Mamici si Burtici de Baia Mare(10)
Raspunsuri - Pagina 7
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Ariana, ii dau Baby Drink de ieri, inca n-am vazut rezultate. Azi dimineata a plans atat de rau saracuta de ea. Nici kk nu prea face, cred ca e constipata si varsa destul de des dupa masa. Sunt putin ingrijorata si de felul in care mananca, aproximativ 10 mese pe zi - ieri a papat 580 ml de lapte. Mi se pare enorm pentru un bebe atat de mic. Daca ii dau cum spune doctorul 6-7 mese/zi a 60 ml nu se satura si plange de foame. |
Sa sti ca doar dupa o zi de ceai nu ai sa vezi rezultate. Colicii tin cateva sapt. , daca nu vreo 3 luni, depinde de copil. La noi a tinut 6 sapt. , ei ai faceam masaj pe burtica si se mai linistea, si i-am dat Colief, si inca un fel, nu-mi amintesc numele acum, si a ajutat-o f. mult.
Cat despre mese, daca-i dai san, f. bine, pune-o la san ori de cate ori cere, chiar daca e mai des la inceput, daca-i mai mult nu e problema, o sa manance doar cat are nevoie. Eu nu am reusit sa o alaptez decat 6 sapt., am trecut pe formula si manca la 2.5 -3 ore intre 80-125 ml.
Cu varsaturile incearca sa observi, daca vomita la fiecare masa, in jet sau doar da afara putin laptic, daca e branzit sau nu.........Daca vomita la fiecare masa in jet , atunci mergi la medic, e o problema, daca doar da afara cate o gurita de lapte, ocazional, nu-ti fa probleme, se intampla la toti copiii mai devreme sau mai tarziu.

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni

P a t t y - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui ariana2005 Fetelor,de azi am intrat in saptamana 38..si bebele meu e foarte lenes..nu prea misca,..nu ca de obicei..vi s-a intamplat si voua?..teoretic stiu ca in ultima perioada nu mai misca ca de obicei, dar eu tot ma gandesc cine stie la ce...spuneti-mi la voi cum a fost? ![]() |
E adevarat ca nu mai are atat loc pt. facut tumbe, dar trebuie sa te loveasca, trebuie sa fie activ, daca ti se pare ca nu mai e ca inainte , mergi la dr. pt. orice eventualitate.
Si pe mine ma lovea pana in clipa in care am nascut, loviturile si miscarile erau tot mai puternice cu cat crestea burtica. Poate o fi mai lenes bebele tau, dar prea multa "tacere" nu e buna.
Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni

P a t t y - la 6 luni
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui melly23 dar mai sunt si zile cand ii dau o masa intreaga de formula sa mi se umple sanii!!! |
Sa sti ca sanii nu se umplu daca faci pauza, cu cat sunt stimulati mai mult, cu atat mai mult lapte o sa dea.
Si daca ai da san, nu-i mai da si formula, pt. ca de la san curge mai greu, de la biberon, mai usor, si in timp nu o sa mai vrea sanul pt. ca e mai comod sa faca mai putin efort la bibe. Si o sa refuze sanul, s-a intamplat multor fete, deci ai grija......
Cu baita e f. bine cum procedezi, eu ai las la urma capul pt. spalat. Desi e cald in baie, totusi pana o spal pe restul corpului capul sta ud si poate raci.
si sa cresteti mari.Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni

P a t t y - la 6 luni
Malinka spune:
buna fetelor...
ieri l-am hranit toata ziua doar la san si cu laptele muls cu pompita dar seara si noaptea chiar n-am mai avut ce mulge si tot a trebuit sa ii dau completare...incerc sa il pun la san cat de des dar e frustrant pentru amandoi, pentru el ca ii e greu cu mamelonul (desi incerc de fiecare data si fara dar inca fara succes) si pentru mine din cauza durerii...azi noapte a fost cam agitat, nu a plans ci s-a agitat intruna, nu prea a dormit, asta sa insemne ca are colici? i-am dat oricum sab simplex...
la baita cam plange dar incerc sa imi fac cat de repede treaba sa nu se agite prea mult...cred ca urmeaza sa ii cada bontul ombilical...ce urmeaza dupa asta? la unul dintre ohisori i se face mai mereu chestie dintr-aia galbena (scuzati ignoranta) si il curat cu compresa cu ser fiziologic dar totusi cred ca il deranjeaza...
o zi buna va doresc toturor...
apropo...am rezolvat sa vina maine un dc pediatru sa-l vada acasa...dupa vreo 20 de telefoane date peste tot...:)
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
melly23 spune:
irlandeza scuze ca trebuie sa te contrazic dar sa stii ca sanii chiar se umplu si nu ii dau mereu formula!!!iar de la o masa pe zi de biberon n-are ce sa se invete cu el plus ca e de la avent si bea din el de la 1 saptamana!!!are forma de san si cu doua gaurele si ii tasneste ca din san si crede-ma ca treage si din el poate mai greu ca din san!!!si nu am de gand sa o alaptez o vesnicie poate pan la 6 luni MAXIM!!asta e parerile legate de acest lucru sunt impartite!!!eu asa vreau!!!eu am crescut cu lapte praf de la 2 luni!!!si iata-ma aici sanatoasa!!!si fratele meu geaman la fel!!!
cat despre baita capul nu il spal ultimul pentru ca apa e deja cu sampon si nu as risca sa i se faca scoarta!!!sp-er sa nu te supi pe mine!!!!dar asta e parerea mea!!!
Noi si fluturica Amelia
Malinka spune:
gata fetelor...v-am pus si poze cu puiutul meu...:)
anca81, cum e carla? faci ceva progrese?
pupici lui dragos, stefaniei si ameliei...in curand vin cu voi la plimbare, sa aiba dragos partener ca e in minoritate...:)
pupici tuturor...acum merg...sa continui odiseea alaptatului...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
anca81 spune:
Malinka, ce pisoi scump ai tu acolo! Sa-ti traiasca si sa creasca mare sanatos. Spune-mi, ai nascut natural? Ai fost multumita de medici si de serviciile de la Euromedica?
Irlandeza, multumesc mult pentru raspuns
Azi n-a mai varsat in jet, doar ieri si alaltaieri. Cred ca i-a fost supraincarcat stomacelul. Doar mici regurgitari de laptic branzit (scuze detaliile) cand mananca cu pofta si foarte mult. Mi-a mancat acum la ultima masa 90 de ml, mancacioasa lui mama
Daca as obisnui-o sa manance noaptea la 6 ore ar fi super, ea merge si noaptea cu programul de peste zi, ma trezesc din 3 in 3 ore sa-i dau sa pape. Pentru colici am inceput de azi sa-i dau Sab Simplex, acum doarme linistita, sper sa-i mai fii trecut cat de cat. Nu ma astept la rezultate peste noapte doar ca mi se rupe sufletul cand plange si isi strange piciorusele iar eu nu pot face nimic.
Ariana
stiu ca ceaiul la sugari e babism dar o mai pacalesc putin intre mese. Mai ales zilele trecute cand varsa de la laptic.
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
ariana2005 spune:
Malinka,felicitari pentru frumosul bebelus!..sa fie cuminte si sanatos..m-a cucerit cu totul..abia astept sa-l vad si eu pe al meu..doar nu mai e asa de mult..
Cand o sa poti te astept cu povestea nasterii..apropo Marc a avut rh-ul negativ?..cred ca bine am vazut pe fisa..asta inseamna ca nu ti-ai facut vaccinul..foarte bine..
http://community.webshots.com/user/ariana2005
anca81 spune:
Mai am o intrebare pentru mamicile experimentate, Carlei i se descuameaza pielea, in special la picioruse, manute si pe burtica. Mi s-a spus ca e normal la nou nascuti dar ma intreb cam cat dureaza procesul asta de reinnoire?
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag