LMA Piticlonti de iulie-august 2004! (261)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata mandrelor
ce vreme frumoasa.. de plimbari, nu de servici. las ca o s aimi iasa pe nas statul acasa de la anu' . ma workaholizez acum din plin

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Ieri eu urcam scarile(venind din garaj)..si imi dadeam sufletul..tusind..si el ii zice lui Sorin:
-Dad...I think my mom just died

si totusi mama nu murise... moama cat de cool e Uka. o sa iasa un super comic din el
Andreeaaa... si ce daca e week end lung? uite de aia nu e bine sa aveti atatea zile libere ca nu dati raportul (glumesc, of corz). ma duc sa vaz pozele later. imi pare bine ca v-ati distrat.
Simonel moaaamaaaaa mai zi de bb2 cuminteeee care doarmeeee si nu are colici . eu as asculta povesti din astea all day long . imi pare bine ca si voi va incadrati la nivelul copchil cu bazdaci si fitze din plin. ma refer la ala mare. sa ne traiasca
noi... suntem ok, nimic nou, unii la munci, altii acasa, se pregatesc de gradi cica.
Cristal cum e la confe? ce fac mandrele acas?
sa aveti o zi buna buna de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare ,
m-am prapadit de ras cand am citit mesajul tau Olivia ..ce tare e Luca !!!!ce imaginatie are …

mai io nu am zis ca bb nu are colici …ci sunt eu mai “nesimtitoare “ ..

hai ca am reusit sa incarc si niste pozici de la aniversarea de 4 ani si cateva cu bb Codrin
enjoy

Mergi la inceput

priviti aici:
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/Luca#5241667361660883618

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui BLUE ANGEL

mai io nu am zis ca bb nu are colici …ci sunt eu mai “nesimtitoare “ ..

hahaha, am inteles.
asa putine pozeeee? dupa 3 luni de absenta??? esti datoare vanduta!

in alta ordine de idei Dana ce o face mandrelor? ca trebuia sa nasca zilele astea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..meii da ce-i linistea asta azi?
Ca tot aminti Roxi io ma grabesc si scot pampoanele HAIDE DANA!!HAIDE DANA!!SA AI O NASTERE USOARA IN MAXIM 10 MINUTE SI UN BB SANATOS!!!
Vivia super replicile lui Uka
Andreeap superb parcul cu apa,meii da era cald afara?...ca era interesant cu norii aia pe cer si toata lumea in apa...spor la daramat si reconstruit
Simona ti-am admirat cavalerii,foarte frumosi..
Roxi,hai meii curaj ca sunt si cazuri in care bb2 este cuminte
Daria cum mai esti azi?
Noi suntem bineam fost ieri cu mandra sa o vada un doctor..cica s-ar putea sa fie rinita alergica..ii curge un ochisor,o nara si stranuta.io ziceam ca ie un guturai..meii voi ati dat aerius la cupii,este bun?
Din capitolul"m-am mai gandit"..imi zice mandra ieri"m-am mai gandit,cand o sa fiu mare vreau sa fiu colega de birou cu tine!"
hai sa avem o zi buna pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua si de la mine ... acum imi iau micul dejun si pranzul, adik doo felii paine prajita cu usturoi si rosii, tanananaaa, pana acum nu am apucat ... aaa, azi noapte de la 1 m-am trezit si am stranutat si am mucit ... asa k sunt terminata, nu va pot spune in ce hal sunt ... na, k m-am plans si io.
Am vazut si eu putinele poze de la Simona ... rusinica, noi vrem pozici muuulte !
Vazut poze de la Andreea de Pupi cu balaceala, sanatate muuulta la voi !
Kim, Luca e dementiaaal !!! Sa ne mai scrii !!!
Ioana, Giulia a luat f mult Aerius, Claritine, pe noi ne ajuta de fiecare data, pupam Gorodica cea mumoasa.
Mai scriu ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

mai da' ce aveti ?...sunt o gramada de poze acolo ...sunt 3 albume ..
sunt poze de la aniversarea de 4 ani si mai sunt cateva ...

si zau ca am cupil cuminte ...stiu ca-i greu de crezut ...si eu am avut emotii ca primul a fost cuminte cu al doilea o sa albesc ..dar iete ca nu-i asa ... stati sa-l scuip sa nu-l deochi ..ca stiti cum e ...

hai Danuta ..tinem pumnii stransi !!!!nastere usoara si bb sanatos !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Dariamai stii cumva cati ml de aerius ii dadeai,ca noua ni s-a spus 5 ml,io am citit ca cupii intre 1-5 ani trebuie 2,5 ml..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Simona, am vazut pozele, dar sa stii ca si eu vad doar cateva! E foarte frumoasa cea cu amandoi copiii si cea cu "barbatii " cu laptopurile.
Am vazut si poze cu ariciul, mai am cele de la Andreea si de la olivia cred, dar cred ca le vad acasa.

IOANA, si eu i-am dat lui Matei Aerius sau Ketof cate 5 ml seara.
Si Matei are nasul un pic infundat si cam stranuta si nu stiu ce are - e de la rinita sau o raceala?

Noi am fost azi in grup organizat la analize, i-am facut lui Matei analizele obligatorii + exudat faringian si examenul coproparazitologic pentru gradi, la exudat l-au pacalit repede dar la luat sange a iesit o istorie, l-a intepat si la un moment dat nu mai curgea nik asa ca a trebuit sa il mai intepe o data si a urlat de a trezit juma' de oras
Petro si-a facut si el analizele obligatorii si eu mi-am luat inima in dinti si am dat o tona de sange pentru analizele pentru ficat pe care trebuia sa le repet din aprilie...

Sper ca nu ma interneaza maine...

V-am pupat, misuna inglezul pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
eu am vazut toate albumele (apropos, linku' e dat pt numia 8 poze din unul din albume, duceti-va pe unde scrie familia dinu si asa mergeti la meiul principal), numai ca pozele de la petrecere sunt tare mici (asa tre sa fie?). anyway, sunteti o familie tare frumoasa si fericita, cand vad asa familii as face copil maine, mai intra pe la noi ca sa le mai ridici moralu' la celelalte mamici. cand incepi serviciul?
si eu bolesc da' asa pe tacute, parca totul e in cap, ma trezesc umflata-infundata, ma'c sa-mi fac un ceai si mai vedem.
sanatate multa cui mai sufera!

philip&andreea

Mergi la inceput