Mamici norocoase de sept-oct 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 11
andy.p spune:
Tzitzi
se vede ca avand atatia bobocei in asteptare deja incurc treburile.
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Nu stiu Miruna ,dar zicea ca la 6 se interneaza ,la 6,30 intra in operatie si pe la 10 zicea ea o sa-si vada bb...stiu exact mesajul ,dar nu tin minte exact cand a zis. 36+ bbelina AMR 4 saptamani ![]() laura si andy (07.04.2002) |
Laura, acesta era mesajul lui XOR, ea se interna azi la 6!
Alexa naste duminica la 8!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Buna fetele, La dr a fost ok...a ramas sa ne vedem duminica dimineata la 8...asa ca pe la 10 -10 si ceva duminca avem un nou bobocel...abia astept. Apropo de contractii...mi-a spus ca sunt ok vreo 6-7 pe zi atat timp cat nu sunt la intervale regulate mai mici de 15 min, caz in care tre sa-l sun. Daca durearea mi se pare prea mare sa iau un Nospa... Cam atat. Am discutat si cu anestezistul care mi-a spus ca la epidurala cantitatea de anestezic este mai mare asa ca el recomanda rahie. Eu am astm si nu merge totala (nici nu vroiam) asta este si motivul pt care fac cezariana. Pentru mai multa siguranta mi-a spus sa fac vineri si sambata 2 fiole de Dexametazona pentru a minimiza riscul de reactie alergica. (eu avand mai multe alergii). Cam atat. Multa sanatate si ne auzim cu vesti bune! 38+ ![]() Matei Gabriel |
35+
LUCA
AMR 29 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
JulyMorning spune:
Uffff, iar n-a mai mers netul aseara, ce m-am ofticat!
Corrina sa-ti traiasca baietelul, sa fiti sanatosi si fericiti! 
Boo si Xor tinem pumnii strans de tot, sa aveti o zi cat mai usoara cu nasterea "prietenelor" voastre
Am asa niste emotii de ma gandeam intens ca azi nu poate fi vineri... 
Miruna ai un baietel minunat! Mai ca-mi vine sa-l "rezerv" pt fiica'mea... da sa vedem cum e bebe2 ![]()
Uff, incep si eu sa ma vait de toate cele, noaptea ma trezesc de fiecare data cand vreau sa ma intorc de pe o parte pe alta, dimineatza sunt cam anchilozata de sale iar de aplecat nu mai zic... ieri mi-am pus niste blugi care imi sunt putin lungi si trebe sa ii intorc, sa nu-i tarai dupa mine... nu va zic in ce pozitie statea, cu cracul ridicat, sprijinit pe o treapta, asa in lateral si cu o mana incercam sa rezolv operatiunea. Io ditai burtoiul si fiica'mea parca vad ca iese o matza ![]()
Asta cu completarea de lapte in spital... oare daca le spun ca eu nu vreau sa ii dea completare, ca vreau sa mi-o aduca la san cat mai repede, se poate? N-as vrea nici sa ii treaca pe la nas vreun biberon cu ceva..
Stiu ca in spitalele de la stat nu prea asculta asistentele de paciente, dar aici poate am vreo sansa... probabil depinde si cat voi fi nevoita sa stau la terapie intensiva, despartita de bebe. Ma duc sa mai citesc din carte....
Eh, nu v-am zis... mi-am luat de pe net cartea editata de La Leche League, The Art of Breastfeeding, asa ca am ce face saptamana asta... da' nu cred ca o termin pana nasc ![]()
Pup burticoasele in grup si pe rand! A mai furat al meu o zi, asa ca e liber de azi, deci e zi de colindat! 
_
Our future determines our past
Fasolica
de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
EvaF spune:
Tzitziri, gand la gand cu bucurie!!!
Cristineescu, nici eu nu suport mocheta, este purtatoare de acarieni si nu se recomanda nicaieri in casa, evident ca nici camera copilului! Noi nu avem covor in casa nicaieri, doar parchet care se aspira si spala mult mai usor, in camera lui Luca am pus insa un covoras pt ca e mai calduros asa! Ii poti pune un covoras care se scoate usor, se aspira, se spala, dar nu mocheta! Exista in IKEA covoare hipoalergenice pt copii! Nu e de glumit cu alergiile la copii!
35+
LUCA
AMR 29 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
alexa si mami spune:
neata!
feli
si eu.
kid, multumesc de raspuns, asa o sa fac, ca am incredere in dr. mi-a dat jumatate de pastila la 8 ore. fetele care au mai luat, despre ce efecte vb? ai descris exact contractiile mele 
miruna, vreau sa vad si eu minunatia de alexei:) fug sa caut la cp anterior.
pt fetele care azi sunt programate la marea intilnire. DD ajuta!
alexa si
mami
andy.p spune:
Eva
m-am lamurit.Numa nu voiam sa ramana mamicutza si bb fara galerie![]()
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
alexa si mami spune:
gata, am gasit. e atit de dulce alexei, de-ti vine sa-i papi falcutzele ![]()
noi azi mergem la dr de fam, la controlul lunar si sa vb pt cm de sapt viitoare. de pe 1 sept la scrirbici, amr 9 zile de munca, apoi co si de la 1 oct prenatal 
july, imi pare rau ca nu mai esti in forma, dar deh cred ca toate burticoasele au aceleasi probleme. eu cind ma intorc, zici ca e cutremur 
alexa si
mami
tzitziri spune:
Andy.p, eu stau acasa numai in pat...asa ca in afara de forum, carti, tv si alte activitati marunte prin casa nici nu fac altceva.Asa ca am mintea odihnita![]()
Mami de Alexa,daca intrebi de efectele Gynipralului: creste pulsul si tensiunea.Eu aveam inainte 9 cu 6 acum am 10 cu 6 sau uneori 11 cu 6....si cand am luat primele dati simteam ca mi-o ia razna de tot pulsul.Acum nu mai e 'spectaculos' doar ca tensiunea a ramas putin marita pentru mine.
33+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
alexa si mami spune:
tzitziri, sar'mina de raspuns
deci trebuie sa ma relaxeeez mult inainte de a le lua
bine ca nu mi-a dat decit vreo 2 sapt. si a zis ca nu e necesar sa ne vedem mai devreme de o luna.
alexa si
mami
tzitziri spune:
Te relaxezi..faci ambianta..aromoterapie
Si sunt 'ca tine'....dr intreaba:mai aveti contractii?Eu:pai nici inainte nu le simteam dar ati zis ca asta o fi cauza colului scurtat ....atunci le mai luati doua saptamani!
Si nu simteam nimic dubios...
33+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David