Mamici norocoase de sept-oct 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 12
iepurila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Corrina Salutare, Va anunt repejor ca am nascut duminica(ora 19:40)-17 aug 2008, natural, 37s1z, un bb , Apgar 9, 48cm, 2600 g, sanatos si frumos ca tatal lui. Azi am ajuns acasa si am gasit o minune de dormitor, surpriza de la tati. Ne simtim bine si felicitam din suflet pe noile mamici Freshanana si Andy_g. Nu am apucat sa citesc din urma, insa presupun ca deja Anca si Claudinna au ajuns acasa, nu? Felicitari si lor si tuturor sa ne traiasca puisorii, sa fie sanatosi si sa ne bucuram de ei. Salutari tuturor fetelor si abia asteptam sa va "vad". SUNT FERICITA!!! Corina, mami de Mihnea-Cristian 37s+ Mihnea Cristian |
Corrina!!! FELICITARI mamica scumpa!!!!Sa va traiasca printul sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii.
Te asteptam cu detalii.
Eu, iepurica
30+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
baby_boy spune:
Buna dimineata burticute, mamici si bobocei.
Eu declar odiseea asta odiseea boboceilor grabiti sa -si vada mamicile. deja m-am obisnuit prima oara ma uit la bobocei...si vad ca a mai aparut unu....si tot asa
Aly_c ne gandim la tine sa fie totul bine
Corrina ne bucuram de vestea buna...mult laptic si puiul sa fie papacios
Nausica multumesc pt. nume...mie imi place Petru..dar sotului..nici nu mai stiu ce-i place lui...sa-i propun Pafnutie??![]()

Xor SI BOO
. va tinem pumnii azi
33 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
iepurila spune:
| citat din mesajul lui Boo Corina sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos !!!! Vroiam sa va anunt ca "prietena" mea (care pare totusi asa din ce in ce mai apropiata) naste maine la ora 10 ... M-au chemat de la 8 la spital si cica la 10 intru in operatie. July ma intrebai de prietena mea care a nascut azi. Am fost sa o vad. Are un bebel adorabil, cu par de zici ca a bagat degetele in priza XOR tin pumnii stransi pentru maine !!!!!! ![]() ![]() ![]() Fetelor va multumesc tuturor pentru galerie !!! Sunteti foooooooarte dragute toate !! O sa va trimit mesaj prin Miruna sa va spun cum a fost. ![]() cu AlexandruBuburuza asa creste Buburuza ![]() "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach |
scriu repede ca sa nu pierd momentul.
Doamne ce rau e sa fii tot timpul in contratimp.
Boo, nastere usoara "prietenei tale". Dumnezeu sa vegheze asupra voastra. Te asteptam cu vesti. Bebe sanatos si papacios
XOR- nastere usoara si tie. Sau la ora asta ar trebui sa spun refacere rapida.
Te asteptam cu detalii. Bebe sanatos si papacios
Eu, iepurica
30+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
clau_geo spune:
Neata burtici,
CORINA FELICITARI PT BB, SA VA TRAIASCA, SA FIE SANATOS SI SA PAPE TOT!!!!!!!
Nu am apucat sa citesc din urma si vad ca ati cam 
dar incerc sa citesc dupa ce va povestesc cum a fost la dr.
bubulina noastra are 3100 gr., BPD = 9.5 CM, AC=32 CM, FL=7,2CM si corespunde varstei ecografice de 38 s. In timpul ecografiei casca de nu mai putea si se agita incontinuu, asa ca greutatea nu se stie chiar exact ca nu a reusit sa o prinda intr-o pozitie buna, cica statea foarte ghemuita. E posibil sa aiba mai mult sau mai putin(desi mai putin ma indoiesc, la cata burta am
)
totul bine si frumos pana aici, insa la controlul pe masa a vazut ca am colul deschis(permite pulpa indexului) si mi-a dat tratament in continuare cu gynipral, no spa si scobutil ca sa reusim sa o mai tinem, daca vrea, inca o saptamana, ca sa apuc sa intru in 38 s.
Acum vroiam sa va intreb pe cele care deja ati nascut, dupa ce se deschide colul poate sa mai dureze inca o saptamana? sau se poate rupe apa mai repede? si daca se rupe apa in cat timp trebuie musai sa ajung la spital? ca daca sotul nu e acasa, face o ora pana vine sa ma ia si inca o ora mai facem pana la spital.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI
alexa si mami spune:
tzitziri, asa sunt si eu, dar iti dai seama mai sunt si la a doua sarcina si eu tot nesi
deci pina se obisnuieste organismul simt palpitatii, apoi iar nesi...
clau, felicitari pt bblina! hai ca nu mai e asa mult pina in S38. sunt sigura ca reusesti.
alexa si
mami
maria2004 spune:
Buna dimineata dragele mele

UAAAUUU ce de vesti bune si ce multi bobcei avem

BOO&XORazi e ziua cea mare pentru voi!!!Doamne Ajuta sa fie totul bine si sa ne dati vesti ca sunteti cu bobceii in brate

Ancabine ati venit acasa!!!Sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa!!E scumpa foc si finuta asemenea mamicii ei
Corinam-am bucurat mult pentru tine cand am citit aseara mesajul tau. Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el..iar tie refacere rapida iti doresc si mult laptic pentru pitic

FreshananaFELICITARI!!!pentru bebe Vladut.Va pupam pe amandoi si refacere rapida

Aly_ctinem pumnii sa fie bine
La noi nici un semn de nastere...daca ar fi sa ma iau dupa prima sarcina ar insemna ca mai stau mult si bine.Pe Maria am nascut-o la 42 saptamani si atunci a fost nastere provocata...asa ca daca istoria se repeta mai avem de asteptat![]()
Luni o sa merg la control si poate atunci sa aflu mai multe...aaa...si azi incheiem 36 saptamani...uauuu!!nu-mi vine sa cred cat de putin mai e![]()
Pupici la toate burticile si toti bebeii

+35
+puiutul Maria (23.12.2004)
clau_geo spune:
aaa si am uitat sa va zic, daca reusesc sa o mai tin pe bubulina inca o saptamana pe 1 septembrie sunt programata la cezariana, numai sa rezist pana atunci
doamne ajuta
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI
andy.p spune:
Clau felicitari ptr bb marisoara..ce pot sa-ti spun eu despre col e ca al meu la prima sarcina a fost de la 5 luni tot intrdeschis si la fiecare control tot mai deschis,de aceea am avut si restrictii adica stat numai in pat.Mie nu mi s-au rupt membranele si am ajuns cu sarcian la 38s cand am facut cezariana.Stai linistita ca sigur reusesti o saptaman nu e mult.
maria felicitari ptr schimbarea semnaturii.
alina
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
tzitziri spune:
| citat din mesajul lui clau_geo aaa si am uitat sa va zic, daca reusesc sa o mai tin pe bubulina inca o saptamana pe 1 septembrie sunt programata la cezariana, numai sa rezist pana atunci doamne ajuta 36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita AMR 4 SAPTAMANI |
pai daca stai cumintica asa cum ai stat pana acum o mai duci pana atunci...nu de alta dar o sa se nasca de ziua meaEu am o prietena care azi face 39 de sapt si sta de o sapt cu colul deschis si nimic...si ea inca face efort sa tot nasca.Da cu aspiratorul, umbla prin casa de nebuna, face curatenie, doar doar..ca sa nasca cu dr ei care pleaca in weekend si pana atunci ea sper sa nasca.Dar uite ca nimic pana acum.
33+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
Nerantula spune:
Corina, felicitari!!! 

Sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos, cuminte, frumos si istet din cale-afara, cred ca si tati e foarte fericit ca seamana cu el!
Asteptam cu nerabdare povestea nasterii (in amanunt) si sa ne povestesti in continuare despre cum se simte juniorul in dormitorul-minune! 
34+
AMR 37 zile!! 
Peter Pan