Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
MADYN spune:
Iuca eu am fost la eco la 5 sapt si 5 zile si s-a vazut foarte bine simburelul. Probabil ca nu o sa i se auda inimioara ca e prea devreme, dar de vazut clar se vede.
Eu zic ca esti in saptamina 5, au trecut deja 4 saptamini de la UM iar acum esti in a 5 a. Felicitari, sarcina usoara si bucura-te cit mai mult de burtica, caci acum trec cele 40 de saptamini!!!
m(6+) & m - (1-aug-2006)
oana7 spune:
Buna fetelor,
N-am mai scris de ceva timp, dar sa stiti ca sunt la zi cu toate!
La multi ani Simina!
Dupa calculele mele azi am fix 8 saptamani, dar dupa ultima eco as avea 7s si 1z, si in continuare ma simt foarte bine, lucru care ma cam sperie...sper sa nu fie ceva in neregula...oricum maine am programare pt a 2-a eco si o sa ma lamuresc, la prima aveam 4s si 2z si nu s-a vazut decat sacul gestational si mi s-a spus sa revin dupa 3 sapt ca sa vedem mai multe..
Fetelor, mi-e o teama...nu stiu parca m-am simtit prea bine..nu stiu...ori unde am auzit tot timpul numai de greturi la alte fete si la voi..in afara de sani durerosi si intariti, n-am altceva. Poate fac parte din acel mic procent de femei car nu au simptome.
Sper sa fie totul bine, va dau de stire maine dupa ora 13, ca la 12 am programarea.
VA PUP PE TOATE!
7+
lysbeth spune:
Asa shtiu si eu : 5 saptamani
Dupa calculele mele ar fi 7 la noi...O sa verific in vreo 2 ore ca mergem la prima ecografie, cea transvaginala.
Sper sa fie totul in regula
Legat de piscina: am fost ieri la Miramar. Apa este foarte curata, miroase a clor, deci folosesc din belsug si va puteti duce cu incredere zic eu. Ma gandeam sa imi fac un abonament lunar de 10 intrari: costa 180 ron. O singura intrare separat costa 20 Lei. Va recomand sa mergeti deocamdata in timpul saptamanii. In WE e un pic mai aglomerat fiind inca vara...
Legat de sex: majoritatea femeilor simt o scadere a apetitului sexual in primul trimestru. Vinovate sunt starile bine cunoscute: oboseala, greata, instabilitate emotionala. Totul se schimba in al doilea trimestru insa, cand majoritatea trec printr-o crestere a apetitului sexual urmand ca in al treilea trimestru sa scada din nou (normal ash spune eu dak ma gandesc la ce proportii iei:D)
Sanatate mamici si bbei
7+
baby09 spune:
Buna fetelor si nu in ultimul rand:
La multi ani simina, fericire din belsug si bb sanatos !
Cu privire la calatoria cu masina parerea mea este sa mergi linistita oricum ai posibilitatea de a te opri oricand doresti ca sa te destinzi un pic . 1 mie si un pic de km nu-i o distanta exagerat de mare mai ales ca imediat ce ai iesit din tara ve-i avea o revelatie cu privire la drum...totul la superlativ.Partea de la noi e un pic mai grea avand in vedere drumurile si restul soferilor lipsiti de maniere...Asa ca profita de plimbarica si bucura-te de peisaje si de vacanta pt prima data in 3.
Baby 5+ cu
Vine bebe !!!
Timi07 spune:
M-am inscris si eu la maternitate azi la o doctorita a carei nume habar n-am cum sa-l pronunt. Din pacate dr care mi-a urmarit sarcina data trecuta e foarte ocupat si nu era liber decat in noiembrie. Prima intalnire cu doctorita o am pe 16 octombrie. Uf ce mult e de astptat.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+
oanaiacovita spune:
Fetele noi sunteti pe listutza...
Oana
Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
simina_kin spune:
Vai de mine ce ne-am inmultit!!!! Suntem 52 oooaaaaaaaauuuu!!!
Da ce-o fi cu "mama omida" draguta Elilov..?????nu a mai intrat de ceva timp!!
12*
simina_kin spune:
Poimaine am programare la doc . Abia astept. O sa pot afla oare sexul bb-ului??? voi avea 12 sapt si 4 zile....POATE AM NOROC SI AFLU
12*
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Fetele noi sunteti pe listutza... Oana Un vis am...un noi2 "TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..." |
Multumim!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+
miruna22 spune:
buna seara dragelor!
Oana7 si eu sunt ingrijorata ca si tine, datorita lipsei semnelor!
am avut o sarcina oprita in evolutie la care simptomele au fost minime, deci intelegi disperarea mea!
pe mine nu ma doare decat burtica uneori, si am putina ameteala si ceva mai multa pofta de mancare!
in rest nimic!!! nici macar sanii nu ma dor....sfarcurile ma intepau putin, dar vad ca m-au lasat!
deci nu ma simt insarcinata deloc!
fetelor, a mai patit cineva asa si a dus sarcina pana la capat??? ca eu sincer....nu stiu daca mai pot spera sa fie bine... :((
am 5 S si 2z....inca nu am fost la medic si nici programare nu am facut...
astept pareri!
va pup