Mamici si Burtici de Baia Mare(10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Anca,stai linistita ca nu o sa mi dureze mult..da-0 dupa baita cu ulei de corp..johnson baby oil..sau..ce folosesti tu pentru bebe de corp..o sa dispara o sa vezi..parca ma vad pe mine la primul copil..oare asa o sa fiu si acum?..ma panica si daca ii aparea un punctulet..ce sa mai zic de colici,..varsaturi si altele..

Apropo Sab simplex, daca are dureri puternice poti sa-i dai inainte de fiecare masa,..dar cred ca ti-a spus asta deja pediatra,..

http://community.webshots.com/user/ariana2005

Mergi la inceput

Anca,e perfect normal sa manance acum la inceput asa de des noaptea pentru ca e micuta..dar o sa vezi ca in scurt timp isi va mari singura intervalul intre mese noaptea..si in general copii nascuti cu greutate mai mica la nastere recupereaza foarte repede si in primele luni pun in greutate mai mult decat cei nascuti cu greutate normala sau mai mare..

http://community.webshots.com/user/ariana2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

multumesc mult fetelor...

am nascut natural pentru ca asta era singura optiune atata timp cat nu aparea vreo problema...anestezie epidurala as fi vrut dar n-a mai putut fi cazul, dilatarea mergea repede, bebe destul de marisor si dc a zis ca nu o sa ne descurcam sa impingem...oricum, asa pe scurt...la 7 si 2 minute dimineatza s-au rupt membranele, am fugit la clinica, m-au internat si pana la ora 10 n-am simtit nimic, ma distram cu sotul zicand ca, daca asa e cand urmeaza sa nasti, mai fac 10 copii...pe la 10 au inceput contractiile, regulate, cam la 5 minute, m-au urcat pe masa, dilatatie 4, la 11 dilatatia era 7 si durerile suportabile...de la 11 la 12 a fost un chin, imi venea sa urlu de durere in timpul contractiilor, eram in sala de nasteri si faceam plimbari, plangeam langa marius care nu stia cum sa ma ajute...la 12 m-au urcat pe masa si nu m-au mai lasat jos...moasa mi-a zis rapid "cand vine contractia tragi aer in piept si impingi", eu, total pe dinafara...totul a durat 30 de min...3 sau 4 contractii si la fiecare cate e serii de impins...prima data impingeam eu bine, cu putere, a doua oara cat de cat ok dar la al treilea impins era sfarsita...plus ca vorbeam intruna si ei imi ziceau sa tac...eu tot intrebam "da iese, cand iese, a iesit, gata" si tot asa...si erau asa multi acolo...o asistenta care-mi tinea oxigenul, marius langa capul meu, dc sasaran deasupra burtii si moasa cu inca una intre picioarele mele...nu mi-am dat seama exact cand a iesit copilul, doar l-am auzit plangand...atunci am inceput sa tremur, rau de tot, ma uitat cum mi se scutura picioarele si stiu ca tot intrebam " e copilul meu, al meu?" "e bine?" si de-astea...cred ca i-am cam exasperat pe toti...cand mi l-au pus pe piept n-am stiut ce sa fac, mi-era frica sa-l ating, serios, eram socata...ce-a urmat a fost peste ce credeam eu ca inseamna durere...scosul placentei si broderia doctorului, ca m-au taiat dar asta nici nu am simtit...la sfarsit, cand sasaran lucra "acolo" ma rugam de el sa mai lase si pe a doua zi...a fost cam rau...si-apoi gata...:)

bebe are rh pozitiv si grupa ab4, pe fisa era trecut rh-ul meu b3 negativ...si am facut injectia...o intepatura in fund de 490 de ron...

de clinica...da, am fost multumita...in special de dc...si sasaran si costin (mai ales el pentru ca a fost foarte dragut cu mine si desi nu el m-a asistat la nastere ci sasaran, m-a cucerit si o sa merg la el de-acum ) au fost super ok mai ales avand in vedere ca eu eram pacienta dc roman...dc de copii la fel...unele asistente ar putea sa mai invete cate ceva...sa fie un pic mai empatice, la unele chiar simteam ca isi fac treaba doar pentru ca trebuie...dar, per total, a fost chiar ok...conditiile super bune...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

superb bebe Marc Alexis, sa creasca mare si voinic (ca tata ) si curajos ca mama
Malinka
- sa insisti neaparat cu sanul, in primele saptamani doare pana se obisnuieste si el sa suga si si mamelonul, daca ai garmastan crema e foarte bun si nu trebuie sa speli sanul
- de cantarit eu am cantarit-o in prima luna o data pe saptamana si dupa aia o data pe luna
- secretie la ochisor am avut si noi din a doua saptamana de viata, a migrat cand la un ochi cand la altul si acuma mai e un pic la dreptul. Am facut si tratament cu picaturi Nettacin 10 zile de 2 ori pe zi cate o picatura in fiecare ochi si tot degeaba, am continuat cu masaj usor pentru desfundarea canalelor si acuma o curat o data pe zi cu ser fiziologic si compresa sterila. Picura-i in ochisor si apoi sa stergi. Sa-l intrebi maine si pe dr de chestia asta.
- gurita eu nu i-am curatat-o niciodata si nici nu mi-a zis nimeni dar stiu ca se face pentru cei care mananca praf, cei alimentati la san fac foarte rar stomatita
Anca, noi si acuma mancam noaptea tot la 3 ore si asta pentru ca se trezeste, nu plange dar se foieste si ma trezesc si eu si atunci ca sa pot sa dorm si eu in continuare ii dau sa manance si se linisteste, dar o sa o mut in camera ei si o sa incerc sa reduc mesele noaptea ca deja e prea mult...avem 3 luni si jumatate, eu nu am dormit mai mult de 4 ore legate de 4 luni aproape si asta foarte rar
Ariana sarcina usoara in continuare.

hai ca m-am intins

Mami de Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Dflavia, multumesc!
Ai o fetita tare draguta..sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa..

Malinka, ce bine e cand totul se termina cu bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Malinka ai un baietel tare reusit. Felicitari inca o data!Sa fie sanatos, ca asta-i cel mai important si sa va aduca numai bucurii.
Ariana iti vine si tie randul, imediat. Uite, eu deja scot o ca la Malinka n-am mai apucat. Pe tine nu te ratez. Macar cate una pe zi, ca pana la termen se aduna.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Buna seara fetelor,

eu am fost colega de odisee cu ancaurn, dflavia si melly. Sunt si eu baimareanca transferata prin alte locuri si mi-ar place sa discut si in grupul vostru. Nu sunt eu foarte vorbareata, via internet, insa cred cu convingere ca bat pe oricine cand e vorba de povestit fata in fata .
Am o fetita, Lorelei, nascuta pe 23 mai anul acesta iar eu sunt pana una alta pe locul trei in topul varstei in grup, respectiv din 30 octombrie 1975.
Sarcina si nastere usoara fetelor care sunt pe drum!!!

o seara frumoasa,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

aldaesme abia asteptam sa te cunoastem la o barfa, sa stii ca si eu sunt asa, nu prea scriu pe forum dar cu fetele ne distram din orice
sa-ti traiasca fetita, niste poze unde vedem?

ca veni vorba de zile de nastere eu nu m-am regasit in lista 27.09.1979 deci locul 4

Mami de Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata!

Am avut iar o noapte agitata, mama lor de colici. Acum s-a linistit in sfarsit puiutul si a reusit sa adoarma.

Multumesc ca m-ati trecut in listuta, o singura completare, data nasterii a Carlei este 13.08 nu 16.08. Iar data nasterii mele 02.04.1981. Daca aveti timp, va rog sa modificati sau trimiteti-mi si mie parola pe privat.

Malinka, se pare ca ai avut o experienta placuta, felicitari. Vezi, nu degeaba l-am tot recomandat eu pe dr. Costin.

Aldaesme, bine ai venit

Ariana, o dau cu ulei Nivea Baby insa am facut greseala sa o dau intr-o seara si pe fata si s-a umplut de buburuze rosii. Inca nu i-au trecut si deja e a doua zi, o curat cu ceai de musetel. In gurita o mai dau cu glicerina boraxata pentru ca are limba alba si numai nu-i trece; o mai curat si cu musetel.

Va doresc o zi minunata

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Si ca sa ma laud, piticul meu avea ieri 2975 g, fata de 2550 g cat a scazut im maternitate (de la 2900 cat a avut la nastere). A pus bine in 2 saptamani.

Baimarencelor voi la ce pediatru ati inscris copii?

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput