LMA Piticlonti de iulie-august 2004! (261)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Ioana si Roberta, io sufar crunt de alergie acum ... asa ca poate fi alergie.
Intrebare iegzistentiala: cate picaturi Vigantol, tot 2 / zi ??? Ca e deja septembrie ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kim222 spune:
Azi in masina in drum spre gradi, Luca din senin:
-Prety soon I will be sad!
-De ce Luca?
-'Cause the flowers will be dead!
-Care flori?
-All the flowers ...from everywhere..si we have to take care of them!
hi,hi...mai stii ce vegetariano-pacifisto iese din copilul meu!
Apoi facea inventarul cine are creier si cine nu...dinozaurii au...pomii nu au...si tot asa tot drumul
Vazut toaaate pozele sint la zi!Vazut Gorodica cea care a cistigat concursul de desen ..copilasi frumosi de Simo, ii vazusem...aricii de Gabii....pozele lui Carmen, astept Italia..si nu mai stiu
Ioana bestiala Maria si fazele..m-am mai gindit..
Roxa ce nume mai vehiculati? Voi nu ziceati ca mai mergeti undeva vara asta?
Robi esti mai bine? Bafta la analize!
Gabi vazut si casa...incet incet se ridica..
carmen cum este tatal tau..dar mama ta?
Carolina gata de scoala?
Daria de la alergie cred ca te simti asa..of,of..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/g_ioana/g_ioana.jpg)
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Ioana si Roberta, io sufar crunt de alergie acum ... asa ca poate fi alergie. Intrebare iegzistentiala: cate picaturi Vigantol, tot 2 / zi ??? Ca e deja septembrie ... Daria & ![]() |
..raspund io,nea doctorul mi-a zis sa nu-i mai dau vigantol zilnic ci 10 zile atunci cand ii dau si calciu,in lunile care se termina cu rie...el a zis 8 pic/zi..io mai studiez
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
kim222 spune:
Daria nu vei gasi un raspuns ..universal valabil...Unii recomanda adminsitarea numai pina al 3-4 ani..altii pina la 9...Eu am vazut cum este aici fara administare de vit D si Ca,Luca nu a primit niciodata nimic..Nu este vorba numai de clima,pt ca nici aici nu este doar soare asa ca am intrebat de ce ei nu fac profilaxia rahitismului. Mi s-a raspuns ca ei considera ca aici copii se hranesc f bine comparativ cu alte tari...In plus laptele este fortificat cu vit D si multe alte produse lactate.
Asa ca fiecare situatie se judeca in fct de starea de sanatate a copilului, de cit de bine maninca si cit de sanatos, de expunerea la soare...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
citeva poze aici la cererea publicului;)) http://family.webshots.com/photo/2554272240082489038PRpeMw
kim222 spune:
so..eu nu v-am mai spus sa nu fiu o baba plingacioasa...dar de aseara am o durere puternica .nu pot respira..tusi..etc
deci m-am decis sa vad dr...sa va zic si rezultatul..yupii...am facut si pleurezie!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/g_ioana/g_ioana.jpg)
g_ioana spune:
Neatza,neatza,poftiti la o cafelutza tareeeLA MULTI ANI MATEI,SA CRESTI MARE SANATOS SI VOIOS!!!AndreeaM sa-ti traiasca flacaul si printesa Stefania!!!
...mei ce repede trece timpul....
Vivia dar tu esti hotarata sa le faci pe toate..iti tin pumnii sa te cumintesti si sa te refaci rapid!!!
Daria,mare adevar a grait Vivia in legatura cu profilaxia rahitismului...noi suntem in categoria pufosi da' rahitici ca nu bem lapte aproape deloc
..
Carmen ti-am admirat tzucureii la plaja..meii da' ce-a crescut si Ilinca mai are un pic si-l ajunge pe Ionutz
Andreeap sanatate si tie!
Robi tinem pumnii sa va iasa la toti analizele bune!!!
hai sa avem o zi buna,pupicei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
neata neata!
Oliv pleurezie? cat de frumoosss.. asta iti lipsea. in mod normal esti singura, nu? ca baietii nu mai au ceva. (mai ziceam io dar de la zis la facut e cale lunga....). vroiam sa iti spun mai de mult ca si lui Pat i-a placut Wall_e tare de tot. azi dimineata imi povestea ca E-VA e o racheta alba
si in sfarsit am vazut-o si pe Ilinca.... super frumoasa!! uffff cat au putut creste copchiii astia!!
Daria eu nu ii mai dau vigantol de ceva ani lui Patrick. cred ca vreo 2 - nu m-a mai preocupat subiectul.
Simonescu am vazut si eu azi pozele.... fff frumoase! vad ca tortu a fost cu Fulger.... maare distractie si la voi
Robi asteptam cu interes rezultatul de la analize, eu cred ca totusi nu te interneaza de tot
azi nu e cafea..... cica later. bine ca am apucat sa beau una acasa.
pupici tuturor, o zi buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Buna dimineata sunt coma si azi o iau de la capat cu munca
Multumesc tuturor pt sfaturile cu privire la Vigantol, azi ajungem la pediatra pt trimiterile la Praid si daca nu uit, o intreb
Kim, sa mai scrii din filozofarile lui Luca
Ioana, Giulia a picat in cealalta extrema cu laptele, in loc de apa, cere lapte rece cu nesquick in paharul mare (ala de la cafe`frape` ).
Nu mai stiu ce vroiam sa zic ... sper sa apuc sa mai scriu ...
Stiti ceva de ROLLER ???
Daria & GIULIA(2004 08 16)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristalina/cristalina.jpg)
cristalina spune:
Hola!
Olivia, sanatate multa, Uka e super cu dialogurile.
Roberta
Blueangel, se pare ca toti se invart pe acolo, depinde de copil daca in cercuri mai mari sau mai mici (sau cel putin asa imi place mie sa cred, ca nu e a mea cea mai rasfatata din grupa...:)))
Mitzule, sanatate si sa va reveniti cu programul.
Am mai citit, am mai uitat, sunt cam obosita...deh, batranetzea...
Imi propusesem sa pun poze din concediu cat stau aici ca doar o sa am o gramada de timp liber
Dupa cum ati putut observa din imagine nu s-a prea intamplat...Astia-s nebuni, cred ca viata-i numa petrecere.
Eu venisem acilea la "reveneala" si-s mai obosita ca atunci cand am plecat...ieri a fost cina festiva si primul autobuz s-a intors la 3 dimineata ora lor! ...nebunie!
Ne-am dus la o sidrerie din asta unde au facut o nunta in sala mare a butoaielor si apoi la miezul noptii cand credeam ca s-a terminat si ne duc autobuzele acasa ne-au dus la cea mai fancy discoteca/cazino din Gijon....am imbatranit!
Alaltaieri am fost impreuna cu niste crestini sa mancam...evident ca am ajuns acasa la 1 noaptea...nemancata, pen; ca toate tapas pe care le comandasem s-au dovedit a fi branza cu branza si iar branza (care mai de care mai puturoasa...nu e exact mancarea mea favorita) si pentru diversitate aduceau niste sunca din aia de a lor care aveam impresia ca ori pleaca din farfurie ori guitza de rosie ce era...
Nu ca nu mananc preparate din astea crud uscate acasa, dar cand le vaz asa atarnate prin vitrina imi piere pofta...:)))
In prima zi am fost la o sidrerie......suna evident ca si ceva industrial, e de fapt o carciuma unde se serveste sidra...cidrul lor...il toarna in pahare de la distanta mare si e in fapt un otet cu un nume mai exotic!
Chelnerii au incercat sa ne convinga sa stam inauntru unde era un fum de-l taiai cu cutitul si mi-am sustinut cauza vehement as aca am stat afara, insa am ajung acasa putzind pen'ca tanti care turna cidrul o facea in spatele meu de m-a stropit cu vin din ala de mere la marele greu si lumea a vrut sa manance tot felul de animale din mare, care se cam uitau la mine din farfurie asa ca am ajuns acasa si nemancata
Aici am observat ca de cand m-am lasat de fumat ma deranjeaza fumul de tigara probabil mai mult decat e normal...:)))
Sau mi-e pofta sau mi-e rau
Azi avem concert...ma intreb daca macar azi o sa ajung la hotel la o ora rezonabila...
Mariuca s-a dovedit a fi avut ceva trecator si si-a revenit imediat cum am plecat eu, bafta lui John, dar se pare ca cum din cauza ca e mai frigut au facut muci....bafta mea!
La conferinta nu m-am asteptat practic sa am asa mare succes, se pare ca printre manipulari de single molecule si nanotechnology at atomic scale eu cu nanofirele mele reprezentam ceva exotic...Astia mici ma intreaba daca fac angajari...hehehe...supertare!
Toate ca toate, dar faptul ca nu am roaming si nu pot sa vorbesc acasa decat dimineata ma omoara, ca seara la orele alea mici la care vin eu ma ia lumea la bataie daca dau telefon. Ieri dimineata au avut astia o mica revizie...nu mergeau nici telefoanele nici internetul, am venit la hotel de doua ori sa verific si la conferinta ma invarteam la leul in cusca...lol
(ca la conferinta au considerat ca lumea e mult prea ocupata ca sa stea pe net, si nu aveam wi-fi...)
Ma duc la micul dejun, poate reusesc sa pun poze azi...ha!
O zi minunata sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi