Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna22

buna seara dragelor!

Oana7 si eu sunt ingrijorata ca si tine, datorita lipsei semnelor!
am avut o sarcina oprita in evolutie la care simptomele au fost minime, deci intelegi disperarea mea!
pe mine nu ma doare decat burtica uneori, si am putina ameteala si ceva mai multa pofta de mancare!
in rest nimic!!! nici macar sanii nu ma dor....sfarcurile ma intepau putin, dar vad ca m-au lasat!
deci nu ma simt insarcinata deloc!
fetelor, a mai patit cineva asa si a dus sarcina pana la capat??? ca eu sincer....nu stiu daca mai pot spera sa fie bine... :((
am 5 S si 2z....inca nu am fost la medic si nici programare nu am facut...

astept pareri!
va pup

Eu la sarcina precedenta am avut un pic dureri dar neglijabile in primele saptamani. M-au durut sanii un pic dar a trecut repede. Usoare greturi din an in pasti si atat. Toate chestii care le pateam si inainte de ciclu ca la mine orice durere se asociaza si cu un pui de greata.
La sarcina precedenta am vomat de 2 ori o data de la ceai verde si o data nu mai stiu de ce, dar asta a fost in al 2-lea trimestru cand cica-i trimestrul de miere al gravidiei. Eu oricum sunt o sucita si nu -s de luat drept etalon. Cand toti ziceau ca o sa am baiat io am facut fata, sac!
Acum am doar o usoara stare de greata din cand in cand si ma intreb de ce voi vreti greturile ca-s oribile?!?! Bucurat-va de sarcina ca-i o perioada absolut deosebita, sper sa fie si placuta pt toate.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana7 spune:

Buna Miruna! macar la tine sarcina e un pic mai mica si pot aparea oricand..dar la mine nu cred sa mai apara daca n-au aparut pana acum..cred, asta daca nu e ceva in neregula.
Ar trebui sa faci programare la medic, eu prima data am facut eco transvaginala la 4s si 2z si s-a vazut sacul gestational, mi-a spus sa revin in 3 sapt, maine adica. Macar stii ca e bine plasata si fixata, si-ti mai iei de o grija.
Numai bunul Dumnezeu sa ne mai inteleaga, cand ne e rau-e rau, cand ne e bine-iar e rau! TE PUP

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Zsuzsu, si eu imi doresc sa fiu acasa. Am niste stari de somnolenta, incat numai de munca nu imi arde. Ma uit non stop la ceas si astept sf programului...Maria / Oana, data nasterii mele e 02.06.1981. Am vazut ca apar cu 00. Va multumesc ca m-ati trecut si pe mine pe listuta .Iuca, eu zic ca sigur se va vedea bebicul pe 1 sept. Eu l-am vazut prima data la 4 saptamani si 6 zile, adica vinerea trecuta . Era mic de tot, e drept, dar l-am vazut. Cu eco abdominala. Ca si Madyn, eu tot in saptamana 5 zic ca esti...desi nu m-am lamurit nici eu exact cum se calculeaza .Oana7, sa stii ca nici eu nu am simptome evidente. Mi-e doar foarte somn. Nu mi-e deloc greata nici mie.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Maine o sa fiu mai linistita dupa eco.
Ana-Maria

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Miruna22 si oana7 eu sint un exemplu viu: la prima sarcina n-am avut absolut, dar absolut niciun simptom, nici greata, nici dureri de sini, nici varsaturi, nimic, nimicuta. Nici nu am simtit ca sint gravida decit in ziua cind puiutul a miscat si cind a inceput sa-mi creasca burtica. Eu zic sa nu va faceti ginduri negre si sa incepeti sa traiti ca niste adevarate viitoare mamici, pt. ca asta veti fi: viitoare mamici. Fiti increzatoare!

Nici acum nu am inca niciun simptom, dar mai e timp, pot sa apara si in saptaminile urmatoare.

m(6+) & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Madyn, multumim pentru incurajari! Cel putin mie mi-ai redat increderea! Eu m-am mai plans la fete si acum vreo doua sapt, tot de lipsa simptomelor si ele m-au incurajat, dar de vreo cateva zile iar picasem in butoi...
Uneori nici cei apropiati nu ne pot incuraja, cum o puteti face voi...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Fetelor!

Ma doare buricutul! Ati mai auzit de asa ceva? Vi s-a intamplat si voua? De ieri...ma inteapa tare sau ma doare cand il ating sau cand ma ating pe langa el.....Ce poate fi?
Va multumesc tare mult!

PT 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Mamici din Galati, ma bucur sa aflu despre voi. Insa, eu am mers la un medic din Braila, dr caprariu si tot la maternitatea din braila am fost internata, eu sunt din Br, de un an locuiesc in Gl. M-ar interesa ce fel de om este dr Ciobotaru si unde este el medic (la spital de stat). Sanatate si aveti grija de burtici si continut

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

multumesc de incurajari, dragele mele!
sper din suflet sa aiba grija de bebele meu DD si sa fie bine pana la capat!
va pup si va doresc sarcini usoare! ne mai citim

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Miruna, Oana, nici eu nu am simptome, si nu am avut deloc. nu mi-a fost rau deloc, nu ma doare nimic...numai creste burtica

10+

poze

Mergi la inceput