Mamici norocoase de sept-oct 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza burtici, va invit la o cafea, ceai sau suc cine doreste.

Ufff o noapte ingrozitoare, am adormit la 4 trezit la 6 adormit din nou pana acu juma de ora...imi pica ochii in gura de somn

BOO si XOR
Bebei sanatosi, papaciosi iar pentru voi mamicilor refacere rapida.

Cristineescu noi vom pune parchet in camera, se curata mai bine decat mocheta, eventual punem un mic covoras oval

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

cristineescu noi avem parchet in toata casa si un singur covor in living.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Felicic, acum poti sa dai 'vina' si pe Nusha...impartim..sarcinile(daca pot sa spun asa) cu listuta

33+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata!

Se pregatesc sa vina pe lume 2 noi sufletele, nastere usoara Boo & Xor, refacere rapida si bebelusi sanatosi si mancaciosi.

Freshanana & Corrina, felicitari pentru flacai! Sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii.

Am primit si eu mesaj de la Aly_c, draga de ea va trebui sa stea in spital pana la nastere. E mai bine totusi sa fie monitorizata. Tinem pumnii ca bebe Sebi sa stea cat mai mult in burtica.

Sanziana, dupa 48 de ore de la op. m-au mutat jos la lauze. Am cerut sa mi se scoata sonda dupa 24 de ore, deja ma ridicasem, insa doctorul a insistat sa mai stau inca o zi. A fost un cosmar terapia intensiva. Am sa scriu curand si povestea nasterii, bineinteles ca a fost cu peripetii pentru ca nu mi-a prins rahianestezia asa ca mi-au facut generala - deci am suportat 2 anestezii. Iar la 3 zile de la operatie am facut un blocaj renal si o infectie urinara, sunt pe antibiotic de 3 ori/zi, intravenos. Asa ca sunt tot cu branula in mana

Nausica, am luat pompa manuala de la Avent.

Muuh, Alexei e tare dragalas. Chiar seamana la obrajori cu pitica mea.

Prima baita s-a lasat cu niste lacrimi, deh asa ca la orice inceput. Dar perseveram

si va doresc o zi minunata

Mami fericita de Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uff, m-am trezit cu gandul la cele doua fete, Boo si XOR. Sper sa fie totul bine si bebeii sa fie sanatosi!

Nusha, mi-a placut modul in care ai iesit din depresie. Sper sa nu mai faci depresia de dupa (baby blues) daca deja ai facut-o p-asta. Altfel...vai de cardul sotului

Eu am reusit sa fac o nefacuta...eu platesc totul pe Net cu cardul lui ca merge. Si am vrut sa imi comand niste fete noi la telefon de pe un site englezesc (aici nu sunt)...aia nu mi-au autorizat cardul si am renuntat. Ca sa vina al meu acasa dupa vreo saptamana si sa ii observ in portofel un card nou...i-l schimbase banca de urgenta. L-au chemat si i-au zis ca a incercat sa plateasca intr-un locdin Anglia care era pe "lista neagra" a bancii (BCR) si mai bine schimba tot decat sa piarda banii . Eu am tacut malc, malc si nici el nu m-a intrebat nimic. Noroc ca avem rude si calatorim des acolo, s-a gandit ca a fost o plata mai veche Asa ca aveti grija pe ce site-uri platiti!

Cristineescu, si noi la ultima renovare am renuntat la covoare si mochete. Avem un singur covor in toata casa, in sufragerie unde a invatat cea mica sa mearga in 4 labe si apoi in picioare. In restul casei, inclusiv dormitoare (fara hol si bai si bucatarie, unde e gresie), este parchet si atat. Vreau sa zic ca e mult mai bine in casa de cand e asa. Se curata mult mai usor si cred ca pentru un bebe e mult mai bine. Mocheta se umple de praf si oricat ai aspira nu iese chiar tot.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata!
Scoatem agitatele ptr fete
BOO
Xor
Eu stiam ca si AlexaM naste azi ....sau nu???

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Buna dimineata!
Scoatem agitatele ptr fete
BOO
Xor
Eu stiam ca si AlexaM naste azi ....sau nu???

36+bbelina
AMR 4 saptamani

Si eu imi amintesc la fel dar nu sunt convinsa.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nu stiu Miruna ,dar zicea ca la 6 se interneaza ,la 6,30 intra in operatie si pe la 10 zicea ea o sa-si vada bb...stiu exact mesajul ,dar nu tin minte exact cand a zis.

36+bbelina
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dar celelalte fete care au nascut...ce se mai aude despre ele?

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

De la AlexaM citire:

Autor: AlexaM
Raspuns la: 21/08/2008 10:28:53
Buna fetele,

La dr a fost ok...a ramas sa ne vedem duminica dimineata la 8...asa ca pe la 10 -10 si ceva duminca avem un nou bobocel...abia astept.

33+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput