Mamici norocoase de sept-oct 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 9
angelynna82 spune:
Noapte buna burtici, mamici si bbi
33+ posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
kid2003 spune:
Felicitari CORRINA! Sa va traiasca puiul, sa fie cuminte, norocos, sanatos si papacios! un mare pentru el si o pentru tine si tati!
Boo, pup-o pe prietena ta din partea mea si ureaza-i mult succes maine! Tu du-te si culca-te ca sa poti sa o incurajezi
Mami de Alexa, contractii din acelea cand se muleaza uterul pe bebel si il "vezi" ca sta ghem intr-o parte sau altea sunt BH, nedureroase, nepericuloase...Ce sa zic, eu le am de prin sapt 20...si acum e guguloiul din ce in ce mai mare, ba pot sa ii disting funduletul ca e un pic bombat si picioarele ca sunt mai slabe asa, spatele se vede ca un ghem in partea stanga...Iar cu colul...ce sa mai zic, eu il am 2,9 de demult...Dar daca dr tau zice sa stai pe Gynipral, o stii/o vedea el ceva si paza buna trece primejdia rea. Sa stea bebe acolo in burtica pana e gata copt!
bb2
simodina spune:
Miruna, ai o dulceata de baietel! Sa va traiasca! Serban si la aproape 3 ani adormea mergand pe ATV sau mancand in scaunelul lui . In ultima luna insa isi cam da seama ca-i e somn si pleaca brusc in pat.
Nushulicoma bucur ca ai fentat depresia asa de... feminin . D-lui sotz spune-i ca mai urmeaza mersul la salon si te potolesti, he he!
Ancaai o minunatie de fetita - o floricica pentru ea .
AMR 7 zile!!! Iar eu vad ca raman la coada Si nici nu stiu cu ce sa-mi mai umplu timpul ca am cam terminat cu toate pregatirile, shopping nu mai pot iar in parc nu am cu cine iesi ca toti sunt la serviciu...Asa ca va rog idei de ocupat timpul cu minim de miscare ca altfel ma cuprinde depresia.
Somn usor bebici! Noapte buna burtici!
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 39 s
Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simodina Miruna, ai o dulceata de baietel! Sa va traiasca! Serban si la aproape 3 ani adormea mergand pe ATV sau mancand in scaunelul lui . In ultima luna insa isi cam da seama ca-i e somn si pleaca brusc in pat. Nushulicoma bucur ca ai fentat depresia asa de... feminin . D-lui sotz spune-i ca mai urmeaza mersul la salon si te potolesti, he he! Ancaai o minunatie de fetita - o floricica pentru ea . AMR 7 zile!!! Iar eu vad ca raman la coada Si nici nu stiu cu ce sa-mi mai umplu timpul ca am cam terminat cu toate pregatirile, shopping nu mai pot iar in parc nu am cu cine iesi ca toti sunt la serviciu...Asa ca va rog idei de ocupat timpul cu minim de miscare ca altfel ma cuprinde depresia. Somn usor bebici! Noapte buna burtici! Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 39 s |
Eu inainte sa il nasc pe Alexei am vazut tot serialul Sex and the City. Acum am terminat Dr.House cat au fost baietii plecati de acasa.
Alexei e simpatic intr-adevar, multumesc.
Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)
dyanira spune:
Simondina eu mai imi omor timpul cu goblenul.Nici eu parca nu mai am rabdare.Dar mai putin si trece!
Noapte buna si de la noi dragi bebei, mamici si burtici!
Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
_irina_ spune:
BOO, XOR
Va doresc multa multa sanatate si bebelusi papaciosi si frumosi si sanatosi !
Noapte buna, fetelor!
34+ - Andreea
khristin spune:
Freshanana si Corina, felicitari, refacere usoara si bun venit pe lume puilor vostri.
Anca, tare dulcica printesa ta , cu alaptatul cam asa e....proba de anduranta, trebuie sa insisti muuuuult
Nushulica, ma bucur ca ai revenit in forma, incepusei sa ma ingrijorezi...ai grija si la baby blues dupa
Piolica, cred ca de-abia astepti sa va mutati in Franta....
Eu tocmai am realizat ca de saptamana viitoare trebuie sa fac ceva vizite pe la scoala ...si ca vara asta a trecut mai repede decat am sperat. Pupici
Cristina
le bébé 33w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
cristineescu spune:
Buna dimineata insomniacelor!
Va invit la o cafea cu lapte si zahar brun mmmmm o placere.
De cateva saptamani bune ma trezesc la un shushu nevinovat si dupa ce ma bag in pat nu mi se mai inchid ochii neam!
Acum ma chinuie tot felul de ganduri mai ales ca nu mai e de gluma, am intrat in sapt 37 si mai e asa de putin.
Gandul terorist este: cu epidurala sau fara? Nu vreau sa va sperii dar "intamplator" sau nu aud tot felul de povesti cu epidurala asta. Si uite asa nu imi da pace.
Azi merg la control dupa muuuuuulta vreme ca madam doctor a fost in concediu si abia astept sa dezbatem problema. Eu initial mi-a exprimat dorinta de a naste normal cu epidurala dar acum ....
Legat de clisma am mai intrebat si eu alte mamici si evident ca sunt mai multe practici. Una ar fi sa iei ulei de ricin cu vreo 2 zile inainte ca sa te "cureti". Sau cand te apuca sa "iei" un supozitor cu glicerina.
Asa ca mai trec inca o intrebare pe lista de azi de intrebat medicul.
Mamicilor cu experienta, cum e mai bine in camera copilului: cu mocheta pe jos sau cu parchet? Mai am de facut ultimele retusuri si nu ma decid asa ca pls sa ma sfatuiti si pe mine.
Nu stiu voi cum sunteti dar mie mi se umfla mainile in timpul noptii ceva de groaza de abia fac mana pumn. La picioare in schimb nimik.
Sar de la una la alta: camasi de alaptat mi-am luat cu fante si a trebuit sa le pun niste mos si baba pentru ca imi ieseau fetele pe-afara. Asa ca daca ajung in Obor o sa ma rasfat cu niste camasi de noapte cu bretele.
TIN PUMNII MAMICILOR CARE AZI ADUC PE LUME INGERASI !
+37
tzitziri spune:
Neata burtici,
Nusha, vad ca deja ti-ai intrat in atributii.Asa te vreau!
Si eu retin ca AlexaM naste duminica dimineata....
Cristineescu, nu sunt la al doilea bebe, dar parerea mea personala e ca mai bine parchet.Mocheta retine prea mult praf mai ales pentru un bebe mic...
33+
bebe David
Lucrusoare bebe David
felicic76 spune:
BOO
XOR
am vorbit cu Laureta aseara, era bine si spera sa vina azi acasa.
nusha:
tzitziri: cred ca te mananca degetelele sa treci boboceii in listuta
31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei