LMA Piticlonti de iulie-august 2004! (261)
Raspunsuri - Pagina 4
carmenp spune:
ma numesc carmen si-s dependenta de concediu;))
gabi, imi pare foarte rau, condoleante
la multi ani cu sanatate celor sarbatoriti, sa cresteti mari si norocosi!
pies: am intrat numa` sa va salut, is bine merci, am citit din doi in patru da` restantele mi le dau de miine incepind ca trecu 25 si-s mai libera
philip spune:
la multi ani poetului iesean si pupici lui si mamicii
carmen, bine ai revenit, taaare ti-am mai dus lipsa.
noi we asta ne-am facut de cap. vineri am fost cu cortu-n baza unde au campat vreo 40 de familii. au avut gonflabile de topia pe ele, foc de tabara pt marshmallows, hot dogs si apoi film care a dura pana aproape de 12. eu recunsoc, am adormit de la 10 dar philip a rezistat eroci si tare ar fi vrut sa mai vada inca unul. apoi sambata m-am trezit de dimineata si ca tot eram aproape de gym (am campat intr-un parc in baza) am fost si-am exersat. le-am servit micul dejun la baieti (cereale, gososi, prajiturele, lapte, suc si 2 cafele pt mine), ne-am mai jucat pe acolo, am strans calabalacul (am fost printre ultimii care am plecat pt ca philip s-a mai jucat in parc). apoi am mers la o piscina cu ape minerale-termale iar sambata seara la un concert.
nu am poze de la camping ca am uitat camera acasa, dar mai am altele de la piscina si concert:
www.apha.shutterfly.com
ah, si ieri am fost cu fundu-n sus ca sotul s-a uitat cu orele la lord of the rings iar copilu' s-a cam isterizat pe seara (deh, nu putea fi we perfect). iar io am gatit, spalat, curatat etc, asa ca sa ma distrez. ei las' ca a fost bine, we asta e de 3 zile ca lunea viitoare e ziua muncii. yuhuhu!
pupici si o saptamana minunata!
philip&andreea
AncaMaria spune:
nu stiu cum ati reusit voi sa scrieti.. ca io-s la al treile mesaj.. trebe sa dau raportu ca altfel ma urecheste roxi :))..
La Multi Ani Matei!
Carmen, bine ai venit din vacante.. asteptam pozili :))
Andreea, ce week-end fain ati avut
Sunt prinsa pina peste cap cu serviciul, se pare ca vor astia sa recuperez cele 4 luni lipsite..in rest nu prea am prestat activitati de week-end, sambata m-am rasfatat cu un facial intr-un loc de fite.. iar ieri am fost la fitness cu bianca dupa mine, dar ea a stat la childcare..
editez: sa nu se creada ca am avut numai activitati pentru mine.. dupa aia am fost la biblioteca, am citit si am facut puzzle-uri.. vremea a fost de kk-o..
Rugati-va pentru Diana
roxanaz spune:
neata frumoaselor!!
La multi ani Luca de Maria!! sa fii sanatos si fericit!!!
Carmen bine ai revenit! hai ca trecu 25, asteptam pose, povestiri, etcetera
Oliv iar esti in grevaaaa? treci la dat cu batu' aci!
Andreea de pupi suna frumos destrabalrea voastra din week end.
Anca hihihi lasa ca si daca aveai o zi doar ptr tine ce? mergea ca doar stim cat de rare sunt zilele astea
Andreea m tu unde esti? inca in conced?
Felicia? Robi? Danuleee!!! hai ca se apropie nascarea, treci macar la un raport scurt!!
o zi frumoasa tuturor!
szivarvany spune:
LUCA
Andreea, pupam copilu` frumoooos, da` frumooos mey
Carmen, baga pozili !
AncaMaria, atunci spor la munca la voi !
Cristalina, moama, tot in distractii o tineti ...
Strig si eu catalogul ... EMAAA !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
maaria spune:
helou!
multumim de urari!! sunt telegrafica azi fiindca abia ieri am venit din grecia si maine plecam in bulgaria. of, dependenta de concediu...da' nu zic mai mult ca ma dati la plagiat.
azi avem in meniu o mica petrecere asa ca sunteti invitate virtuale speciale! traiasca!
cer o amanare de raport complet cu poze pentru sepembrie!
va pup
pako spune:
LA MULTI ANI STEFAN-LUCA!multa sanatate si noroc in viata!
Carmen,Polux,Maaria, Monica bine v-ati intors din vacante...asteptam pozulici....
Andries, spui de Victor ca facea ca bebelusul...sa vezi cum e si la noi...am impresia ca Andreea in loc sa progresese, regreseaza...de cateva zile sunt fericita ca am reusit sa scot suzetele din circuit...Andreea le aduna pe toate(ca aveam 4)si le pitea, oprea doar una pe care o baga la ea in gura...apoi urmau urele din partea lui Liviu ca vroia si eu suzeta...acum vreau sa procedez la fel cu biberoanele...Andreea nu mai bea nimic(ceai, apa, lapte)fara biberon, e disperant faptul asta.Il imita pe Liviu in tot ce face....ar fi normal sa fie invers....
Cu desenele...tv-ul tr. sa stea pe minimax...nu se uita dar cum vede ca schimb programul atunci o apuca deseneala....
Inca o data va spun...sunt fericita ca am scapat de suzete
Andries spune:
La Multi Ani Luca!!
Sa cresti mare si sanatos!!
Daca Andreea se comporta ca si un bebelus, iti sugerez ce i-am aplicat eu lui Victor: "daca esti bebelus, n-ai decat, dar bebelusii nu se joaca de-a Power Rangers deci iti voi lua toti gardienii si dragonii, sceptrul magic, casca si tot restul si nici la TV nu te mai uiti, ca nici Mircea nu se uita"
Stii cat a mai fost bebelus?
2 minute...
la voi ar trebui sa incerci cu altele, poate poneii, barbie, etc...e drept ca la mine e mai usor ca-s de acelasi sex.
E crunt fara femeie, sper sa-mi gasesc repede pe cineva, am tot intrebat de ieri...
Cum am ramas eu fara femeie, episod relatat de fi-miu: "mamaie s-a certat cu Ioana si a ranit-o la sentimente"
eu: "si??"
Victor: "Ioana a inceput sa tipe si apoi a plecat"
e limpede nu?
Andries
cristalina spune:
La multi ani Luca!
Maria, sa-ti traiasca juniorul si sa va aduca numai bucurii!
Andries, nu merge la toti cu texte din astea...ca Maria ma intreaba "si cand nu o sa mai fiu bebelus imi cumperi altele, nu-i asa?!" ...daca ii zic "nu" ma ia cu "eee, glumeeeesti!"
Daca ii zic ca e bebelus ca Oana este de acord "bine, atunci da-mi si mie suzeta, biberon si patutz! ...si cand plang sa ma iei in brate!"
Fac hernie daca o iau in brate mai mult decat e cazul asa ca ma las pagubasa...:)))
Simpatic Victor...episod de telenovela nu alta...:)))
Felicia, incerc sa-mi fac timp de poze (dar mai mult ca sigur nu o sa reusesc prea curand...:))
Felicitari pentru ca ati scapat de suzete.
Carmen, Liliana, bine ati venit din concedii...
Philip, tare frumos v-ati petrecut weekendul...si viitorul tot asa frumos sa fie...:)
Anca, spor la munca...sa-ti plateasca ore suplimentare la greu daca tot recuperezi alea 4 luni ...:))
Ma duc la masuratorile mele...o zi frumoasa sa avem.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Pako, felicitari ca ati scapat de suzi !
Cristal, si Giulik la fel, nu crede decat ce vrea
Maria, asteptam pozele !
Andries, tare de tot relatarea
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3