Mamici si Burtici de Baia Mare(10)
Raspunsuri - Pagina 20
dflavia spune:
Malinka waw ce program misto aveti voi, doame de la 1 la 5 noaptea, super....Stefania mea are 4 luni jumate si inca nu doarme legat mai mult de 4 ore.
eu zic ca daca i-ar fi foame ar plange asa ca stai linistita atata timp cat ia in greutate si adoarme dupa ce papa sugur e satul 
si eu daca insistam sa suga voma pe urma ca era mai mult decat necesarul ei.
sa perseverezi cu pusul la san si nu-ti face probleme ca eu de la 3 saptamani numai san ii dau si niciodata nu am stiut cati ml mananca la o masa, nici proba cantarului nu am facut-o si iata acuma la 4 luni jumate are dublu greutate cat a avut la nastere, 6,700 kg si 65 cm.
pot sa zic ca nici un program de masa nu avem inca, si la- facut ea si ii dau cand ii e foame si la o ora jumate si cateodata si la 4 ore.
asa fac si eu noaptea, cand incepe sa se foiasca mai bine ii dau atunci si in 10 min am scapat pot sa dorm si eu, in schimb daca o las asa, am incercat sa vad daca adoarme la loc ca sa mai scad din mesele de noapte, da nici o sansa. Asta e, nu cred ca o sa scap prea curand de trezitul noaptea. 
esme cand ziceai ca vii acas'?![]()
Mami de
Stefania 11.05.2008 
Poze
dflavia spune:
ooooo, acuma m-am uitat si la poze, malinka, ce frumosi sunteti....
aia cu o chitara imi lipseste e bestiala 
La multe lunisoare!!!
Mami de
Stefania 11.05.2008 
Poze
Malinka spune:
flavia...
multumim frumos...:)
cu programul...nu e asa misto...aia a fost doar o intamplare si, de fapt, alea sunt orele la care a mancat...de dormit a dormit mult mai putin, vreo 2 ore jumate...si noi, si mai putin...3 ore e intervalul maxim de somn...dar tot e bine si asa, mai ales cand reusim, cum am zis, sa-l hranim pe jumatate adormit si sa nu dureze mult pana adoarme la loc...dar asta nu se intampla mereu...de ex, sunt zile cand adoarme pe la 10 seara, in jur de 1 noaptea il pun sa manance si adoarme repede, uneva in jur de 4 la fel si pe la 6 si ceva, 7 se trezeste iar, mananca dar nu mai e chip sa adoarma...deci figura tine maxim de 2 ori pe noaptea...si, de cele mai mult ori adoarme in jurul ore 12...deci, program? absolut deloc...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
Malinka spune:
renata...ma bucur ca te-am cunoscut, desi a fost tare pe fuga...:)foarte draguta burtica ta...sarcina usoara in continuare si o nastere si mai usoara...:)
tare slaba activitatea pe aici...fetelor, pe unde sunteti? rodica, melly, ancaurn, anca81, adrianasm, ariana...nu mai ziceti nimic, nimic?
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
anca81 spune:
Buna dimineata 
Malinka, programul se va regla de la sine cu timpul. Si eu eram disperata la inceput, Carla plangea de foame si la 30 de minute dupa masa. Acum papa la 7 - 10 - 13 - 16 - 19 - 22 - 2 (sau 3 noaptea) - 6 (sau 7 dimineata). Bine, +/- 30 de minute. Uneori ii dau si intre cate 30-60 ml de lapte daca cere. In principiu sunt multumita cu program. Noi baita ii facem la 21.30, la 22 papa iar apoi doarme tun. Uneori la masa de noapte imi este greu sa o adorm, dar una peste alta e destul de bine. Mai are si colici saracuta dar s-au mai ameliorat.
Azi se pare ca e mai frumos afara, iesim si noi la plimbare
Sper sa fie cumintica.
Voi ce faceti daca in mijlocul strazii copilul incepe sa urle in carucior? Nu mi s-a intamplat inca si sper sa nici nu se intample 
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
renataozana spune:
fetelor
Malinca si eu ma bucur ca ne-am cunoscut ,cand ai timp treci pe la mine pe la servici(inca mai merg o vreme,sper sa nu nasc acolo)
.
Nicolletta ,tu?ce mai faci cum esti?ce face bebe din burtica?
eu sunt bine deocamdata doar ca obosesc foarte repede iar durerile de bazin nu au cedat ci s-au accentuat.Sambata mergem din nou la Cluj la control sa vedem ce va zice
Va pupicesc pe toate
Imediat voi mai avea si eu un mic sufletel
Renata..Mami de Alex si piscotel micut de 33 saptamani
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pbs.png" alt="pregnancy due date" border="0" /></a>
AdrianaSM spune:
Salutare fetelor!!!!!Imi pare rau ca nu am intrat de atata timp sa mai scriu ce facem, cum suntem...dar ni s-a stricat calculatorul de vreo 3 sapt si nu am mai avut cum sa intru...acum s-a rezolvat pt putin timp probelma, mi-a adus sotul laptopul lui de la munca...
Dar sa nu mai lungesc pentru ca avem o mare veste...
AM NASCUT !!!!! putin inainte de termne, la 37 de sapt, dar suntem bine, sanatoase, putin cam micute, dar suntem harnice la mancat, deci vom recupera...dar sa incep cu inceputul...
Am nascut pe 17 sept la ora 14:30, la Euromedica cu Dr.Sasaran, am avut o nastere usoara si rapida, naturala, d-l doctor, asistentele si totul a fost super la clinica...micuta mea a avut la nastere 2470 gr si 48 de cm, scor Apgar 9/10.Toate sunt foarte bine, de luni suntem acasa si avem un program foarte frumos pana acum: mancam si dormim...
tot cate 3 ore...mancam numai de la san, am lapte destul, cred ca se satura din moment ce dorme bine cate trei ore dupa...
Cam atat despre noi...poze inca nu am pus, dar promit cat de repede...
Nu stiu cum sa schimb semnatura...!!!!!!!????????poate ma ajutati voi...
Va pup pe toate si pe toti bebelusii scumpi si frumosi...
Adriana
de
ESTERA.
dflavia spune:
AdrianaSM FELICITARI!!! ma bucur ca ai avut o nastere usoara si uite ca sunteti acasa si foarte bine dupa cate zici tu. 
sa-ti creasca piticuta si abia asteptam poze.
te duci la Contul meu ---> profil personal --> editeaza profil ---> Optiuni Profil + (chiar jos pe pagina) dau click pe + ---> Semnatura pui ceva de genul asta: [ url="linkul cu pozele ex: http://picasaweb.google.com/darnaif" ]Poze[ /url ] ---> Trimite Datele
Mami de
Stefania 11.05.2008 
Poze
AdrianaSM spune:
Ok...m-am prins si eu cum sta treaba cu schimbarea semnaturii...![]()
![]()
...asa ca am pus cateva poze cu noi, ca sa ne cunosteti...
Malinka, cred ca si tu ai fost in salonul 4 la Euromedica, cel putin dupa poze asa pare..si eu tot acolo am fost...te felicit pentru Marc, care este un scump si-un frumos...
Fetelor, de pe la cate sapt apar colicii?noi inca nu avem probleme, dar sa stiu cam de cand ar trebui sa ma astept..
Va
pe toate...gravidutelor sarcina usoara in continuare iar mamicilor multa rabdare cu bebeii...
AdrianaSM
de
Estera
http://community.webshots.com/user/AdrianaSM
AdrianaSM spune:
Multumesc dflavia pentru ajutor...

AdrianaSM
de
Estera
http://community.webshots.com/user/AdrianaSM