si stiti ce m-a intrebat: "Si vedem daca e fetita sau baietel?"
si eu care am abia 4 sapt si 5 zile.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
novus spune:
Dragele mele, ma inscriu si eu in categoria '' Fara simptome ''!!
In afara de sani mai mari nu am nici un simptom
13+
curea spune:
Va multumesc mult timi07 si baby09 penttru sfaturile voastre si parerile referitoare la mersul cu masina in concediu.
Va doresc multa sanatate si sarcina usoara.
V-ati gandit cum veti naste? Stiu ca este cam devreme pentru acest lucru... Ma voi duce miercuri la CMU sa vb cu un doctor am inteles ca acum o luna au inaugurat aceasta optiune. Daca va intereseaza va voi da mai multe informatii miercuri.
Toate cele bune
ADA1974 spune:
'Neata fetele!
V-am citit, dar imi era cam lene sa scriu
Curea, vezi ca eu ti-am raspuns pe la pag 9 (parca ai mai pus intrebarea despre nastere).
ada 8+ si gabi 3ani+6 luni
Pisik06 spune:
Va pup fetelor! Nu am mai scris demult, dar v-am mai citit sa stiti. Si eu tot fara simptome, si am peste 10 sapt., asa ca stati linistite. SIncer, si eu ma cam panichez, dar incerc sa imi induc ganduri bune. Eu ma gandesc la cazurile de sarcina oprita din evolutie, aveti idee pana la cate sapt exista riscul asta?
Eu am fost vineri la eco, bebe avea fix 10 sapt (cu o zi mai mult decat varsta calculata dupa UM), i-am auzit inima si l-am vazut ducand manuta la gurita
Va pup si va doresc numai bine!
nilufera spune:
neatza!Fetele fara simptome sunteti niste fericite, inchipuiti-va o stare permanenta de somn, oboseala si greata nesfarsita...nu ne invidiati ca nu aveti de ce!Eu numar zilele pana in sapt 11,12 cand cica mai dispar..si ce e mai rau e ca nu prea pot manca sa hranesc bebelusul..
bubulina1 spune:
Buna,
Va rog sa ma primiti si pe mine. Sunt o viitoare mamica de aprilie, UM=13.07.2008
DPN=16.04.2008
Am fost saptamana trecuta la eco, sarcina e mai mare cu cateva zile decat varsta calculata si deja ii bate inimioara lui bb.
Nici eu nu am simptome foarte multe si am o sarcina oprita in evolutie acum 2 ani la 8 saptamani.
Gandirea pozitiva e foarte importanta in sarcina, caut sa ma mobilizez sa nu dau in paranoia, caci mereu verific daca sanii sunt inca tari, daca mai am pofta de mancare sau imi e somn.
Imi doresc sa fim impreuna pe perioada celor 40 saptamani care vor urma!
Bubulina
Speranta moare ultima!
elilov3 spune:
buna fetele
revin si eu dupa o absenta indelungata cauzata de vizita nepotelei 2 sapt si apoi lene mare
bun venit noilor fete sa fiti sanatoase si voi si bb-i si sa va vedeti cu bine la termen
petratudor durerea de buric poate fi cauzata din cauza intinderii pielii in zona respectiva...stai calma si eu am patit asa ceva
Maria K tu ce spui gata concediu sau tot prin tarile calde?
va pupacesc si va imbratisez cu drag pentru voi dragelor
ah si inca ceva cu trim II de sarcina lapte si miere nu e chiar asa sunt organisme si organisme eu in trim II am vomitat la greu si nu a fost chiar ok...deci fiecare cu poate
28+Dimitrie
elilov3 spune:
iuca tare sotul tau..face si el ca socrela mea cand am fost la echo sa vedem sexul bb-ului docul a vazut ca e cam socata si zice..'mm uitati are ochii albastrii...la care socrela 'a pai se poate ca al batran [soicrul] are ochii albastrii'' ...sunt tare amuzanti au si ei sperante sia steptari
bubulina1 asa cum ai spus tu un moral de neinvins si optimismul pot face minuni eu cred ca totul va fi bine si la tine si te vei vedea cu bine cu bb-le la termen la mai mare
28+Dimitrie