Azoospermie - cap 22 -
Raspunsuri - Pagina 6
dalailana spune:
Ioana eu iau pliculetul de carnitina inainte de sport si imi da putina energie atata tot. In rest nu prea a ajutat la metabolizarea grasimilor.
Sotul il ia cu apa minerala cand ii e sete.
Apropos ati mai facut o spermograma dupa operatia de varicocel? A noastra a iesit peste asteptari la 3 luni de la operatie avem 80 milioane si 62 % mobilitate. Luna asta incerc natural si ii dau carnitina cu juma de ora inainte de ...... ca doar e un efort, nu? Sa aiba baietii energie sa alerge pana la ovul!
bytzi spune:
dalailana felicitari pt spermograma,asta da inbunatatire....doamne ajuta sa faceti un bebel ,hai la treaba
iuca spune:
Dalailana 80 mil, nu imi vine sa cred, FELICITARI acum trebuie sa apara si bebe
Eu nu mai tin minte cati gigei aveati inainte? Nici pe prima pagina nu te-am vazut. Vrei sa te trec?
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
bubulina1 spune:
Felicitari Dalailana, cu asa o spermograma sigur puteti sa faceti o echipa de fotbal! Daca si tu esti OK, atunci sigur in curand vei veni cu 2 liniute.
Bubulina
Speranta moare ultima!
Moniland spune:
M-am intors i dau de vesti bune:
FELICITARI Bubulina!!!! de data asta va fi bine. Trebuie sa crezi in asta.
Iuca, bravo pt hcg. E valoare buna si cred si eu ca e unul singur. Ma bucur pentru voi
Dalailana, sigur vei reusi pe cale naturala. Eu iti tin pumnii sa se intample cat mai repede.
Am si eu o veste buna. Am luat restul analizelor de AgHbs si toti markerii sunt negativi ( 8 la numar). Asa ca nici o umbra de virus hepatic B la noi in organism. Saptamana viitoare isi va reface sotul spermograma. Am niste emotiiiiii. Va fi dupa 2 luni de Multi maca. Sper sa se vada ceva, ceva imbunatatiri. Apoi drumul spre Austria. Sper sa fie anul acesta.
iuca spune:
Moniland ma bucur mult ca au iesit bine analizele ptr hepatita, cred ca ai tras o spaima cu ele. Acum ai drumul liber spre FIV.
Tin pumnii stransi sa se vada si efectul de la multi maca si sa iasa mai bine spermograma. Trebuie sa fie bine.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Antosit , Dalailana multumesc pt raspunsuri!
Dalailana aveti o super spermograma la asa putin timp de la operatie! Sunt si eu de parerea fetelor ca aveti mari sanse sa ramai natural, va doresc sa se intample cat de curand!
Al meu a facut o spermograma la doua luni de la operatie si se imbunatatise simtitor nr/ml, era 62 mil/ml, insa la mobilitate si forme normale statea inca la fel de prost, adica: 20% mobilitate si 16% forme normale.
O sa mai faca o spermograma, insa dupa ce venim din concediu (plecam pe 15 sept) pt ca vreau sa plecam in concediu fara nici un gand sau stress.(daca nu iese buna o sa fim suparati, iar daca iese buna, n-o sa avem alt gand decat bebe si chiar vreau sa ma relaxez in acest concediu si sa uit de toate problemele, iar sa fie pur si simplu de placere, fara sa mai socotesc zile, etc.
Moniland ma bucur ca au iesit bune analizele si va doresc sa iasa si spermograma mai buna!
Va pe toate!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
andrabirni spune:
Ura...din nou printre voi...si cand ma intorc chef mare la noi , aici!
La multi ani, Miki!Si nu te mai gandii k esti baba....cu toate suntem tinere si frumoase!
Felicitari gravidutelor noastre!!!
Nusy, tinem pumnii la analize si controale.
Copilutzu, hai la o bere cu noi!!
Noi am fost in concediu 2 saptamani si nici nu ne-am intors bine k toti ne intreaba daca suntem 3 la intoarcere..Daca la inceput ma agasa ideea, acum chiar fac poante cu sotul pe seama presupusului bb. .
Asa ca, bine am revenit in Ro la aceleasi discutii si intrebari interminabile:ai ramas?
Fetelor, ma bucur pentru reusite si va doresc numai impliniri.
zisaCami spune:
Am intrat sa va spun ca noi asteptam un baietel si suntem de fericire! Va doresc tuturor sa traiti aceasta bucurie cat mai curand!
Felicitari si sarcini usoare noilor gravidute: Iuca, Bubulina1 si Clara!
Miki La multi ani cu intarziere, sa fii sanatoasa si cu bb in burtica cat de curand!
Nusy Mult noroc de data asta!
16+
Inimioara meaRadu Costin
evanescence spune:
Vad ca ploua cu Gravidute aici
Va doresc sarcina usoara si sanatosi
si sa ne molipsim si noi celelalte care asteptam o minune
Va pup
"Asteptand un ingeras"
http://tt.lilypie.com/Krk8p3.png