Mamici si Burtici de Baia Mare(10)
Raspunsuri - Pagina 21
rodicamaries spune:
salutare...
Adriana...felicitari draguto, da ce fetita frumoasa ai, sa va traiasca, e o scumpa... ce pot sa zic, tu ai nascut in 17 , exact cu un an in urma(calendaristic vorbind, sau cum sa zic, eu am nascut in 19 dar am nascut miercuria)...asa ca ![]()
modific si prima pagina...dar numai maine ca acuma seara nu mai am timp. 
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
ariana2005 spune:
Melly, Ancaurn, Irlandeza, La multi ani!.. stiu ca este putin cam tarziu dar sper sa ma iertati..stiti si voi ce luna am avut..sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii si multa multa iubire!
Adriana, felicitari! Sa va creasca fetita mare si sa fie sanatoasa!..de greutate nu te ingrijora..din mic se face mare..si in general piticutii recupereaza foarte repede..
Malinka, frumos baietel mai ai!..iar de program..inca e devreme..acorda-i putin timp si o sa te uimeasca..
Anca, ce mare s-a facut Carla!...si frumoasa foc!
ariana2005 spune:
Rodica,vreau..asta daca sunt si fetele de acord..sa-l treci si pe ingerasul meu..DAVID ANDREI..01.09.2008.
radcarmen spune:
Buna fetele!
Noi suntem inca acasa cu varicela, mai avem de stat inchisi in casa pana luni cand mergem la control. Vlad e relativ bine doar ca face episoade de muci si tuse (de la varicela, asa a zis dr.) si il chinuie foarte tare maselele din randul doi, adica de la 17-20. Credeam ca daca tot are dentitia completa de 18 luni ne dau pace celelalte masele si o sa apara doar pe la 24 luni dar se pare ca se grabesc. Asa ca vom continua cu noptile albe.
Abia astept sa il pot scoate afara la aer ca eu m-am saturat de stat in casa non stop d-apoi el!
Malinka eu zic ca e bine cum papa Marc si daca i-ar fi foame si nu i-ar ajunge papa ar plange. Iti spun eu din experienta personala. Eu nu l-am putut alapta exxlusiv nici macar o zi, mereu a trebuit sa ii dau completare ptr ca dupa ce sugea 30 min la ambii sani urla de foame.
.
Va pup si va doresc un weekend fain!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Malinka spune:
rodica...scuze pentru intarziere...la multi ani pentru Darius...speram ca ati avut o aniversare frumoasa...tortul foarte dragut...banuiesc ca si gustos..si...sunteti o familie tare frumoasa...:)
ariana...cum e la servici? ce mai face fetita ta?
adriana...felicitari 

...si, bebe estera, bine ai venit pe lume...sa cresti mare si frumoasa...
eu am fost in salonul 8...dar cred ca sunt identice oricum...:)ma bucur ca a fost totul ok...apropo, colicile apar pe la 2 saptamani...
carmen...insanatosire cat mai grabnica...
anca81...si eu ma tem de o faza ca asta, sa planga pe strada...ma gandesc ca tot ce pot sa fac e sa incerc sa il linistesc si sa ma grabesc catre casa...
pupici la carla care e o frumoasa...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
dflavia spune:
WAW
pentru Dariusica si FELICITARI micului biped!!!!!
ce repede trece timpul uite-l acuma cat a crescut....
radcarmen
sa treaca timpul mai repede pentru voi, stiu cum e sa stai in casa
am experimentat si noi pe vremea asta de kko
Mami de
Stefania 11.05.2008 
Poze
melly23 spune:
helloooo fetele!!!am aparut si noi!!!
deci asa 

dflavia !!!!

sa te bucuri de tot in viata!!!
ariana imi pare nspus de rau ptr cele intamplate dar am vazut ca esti tare si reusesti sa treci peste greutati!!!

malinka da cresteti mari nu gluma!!!tineti-o tot asa!!!
adrianaSM felicitari pentru minunea mica!!!sa traiasca si sa creasca mare si norocoasa!!!
anca81 mare a mai crescut si carla!!!papacioasa mica mai e ea!!!

noi suntem bine maricele avem 8 kg si in jur de 65 cm!!!papam doar praf ca laptic nu mai are mami de 1 saptamna suntem bine ce sa mai!!!!pozici noi aveti la semnatura!!!vizionare placuta si multi pupicei de la noi!!!

Noi si fluturica Amelia
radcarmen spune:
Cu intarziere vin sa spun si eu LA MULTI ANI DARIUS pentru prima aniversare din viata ta! Sa iti dea Dumnezeu sanatate multa, fericire fara margini si mult noroc si sa le aduci numai bucurii parintilor!
La multi ani Irlandeza! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii! 
Haideti sa va arat cu ce se ocupa Vlad mai nou. Ia priviti!
Un vichend fain va doresc!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
rodicamaries spune:
continuam discutiile despre bebeii nostri, precum si despre castane prajite
aici
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)