Mamici si Burtici de Baia Mare(10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare si mersi de primire!

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Si ca sa ma laud, piticul meu avea ieri 2975 g, fata de 2550 g cat a scazut im maternitate (de la 2900 cat a avut la nastere). A pus bine in 2 saptamani.

Baimarencelor voi la ce pediatru ati inscris copii?

Felicitari si la mai mare, e super bine 400g in doua saptamani, continua asa ca faci bine ce faci!!!

Si pe mine ma intereseaza pediatru bun in BM pentru eventualitatea - doamne fereste - ca as avea nevoie cat stam in tara.

Pozele noastre sunt la urmatoarele adrese:

http://family.webshots.com/album/563847867ufWnWT
http://family.webshots.com/album/564145194ipAtGY
http://family.webshots.com/album/564149864PDpEzI
http://family.webshots.com/album/565086381BlDZAA

o zi buna.

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

salutare fetele! am stat si eu in baia mare vreo 27 ani si mi- ar fi drag sa mai stau de vb cu baimarence ...
felicitari tuturor, am vazut si 'bobici' frumosi tare si mamici fericite, frumos asa ....

28+ si mamica
AMR 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Ancaurn, multumesc pentru o sa am nevoie..doar stiu ce ma asteapta..macar la primul habar nu ai de nimic doar banuieli si presupuneri..

Anca81felicitari pentru cele..400gr..si la mai mare!
In mod normal poti sa o dai cu ulei si pe fata,..caput..nu are absolut nimic,..daca facea alergie la ulei ii apareau pe tot corpul nu numai pe fata. Apropo, tu nu-i pui in apa de baita musetel? Poate i-au aparut de la caldura..

Mergi la inceput

aldaesme, futuremother, bine ati venit!

Anca81, noi suntem inscrisi la dr. Nitulescu, si banuiesc ca acolo il voi inscrie si pe bebe..eu una sunt super multumita de el,..atat ca e super aglomerat si de obicei e de stat la el cu orele,..dar eu zic ca merita..despre altii habar nu am..si mie mi-a fost recomandat de cineva, altfel habar nu aveam, doar nu cunosc pe nimeni nici macar din auzite..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

bun venit noilor fete, va dorim sa va simtiti cat mai bine alaturi de gasca noastra...:)

ariana suntem alaturi de tine... facem galerie sa treaca cat mai repede si mai usor...

noi cred ca facem incet incet progrese, desi fiecare alaptat parca e o sedinta de implantat cutite in sani (durerea o sa treaca vreodata?)...ieri am reusit sa ii dau, din 6 mese, 4 laptic de la mine si doar 2 formula, sper sa reusim sa mai scoatem una in curand...doar ca nu poate nicicum sa suga fara mameloane...credeti ca asta se mai poate rezolva? si, desi il tin la fiecare san cate 20 de minute, in care nu-l las sa se opreasca din supt, tot mai vrea pe urma si ii dau ce am scos eu cu pompa...

cred ca alta problema nu avem, ochisor care curge ma enerveaza dar il curat cat de des trebuie...ieri i-a cazut bontul ombilical deja...azi avem o saptamana de viata...

medic pediatru...ariana, noi suntem inscrisi la doctorita ilea cornelica, in aceeasi cladire cu nitulescu, de fapt, nitulescu o inlocuieste cat e in concediu...eu sunt multumita de ea, a fost super ok pe perioada sarcinii...
azi l-a vazut pe pitic dc schiopu, un dc foarte batran...a fost acasa, l-a consultat si acum sunt mai linistita, ca e totul in regula...e iesit la pensie dc dar face vizite acasa...poate fi o varianta in caz de nevoie...asta pentru fata care intreba de un doctor...

pupam toti piticii...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Malinka,multumesc pentruo sa am nevoie,..acum chiar ca nu mai e mult..!

Fetelor,ce spaima am tras...dupa cum v-am mai zis bebele meu a fost cam lenes in miscari de cateva zile,..dar de aseara nimic, nimic..va dati seama cum am stat eu azi toata ziua, sperand ca poate poate se va deranja dansu sa-mi dea vreo doua sa ma mai linistesc,..nici vorba..asa ca mi-am luat sotul si fetita,..si fuga fuguta la spital. Acolo am dat peste un dr. super, cel putin cu mine s-a purtat extraordinar, dr.Costin,..nu stiu eu nimic despre el dar mi-a lasat o impresie foarte buna,..si el a reusit sa ma linisteasca cand mi-a aratat inimioara cum ii batea. Mi-a spus ca probabil din cauza pozitiei si a marimii nu mai misca cum ar trebui,.. sper din tot sufletul sa fii avut dreptate,..oricum sper sa am o noapte linistita si sa dorm si eu cum trebuie,..ca pe urma..adio nopti linistite..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ziua buna!!!

mai dar aici nu mai posteaza nimeni!!!????unde ati plecat toate!!!eiiii ceapa voastra ia mai veniti si ne povestiti ce mai scormoniti!!!!ca de nu ...va bat

noi suntem super ok si stam toata ziua in casa ca tati e ocupat sa faca curat pana la cel mai mic detaliu ca vine socrella acasa!!!asa ca noi stam si ne uitam la el ca deh...ce am putut io am facut dar nici sa exagerez ca si el nu vreau sa fac!!!adica sa dau cu peria de radacina in aragaz, efectiv inauntru lui!!!in fine faca el ceo vrea!!!

deci va astept cu barfa!!!

dflavia am vazut pozicile de la botez!!!stefania arata bestial in salopetuta roz!!!si sa stii ca si matei e un scupm!!!sper ca te-ai dcstrat!!!

ancaurn cum mai e dragos ca falci a facut!!!sa nu devina obez ca nici asa nu e bine!!!

malinka cum mai e cu bb!!!???v-ati acomodat???

anca81 sa mai postezi si pe la noi si transmitei micutei tale un pupi de la noi!!!

si nu un ultimul rand ARIANA HAI CA MAI AI PICUT!!!

noi va !!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Citat:
citat din mesajul lui melly23

ziua buna!!!

mai dar aici nu mai posteaza nimeni!!!????unde ati plecat toate!!!eiiii ceapa voastra ia mai veniti si ne povestiti ce mai scormoniti!!!!ca de nu ...va bat

noi suntem super ok si stam toata ziua in casa ca tati e ocupat sa faca curat pana la cel mai mic detaliu ca vine socrella acasa!!!asa ca noi stam si ne uitam la el ca deh...ce am putut io am facut dar nici sa exagerez ca si el nu vreau sa fac!!!adica sa dau cu peria de radacina in aragaz, efectiv inauntru lui!!!in fine faca el ceo vrea!!!

deci va astept cu barfa!!!

dflavia am vazut pozicile de la botez!!!stefania arata bestial in salopetuta roz!!!si sa stii ca si matei e un scupm!!!sper ca te-ai dcstrat!!!

ancaurn cum mai e dragos ca falci a facut!!!sa nu devina obez ca nici asa nu e bine!!!

malinka cum mai e cu bb!!!???v-ati acomodat???

anca81 sa mai postezi si pe la noi si transmitei micutei tale un pupi de la noi!!!

si nu un ultimul rand ARIANA HAI CA MAI AI PICUT!!!

noi va !!!

Noi si fluturica Amelia

Meeey, ti-e frica sa nu va ajungem? Tine-te bine ca venim tare din urma.Ii uram lui tati vostru spor la treaba si daca se plictiseste il invitam si pe la noi.
Unde, unde sunt pozele Flaviei de la botez?
Malinkaaaaa cum sunteti? Zi ceva!
ariana

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

pi acolo pe la "stefania luna a patra" cred

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

cat despre greudate !!!!DOAMNE DA SE NE AJUNGETI SI SA FITI CAT NOI!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput