maltratat si omorat de asistenta maternala
S-a intamplat la Bistrita.
www.mediafax.ro/social/baiatul-mutilat-de-un-asistent-maternal-a-murit-dupa-ce-a-fost-hranit-fortat.html?1688 2952976" target="_blank">
stire
www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/161596.html" target="_blank">articol
Si iar nimeni n-a stiut nimic.. DPC-ul, medicul de familie, vecinii ??
de M (6) si G (1)
Raspunsuri
maraki spune:
Nici nu poti comenta oroarea asta....m-a impresionat rau stirea cand am vazut-o aseara...vad ca s.au tampit de tot astia de la Protv,Esca de cand este director la departament,se dau stiri despre crime si la emisiunea de seara.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
dana d spune:
Nu pot sa spun ca m-a surprins prea tare stirea ca se intampla prea des astfel de barbarii. Chiar si mamele naturale mai au deviatii din astea de comportament dar ce sa faci daca orice nebuna poate face copii, dar la o mama Foster (sau cum le-o zice) ar trebui sa nu se intample pentru ca astea ar trebui foarte bine alese, consultate psihic si alese numai cele perfect apte sa creasca un copil.
Cred ca autoritatile din dorinta de a scapa de copiii abandonati ii dau oricerei amarate sau nebune care se bucura la banutii aia de
si nu au nici o calitate pt a creste un copil asa cum trebuie.
Despre calitatea stirilor protv..... de mult nu mai am comentarii.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
iuliana_2007 spune:
la noi statul este de criticat,din cauza asta se intampla atatea nenorociri,nu intereseaza pe nimeni de nimic.Chiar daca se vorbeste in fiecare zi de crime si alte nenorociri nu ajuta cu nimic ba mai rau se intampla si mai multe.
Daca vrei sa infiezi un copil,sa fie al tau,sa ii oferi tot ce ai mai bun,statul roman nu este cu nimic de partea celui care vrea sa infieze si dau copii la niste asistenti maternali care nu au nici o calitate de a creste un copil.Nu ii controleaza nimeni si bietii copilasi cresti in niste situatii mizere,sunt chinuiti,batuti,munciti si mor de foame.
Nu mai ai ce sa comentezi.
Giova spune:
Nu toti asistentii maternali sunt asa cum i-a descris Iuliana. Din pacate multi nu corespund acestui sistem, dar ori sunt introdusi cu relatii si pile, ori nu sunt studiate antecedentele lor si ale familiei.
de vina sunt cei de la DGASPC caci dau atestate oricui, cum zicea si Dana.
Pai femeii asteia ii expirase atestatul profesional. de ce nu au chemat-o la o noua evaluare? de ce asisitentii sociali nu merg in vizite la domiciliul asist. maternali?
Inainte sa atestezi o pers. ca si asist. maternal trebuie sa treci niste teste, sa indeplinesti niste conditii.
Doar ca la noi...totul e posibil...si uite unde se ajunge.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Tethys spune:
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Giova spune:
tocmai am vazut imagini socante cu baietelul pe site-ul realitatii tv. Mai bine nu o faceam .
din feb. nu s-a mai facut o vizita acestei asistente maternale...din lipsa de asistenti sociali.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loryi1974 spune:
Eu am citit ca mama naturala,aflata in arest,aflase de bataile primite de copil si facuse reclamatie.Dar cine sa tina seama de ea?
Anca Wish spune:
Aici sunt imaginile. Intr-adevar socante. Cu greu iti poti reveni.
http://www.realitatea.net/
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 Eu am citit ca mama naturala,aflata in arest,aflase de bataile primite de copil si facuse reclamatie.Dar cine sa tina seama de ea? |
Daca e adevarat si nu numai.. multe, da multe capete mai tb sa cada. Oare?
n-am fost in stare sa vad decat cateva cadre..
de M (6) si G (1)
principe spune:
sa-i aplice pedeapsa "ochi ptru ochi si dinte ptru dinte"
nici macar nu am vazut imaginile,doar am citit si simt ca fierb de indignare si neputinta.
cum a putut afla mama biologica din inchisoare ce se intampla cu copilul si autoritatile "nu au aflat" sau au ionchis ochii?
Eu sunt deacord ca astfel de cazuri sa fie mediatizate...a le tine in tacere este egal cu a nu ne interesa.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i