Mamici si Burtici de Baia Mare(10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

ehe...ati vazut deja pozele? da mai a fost ce mai draguta fetita de pe acolo, ca cel mai dragut baiat a fost bineinteles sarbatoritul
rochita de blugi i-am gasit-o prin dulap da eu stiam ca e mai mare da i-a fost buna la fix asa ca Anca, sorry nu am imbracat-o cu rochita de la tine ca asa a fost tare frumoasa.
Oricum o sa o imbrac odata si sa-i fac poze
la petrecere a fost destul de bine avand in vedere ca toata lumea a stat pe capul ei si de-abia a reusit sa doarma vreo jumate de ora asa, da degeaba ca noaptea tot s-a trezit din 2 in 2 ore
trebe sa o pun la program ca asa nu se mai poate
hehe Melly sa dea domnu sa nu te streseze socrela , da ce harnic e sotiorul, mai mai, il dai cu imprumut?
Malinka cum merge treaba? sper ca din ce in ce mai bine

Mami de Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

aldaesme vazut pozele Lorelei e un ingeras, ce nume frumos, si cum papa ea de la tati asa e si Stefania mea dimineata, vesela si are chef de povesti numa ca eu as mai dormi, ea e fresh.....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui melly23

irlandeza scuze ca trebuie sa te contrazic dar sa stii ca sanii chiar se umplu si nu ii dau mereu formula!!!iar de la o masa pe zi de biberon n-are ce sa se invete cu el plus ca e de la avent si bea din el de la 1 saptamana!!!are forma de san si cu doua gaurele si ii tasneste ca din san si crede-ma ca treage si din el poate mai greu ca din san!!!si nu am de gand sa o alaptez o vesnicie poate pan la 6 luni MAXIM!!asta e parerile legate de acest lucru sunt impartite!!!eu asa vreau!!!eu am crescut cu lapte praf de la 2 luni!!!si iata-ma aici sanatoasa!!!si fratele meu geaman la fel!!!cat despre baita capul nu il spal ultimul pentru ca apa e deja cu sampon si nu as risca sa i se faca scoarta!!!sp-er sa nu te supi pe mine!!!!dar asta e parerea mea!!!

Noi si fluturica Amelia

Binenteles ca nu ma supar, doar de accea suntem aici, sa ne dam cu parerea, din patite sau din auzite. Si normal ca fiecare face cum crede de cuviinta, daca am face toti/toate la fel, unde ar mai fi varietatea ?
Eu o spal pe cap ultima data, dar nu cu apa din vanita ci cu cea de la dus, un dus care curge incetisor, ca pt. bebelusi , nu pt. adulti, si nu-i intra in ochi.............

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81
Daca as obisnui-o sa manance noaptea la 6 ore ar fi super, ea merge si noaptea cu programul de peste zi, ma trezesc din 3 in 3 ore sa-i dau sa pape.

Pe masura ce creste se v-a trezi tot mai rar, si v-a dormi toata noaptea, deocamdata e prea micuta ca sa doarma toata noaptea, e flamnada saracuta, de aceea se trezeste.

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Mai am o intrebare pentru mamicile experimentate, Carlei i se descuameaza pielea, in special la picioruse, manute si pe burtica. Mi s-a spus ca e normal la nou nascuti dar ma intreb cam cat dureaza procesul asta de reinnoire?

La noi, a durat vreo 2 luni, pielea de pe laba picioruselor si la incheietrile manutelor, s-a dus cel mai greu.

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Buna seara fetelor,

eu am fost colega de odisee cu ancaurn, dflavia si melly. Sunt si eu baimareanca transferata prin alte locuri si mi-ar place sa discut si in grupul vostru. Nu sunt eu foarte vorbareata, via internet, insa cred cu convingere ca bat pe oricine cand e vorba de povestit fata in fata .
Am o fetita, Lorelei, nascuta pe 23 mai anul acesta iar eu sunt pana una alta pe locul trei in topul varstei in grup, respectiv din 30 octombrie 1975.
Sarcina si nastere usoara fetelor care sunt pe drum!!!

Bine ai venit si sa ai parte numai de noroc si fericire alaturi de fetita ta.
Si apropo de locuri.....eu oi fi pe 4? Sau 5?

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

cam slaba activitatea...
si eu il spal ultima data pe cap, tocmai pentru ca nu vreau sa stea cu capul ud pana il spal pe restul corpului, dar tot asa ca irlandeza, il spal pe cap cu apa pe care o toarna tati separat si pe care o folosesc pentru cap si pentru limpezire...oricum, il spal rapid, nu cred ca dureaza mai mult de 5-7 minute, mai ales ca se cam agita si plange...

cu alaptatul e tot greu...m-am hotarat sa nu mai folosesc mameloanele dar fara nu vrea nicicum sa prinda sfarcul, e tare greu, azi am reusit sa-l tin 20 de minute la un san fara mamelon dar in rest doar cu sticluta pot...si tare-as vrea sa trec peste problema asta, stresul psihic nu imi face prea bine...si cred ca mananca si destul de mult, peste 400 ml pe zi...

in rest, cred ca suntem ok...maine vine doctorita sa-l vada...avem deja 10 zile...:)

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

flavia....superba stefania in rochita ei...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ANUNT UMANITAR

s-a deschis BAZAR PENTRU SONIA ,unde puteti gasi atat lucrusoare noi cat si folosite la un pret foarte mic!

Prin participarea la aceasta licitatie, ii dam unei fetite minunate sansa la o viata aproape normala!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Malinka multumim de compliment ei vezi ca se poate si fara mamelon, incet incet o sa prinda si el putere si o sa prinda mai bine sanul, sa nu renunti sub nici o forma sa-i dai san, durerile dispar si ele, eu una nici nu mai stiu ce's alea dureri la alaptat si-i dau numai san. Sa incerci sa-l pui la fiecare masa intai la san si apoi sa-i dai din sticluta.
Anca81 noi si acum ne trezim din 3 in 3 ore si iaca avem aproape 4 luni. Azi noapte am incercat sa o pacalesc la masa de 1 si i-am dat suzeta, s-a chinuit si frichinit asa vreo jumate de ora si a adormit la loc, apoi s-a trezit la 2 jumate si apoi la 5. Tot e ceva, o sa incerc tot asa si la noapte sa vedem.....
aldaesme imi place barza de la geam, e super ....ce asteapta? sa-i dati unda verde sa mai aduca un bebe?
irlandeza ce mai face Patty cea sccumpa, nu veniti la sarbatoarea castanelor?

Poze

Mergi la inceput