Mamici si Burtici de Baia Mare(10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dflavia

irlandeza ce mai face Patty cea sccumpa, nu veniti la sarbatoarea castanelor?

As vrea eu, as fi venit si acum in vara, dar am fost in aprilie-mai, vara biletele sunt mult mai scumpe, nu pot sa-l las nici pe sot prea mult singur, e toata ziua la servici.......iar la sfarsitul lui sept. ma reintorc la munca. Probabil anul viitor. Ca as vrea sa o obisnuiesc pe Patty cu caldura, ca aici.........e racoare.
Patty e o rasfatata, vorbeste mult, cu oricine si orice, tipa si mai mult, e la varsta in care nu ma slabeste din priviri, se intoarce in toate partile numai sa nu ma piarda din vizor si striga ma-ma ma-ma, vrea numai afara si sa faca doar ce vrea ea. Orice vede ca am in mana ai trebuie si ei, ce mananc, ce beau.......E o scumpa.

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata tuturor

Noi suntem tot cu colici , Sab Simplex nu are efect. Azi am sa cumpar Bonnisan, poate totusi ii mai amelioreaza durerile. In rest toate bune, avem 3170g, papam bine si cand nu ne chinuie burtica - dormim tun. Azi am implinit 3 saptamani

Am aranjat ieri caruciorul, pediatrul mi-e spus ca dupa 1 luna putem sa o scoatem - asta din cauza ca e prematur, daca era la termen nu era nici o problema. Ea trebuia sa stea in burtica pana pe 6 Sept., sambata asta ar fi trebuit sa nasc

Irlandeza si Aldaesme, fetitele voastre sunt tare scumpe! Foarte dragute pozele, sa va traiasca printesele.

toate burticile si mamicile

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

fetelor!

Unde sunt celelalte burtici? Adriana, Renata? Sper ca sunteti bine!
Noi am fost ocupati zilele astea pentru ca ne-am mutat.

Malinka, felicitari pentru bebe. E tare scumpic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anca81, multumim, si Carla e o scumpa. Vad ca ia-i pus cercelusi mai marisori. Daca sunt greuti ai grija ca o sa-i traga lobul urechii in jos si o sa-l lungeasca . Si Patti a primit cercelusi , dar am evitat sa-i pun din aceasta cauza. Noi i-am dat gauri la 3 luni si a ramas cu cercelusii cu care i s-au facut gaurile, si abia sapt. aceasta i-am pus cerceii primiti, e mai mare acum. O sa pun si poze cu ei sa-i vedeti.

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Buna fetelor...

adrianasm, nu mai zici nimic?
ariana, cam lipsesti, vine cumva bebe? sa fie toate bine...:)

anca81, cum te mai descurci cu alaptatul? eu ma tot chinui, cu suptul e tare greu, dar cum v-am zis, am renuntat la mameloane si-l stresez sa suga direct doar ca nu vrea sau nu poate si ii cam dau din sticluta...vestea buna e ca de 3 zile nu-i mai dau deloc completare ci doar laptic de la mine...doar ca deja ma streseaza chestia asta cu pompa, asta vrea sa fie mai usor, sa-l pun la san si gata...dar cred ca mai avem mult de munca...in rest, doarme ori mult ori deloc, n-are nici un fel de program...si...incercam sa facem fata...

melly, floricica ta e tot mai frumoasa...e acolo o poza care merita pusa in rama, e superba...cu bentita aceea pe cap...:)

ancaurn...cum mai e dragos? creste? pupici si cezarei...:)

irlandeza...patricia ta e o scumpa, are niste ochi minunati...

si celorlalte fete...si stefaniei...:)

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Irlandeza, cerceii care ii are acum in urechi au fost cadou de la soacra, sunt prea mari pentru ea. Eu fiind in spital n-am avut timp sa-i iau altii, gaurile le-am facut in maternitate in ziua in care am plecat acasa. Azi insa am reusit sa ies in oras si i-am cumparat o pereche potrivita pentru urechiusele ei, mititei, din aur alb, sunt tare dragalasi. Am sa atasez poze maine dupa ce ii pun.

Malinka, eu nu mai am prea mult laptic, cam 150 ml/zi. Iar Carla papa in jur de 600, restul completare Nan 1 si Humana SL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

fetelor

Nicolletta noi suntem binisor crestem pe zi ce trece mai mari,sambata am fost la Cluj unde ne-a spus ca piscotelul este foarte bine doar ca eu nu ma simt prea bine.Am niste dureri de bazin destul de mari mai ales daca stau putin in pat si ma ridic,in rest doar arsuri la stomac si senzatia de greutate.
Tu cum esti ,cum te simti in noua casa?

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Buna dimineata gagics!

Trecem prin timpuri foarte grele, colicii astia ne termina big time. Azi noapte a fost OK, insa de la 6 dimineata am tinut-o tot in urlete. Acum ii dau Bonnisan, insa n-am vazut nici o ameliorare ... inca, mai speram la o minune.

Am prins-o totusi vreo 10 minute intr-o dispozitie mai "maleabila" si i-am facut niste pozici noi, sunt atasate la semnatura

Ariana, Melly , ce mai faceti?

Malinka, am tot uitat sa te intreb, ce pompita folosesti?

Renataonaza, sa treaca durerile!

toate burticile si mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Multumesc mult Anca.
Apropo ,eu cu primul copilas cand avea colici il tineam cu burtica pe burta mea,se calma si adormea,incearca si tu poate poate.

AMR 8 saptamani

Renata..Mami de Alex si piscotel micut de 30saptamani

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pbs.png" alt="pregnancy due date" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Renata, adoarme asa uneori dar cum vreau sa o pun in patut se trezeste...si o luam de la capat.

Mergi la inceput