maltratat si omorat de asistenta maternala

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Am auzit de mai multe ori, de la persoane diferite "nu mai deschid televizorul caci nu mai vreau sa aflu de toate nenoricirile care se intampla in lume" dar n-am inteles niciodata cu adevarat semnificatia acestor cuvinte. Aproape ca-mi suna a propaganda anti nu stiu nici eu prea bine ce. Pana acum. Desi eu deschid televizorul rar, de multe ori trec mai multe zile la randul cand nu-l aprind decat cel mult dimineata sa ascult la ora fixa meteo si 5 min de journal condensat dimineata la cafea. Desi aici in Franta parca totusi incearca sa se mentina o proportie cat de cat convenabila cu stiri externe fata de cele interne - care la randul lor sant orientate spre stiri de interes general mai degraba decat cu "fapte diverse" (oricum cu stirile din Romania nu exista termen de comparatie). Am facut o greseala imensa, m-am dus pe linkul cu filmul din post. Mi-a venit sa vomit, mi s-a facut rau fizic. Nu tin minte sa ma fi impresionat mai tare vreo imagine a atrocitatilor din razboaie sau altceva... Nici nu stiu ce sentiment e mai puternic - mila in fata chinurilor fizice prin care a trecut acest ingeras nevinovat - ura fata de monstrul numit asistent maternal - sau dorinta de razbunare (chiar mi-am adus aminte de Ceausescu si de pedeapsa lui cu moartea, oricat de impotriva as fi ideologic vorbind). Azi noapte am dormit foarte prost. M-am trezit de cel putin 10 ori. Tatal prietenei mele cele mai bune din tara a murit ieri. Facea parte din tineretea mea, am povestit impreuna saptamana trecuta. Am realizat ca tristetea mea a fost inlocuita, furata de-a dreptul. E nedrept ce spun, dar o fac in cunostiinta de cauza. DC a ajuns mai rau ca televizorul la care nu ma prea uit. De unde dorinta asta a unora de a aduce mereu la rampa, la generale, cele mai groaznice atrocitati? Fara nici macar un comentariu propriu, doar un link. "Uitati-va si voi, luati aminte !! " parc-ar spune posturile astea.
Am ajuns un strut neputincios probabil, caut nisipul dar nu mai stiu unde sa-mi ascund capul !
Oare daca acum ma obsedeaza gandul ca arsurile, urechea si puta taiate au fost facute pe viu inaintea asfixierii sant un om mai angajat in problemele societatii in care traiesc, mai responsabil? Sau sant doar un om mai trist decat ieri? Nu mai stiu nici eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ma ingrozeste de cite ori ma gindesc. Sint atitia nenorociti pe lumea asta, si copiii sint victimele cele mai usoare

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

De cand am vazut stirea asta la Tv nu imi revin. I-a mai luat si interviu nu stiu cine era, un director de la Protectia copilului, care mai spunea ca asistentei maternale nu ii s-a mai facut teste de mult ptr ca nu prezenta un pericol. Cata indiferenta si incompetenta! La seviciu a venit o data o asistenta maternala, era cu copill sa isi faca analizele obligatorii, mi-a spus ca aceste analize le-a mai facut si cu trei luni in urma, ca din trei in trei luni le face controale. Si mama unui prieten din cartierul unde am copilarit tot asa facea pe asistentul maternal si tot asa li se faceau analize regulate. Nu trebuie sa te joci cu asa ceva, este viata unui om in pericol, in acest caz a unui copil. Dar muncitorul acela care zugravea exteriorul blocului, a declarat ca a vazut pe geam cum asistenta maternala maltrateaza copilul, oare de ce nu a anuntat autoritarile? Si copiii asistentei maternale erau batuti si dati afara din casa si sunt destul de mari 16 respectiv 19 ani, de ce nu au sesizat si ei autoritatile? Chiar sa existe atata indiferenta! De ce trebuie sa se intample o nenorocire ca sa se faca ceva?

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca .

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eternell spune:

Mama copilului ucis este in inchisoare. Cand a auzit cumplita veste a fost nevoie de intrevenita unui medic pentru a o seda. Acum ucigasa se afla la doar cateva celule distanta de mama copilasului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eternell spune:

Mama copilului ucis se pare ca a reclamat in urma cu 6 luni, printr-un politist al Protectia Copilului, felul in care este tratat copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Eu una nu inteleg, chiar nu a vazut nimeni, nici un vecin, cum se purta cu copilasul ala. Chiar atat de ignoranti am devenit, bagam capul in nisip, ne acoperim si ne facem ca nu vedem.
Si cum poti da declaratie ca da am vazut cand zugraveam, dar nu am intervenit, cred ca muream de durerere sa stiu ca am vazut si nu am facut nimic.
Dar de fapt ce mai, asta e normalitatea in Romania, sa nu ne intereseze, ca doar nu e al nostru.

13+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Am crezut ca este o greseala cand am auzit la Tv stirea... ureche taiata, mutilarea organelor genitale.... ce grozavie... fara sa vreau am intrat pe pagina realitatii.... pur si simplu mi s-a oprit inima in loc. Nu se poate asa ceva.

Cred, sper ca imaginile au fost date publicitatii ca vecinii sa se sesizeze. Nu pot sa cred ca vecinii nu au auzit nimic??? Din ce am inteles eu copilasul a murit pe la 6 dimineata, atunci e liniste... nu a tipat? nu a plans??? ce sufletel... ce grozavie .... Dumnezeu sa-l odihneasca.
Vinovatii sper sa primeasca ce merita...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Traiau intr-un bloc si nimeni nu a auzit nimic?!
off... nu ne mai misca din napasarea noastra nici macar strigatele de groaza ale unui copil .Nu,nu,nu siggur au auzit,sigur vedeau chipul maltratat si ingrozit al copilului ..dar eeee "ma'sa era o puscariasa"....de ce ne-am bate capu'?!
ooooo domnilor vecini ce va intorceati in pat pe cealalta parte sau va puneati pernele in cap sa nu auziti gemetele acestui prunc chinuit, sunteti si dumneavoastra partasi la crima ...ca si zugravul,ca si protectia copilului.. care nu a evaluat acest drac alcoolic,ca om nu-i pot spune,care nu a evaluat dezvoltarea acestui copil dupa ce l-au plasat.,ca si cei carora mama biologica le-a sesizat abuzul.....SUNTETI TOTI COMPLICII ACESTEI CRIME.

si cand ma gandesc ca acum cateva luni erau forumiste care se plangeau ca prin peretii blocurilor se aude si cand desfaci o conserva.....

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Ce imbecila, cica ca sa se razbune pe fiica ei, ca vorbea cu un baiat rrom, si ca cel mic era rrom.

Daca la expertiza o scot "fara discernamant" scapa de inchisoarea pe viata? caci cam asta o asteapta,

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput