LMA Piticlonti de iulie-august 2004! (261)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Poze de la Praid
http://family.webshots.com/album/566197755OAZTvo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Mitzu sa va fie de bine sederea la Praidti-am admirat piticlonti,ce-a crescut Marutza iar Tudor este un mare smecher
Robiiti tin pumnii sa treci cu bine si peste ziua de sambata,pupam poetul!
Roxi ce bine ca ti-au trecut durerile ce mai face samburica fitzoasa..Pat cand incepe gradi tot pe 15?
Andreeap cum ati petrecut weeek-end-ul prelungit?
Vivia cum mai sunteti?
Am pus si io niste poze noi,special pentru Dariasa iasa mai repede din starea nashpa.....
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/august%202008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daaa, clar ma simt mai bine ... am vazut doo fete cucuiete frumoase foc ce seamana pe mamicile lor, Maria si Mara (moama, Mitzu, ce mare e si ce frezata ) si un nazdravan mumos - Tudor.
Roberta, , tinem pumnii sa treaca bine si sambata. Imi pare tare rau ca te simti asa, dar bine macar ca ai o sora. Sa stii ca timpul va atenua durerea, dar nu va umple niciodata golul

Sanatate bolnaviorilor

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am vazut copiii cei frumosi - pe Gorodica si pe Mara si Tudor!
Mitzu, ce frumos se iubesc ei!

Ce reactie au dupa Praid? Am o prietena care a stat 7 zile, 4 ore pe zi cu fetita de 3 ani in salina. Din a 4-a zi, fata a inceput sa tuseasca, a vazut-o acolo o asistenta si a zis ca e normal, a tusit si expectorat si acasa cateva zile, a fost cu ea la medic si i-a zis ca e efectul salinei, probabil avea o bronsita netratata si acum e bine.
Eu sunt claustrofoba, chiar daca toata lumea ma convinge ca e spatiul mare eu nu cred ca as suporta, desi mi s-a recomandat si mie sa il duc pe Matei pentru rinita alergica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare , salutare !!!
Mai nu ma bateti … ca eu tot pe voi va iubesc …la celalalt capitol nici nu intru …
Dar am avut laptop-ul asta defect …ca nu stiu ce tot are … si acyum am probleme cu tastatura s sper pana deseara sa termin mesajul …
Va multumesc din suflet pentru urari si gandurile bune …
La multi ani tuturor copiilor nascuti in perioada asta !!! si felicitari voua mamicilor pentru tot ce faceti pentru ei …
Ma duc sa vad si poze sis per sap o pune si eu cateva poze cu gagalicele mele …

Tocmai ma pregateam sa intru sa va spun sa m-am apucat sa citesc carti de psihologia copilului ..cand , ce vad ? aceleasi probleme si la voi …
Eu nu pot sa spun ca d-l Pufu este un copil obraznic …dar are o pesronalitate care pe mine ma epuizeaza si cateodata nu-I pot tine pasul …ma termina psihic acel :ba nu …sau ba da …depinde de caz ..dar folosit intotdeauna pentru a face contra …
Si da ..si eu tip la el ..si cateodata chiar il urechez …ah , si ce rau imi pare ..dar de unde atata rabdare …si tineti cont de faptul ca bb Codrin este o dulceata de copil … deja doarme toata noaptea , colici nuprea a avut ..sau am stiut eu cum sa- I ignore …deci nicio problema din partea lui …
Si .. o , da ..acel “bineeee, bineeee “..ca raspuns la tipetele mele …copiii astia parka sunt trasi la indigo …
Citesc carti …dar mi se par idealiste … important este sa gasesti reteta potrivita pentru copilul potrivit …
El nu se uita la desene ..are cateva DVD-uri preferate …in rest nu-l pasioneaza … ii place sa-I citesc …dar din pacate nu prea am timp ..iar seara mi se inchid ochii…
Am fost sip e la muzee cu el ..dar inafara de Antipa …altceva nu l-a pasionat …
Merge la inot si ii place tare mult ..as vrea sa-l dau si la tennis ..
Am fost si no la niste cursuri de actorie ..(vorba vine) …dar pofesorul respective chiar nu a reusit sa le capteze atentia prea mult …ei se jucau pe acolo si-l ignorau …cred otusi ca sunt prea mici …nu ma gandeam eu la actorie efectiv ..ci la cateva exercitii ptr a fi mai dezinvolt ..ptr ca el stie multe ..dar este inca destul de timd si introvertit …numai intr-un anturaj foarte cunoscut ..este el …altfel se inchide in el sin u mai scoate iciun cuvant ..sincer , m-a uimit la serbarile de la gradi unde si-a recitat mereu poezia fara nicio problema…de fapt asa st si eu ..si am avut mult de pierdut din cauza asta …
Olivia , ce faci? Stiu ca sunteti bolnavi ..dar ce aveti ?
Roxi , nu ai aflat ce este bb din burtica ?

Maduc sa nmai citesc …ah il arunc pe geam (pe calc!!!!)…
Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

vai Mitzule ce copii frumosi ai ..si ce diferiti sunt :baietelul saten cu ochi caprui si fetita blonda cu ochi albastri ..IDEAL !!!
sa-ti traiasca !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, si eu la fel, dar de dragul Giuliei m-am riscat. Nu are nicio legatura cu spatiile inchise sau senzatia ca-ti pica tavanul in cap sau ca pica peretii ca deh, e totusi o mina. Mersul cu autobuzul a fost mai nashpa primele dati, dar atat.

Simona, ma bucur ca mai iezte un mut timid Pune poze cu feciorii !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata-neata
mey, noroc ca si-a aminitit ioana de we nostru prelungit, ca o si luam cu bata pe spinare :) ieri am sarbatorit ziua muncii de-aia n-am intrat. pai ce-am facut we asta: vineri am fost iar in park city (parcul olimpic) unde am mers la un restaurant dragut, am dormit acolo, apoi shopping ca erau reduceri. dupa-amiaza cand am ajuns acasa am mers la un parc cu apa, apoi duminica treaba prin casa (stiu, stiu, era duminica dar cand sa le mai fac) si ieri am distrus terasa aia de lemn putred din spatele casei si ne-am apucat de construit alta noua. sper sa si reusim saptamana asta, am hotarit cu sotul ca nu mergem la sala ca sa ajungem repede de la munca si sa ne apucam de treaba.
am si niste poze aici:
www.apha.shutterfly.com

ps am o problema, nu stiu de ce nu pot vedea pozele lui gabi, imi apar niste imagini negre...si nici linkul ioanei nu merge la mine, tre sa le vad de-acasa :(

a, si ma doare in gat, ca tot fu copilu' bolnav, era randul meu.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

revin ca am reusit sa vad pozele lui gabi ai ale lui mitzu in varianta mica (de album), cum le deschid cum vad un patrat mare, negru. super, ce-a crescut ariciul si mi-a plcaut poza cu fratii. asemenea cums e pupacesc tudor si mara. am vazut si gorodika, ce par frumos, bogat si ondulat are...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ieri eu urcam scarile(venind din garaj)..si imi dadeam sufletul..tusind..si el ii zice lui Sorin:
-Dad...I think my mom just died

Intr- o seara in loc de poveste a ales atlasul anatomic ...si vine vorba de oase...Si-mi vine sa-l intreb:
-Cum crezi ca stau oasele impreuna?
-With glue!!!
-Si cine il pune acolo?
-I think the doctor!
-Cind Luca?
-When I was a toy and he made me a real boy:)))

Sau in seara asta..ca de ce trebuie sa mincam pui..ca el nu vrea ca el este sad...si intreaba:
-What meat is this?
-Chicken...
- Next time when you go to the store don't buy anymore chicken! ..and tell everybody...I don't want to eat chicken!

Mergi la inceput