Mamici norocoase de sept-oct 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 13
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Clau felicitari ptr bb marisoara..ce pot sa-ti spun eu despre col e ca al meu la prima sarcina a fost de la 5 luni tot intrdeschis si la fiecare control tot mai deschis,de aceea am avut si restrictii adica stat numai in pat.Mie nu mi s-au rupt membranele si am ajuns cu sarcian la 38s cand am facut cezariana.Stai linistita ca sigur reusesti o saptaman nu e mult. maria felicitari ptr schimbarea semnaturii. alina ![]() 36+ bbelina AMR 4 saptamani ![]() laura si andy (07.04.2002) |
Mersi frumos Andy, sa ea Domnu sa fie asa cum spui tu si sa nasc pe 1 septembrie.

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI
Nerantula spune:
Si o serie de agitate vesele si inimoase pentru XOR si (prietena
lui) BOO:

XOR !!! 

BOO !!! 

Nastere usoara si bebei perfecti!! 

34+
AMR 36 zile!! 
Peter Pan
musettepink spune:
Neata!!!!!!!!!
Clau felicitari pt bebelina grasuna,poti sta cu colul deschis mult si bine atata vreme cat stai mai mult in pat si nu faci efort.eu am o prietena il are deschis de la 20 de saptamani si de atunci nu s-a mai dat jos din pat si a ajuns in luna 8 deci se poate.iar cu membranele cred ca e ok daca ajungi in 2 ore la spital,zic si eu!
AZI SE NASC 2 BOBOCEI DE CARE STIM SIGUR POATE MAI VIN SI SURPRIZE!!!!!![]()
Eu am dormit f bine dar m-am trezit cu niste junghiuri in burtica dar vad ca acum m-au lasat.
Am pus pe contul comun o poza cu mine de saptamanA trecuta inainte sa plec la nunta.
se vede si patutul bebelului in poza!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s
!
37+

LUCA

AMR 20 ZILE 

musettepink spune:
Aly c sanatate multa si totul sa fie bine cu tine si cu Sebi!
Laureta astazi te externeaza????????/sper ca esti bine!!!!!!
Andreea and ma gandesc la tine!!!!!!!!
Kid te mananca degetele cu cardul?!![]()
Cum stai cu productia de morcovi?![]()
simodina stai cumintica acasa ca sa apuci programarea!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s
!
37+

LUCA

AMR 20 ZILE 

angelynna82 spune:
Clau felicitari pentru bebelina grasuna, hai ca nu mai este mult 
Ma duc pana afara sa vad ce mai pot cumpara pentru bblina, poate pana atunci avem vesti de la fetele noastre.
Multi 
33+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Neata!!!!!!!!! Clau felicitari pt bebelina grasuna,poti sta cu colul deschis mult si bine atata vreme cat stai mai mult in pat si nu faci efort.eu am o prietena il are deschis de la 20 de saptamani si de atunci nu s-a mai dat jos din pat si a ajuns in luna 8 deci se poate.iar cu membranele cred ca e ok daca ajungi in 2 ore la spital,zic si eu! ![]() AZI SE NASC 2 BOBOCEI DE CARE STIM SIGUR POATE MAI VIN SI SURPRIZE!!!!! Eu am dormit f bine dar m-am trezit cu niste junghiuri in burtica dar vad ca acum m-au lasat. Am pus pe contul comun o poza cu mine de saptamanA trecuta inainte sa plec la nunta. ![]() asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s !![]() 37+![]() ![]() LUCA![]() ![]() AMR 20 ZILE ![]() ![]() ![]() |
Mersi mult Musette, sper din tot sufletul sa ajung pe 1 septembrie fara probleme si operatia sa decurga cum trebuie

iar legat de somn, eu am dormit vreo 2 ore toata noaptea, in rest nu mi-am gasit starea si nici pozitia comoda, asa ca acum sunt franta si nu e de mirare ca bubulina casca la eco
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI
Muuh spune:
July prietena mea care a nascut la Euroclinic a nascut la 12:51 au adus-o in salon la 13:20 si i-au adus copilul la san in 20 minute. Nu sunt freaky dar stiu ca am vorbit cu ea chiar cand ii adusesera copilul la san iar ea mi-a spus: s-a nascut la 12:51 si eu am mai dormit ca si tine 20 de minute acum il am la san. Si inca ceva daca si eu care dau "ceva" sa se poarte frumos cu mine si am pretentii pe banii astia pai tu nene care dai cati dai si ii dai cu factura cred ca ar trebui sa fi mai ferma in cereri. Nu imi place mie foarte tare vorba dar pe banii mei canti dupa cum vreau eu. Asa ca le poti spune de la inceput vreau copilul la san si doar daca constatam impreuna ca nu am deloc lapte ii puteti da cu siringa completare si sa insisti.
Multumesc, multumesc tuturor de vorbele despre Alexei este "minunea mea" si zilele astea incerc sa ma ocup si sa ma bucur din plin de el pentru ca astazi, maine e The first day of the rest of our life.
Miruna
37+ si Alexei (13.07.2006)
monica_dicut spune:
Am placerea sa va anunt urmatoarele cuvinte venite de la XOR
SUNT FERICITA MAMICA DE BEBE SANATOS MARK THEODOR de 3350 GR. Alte detalii nu stiu inca.
FELICITARI MAMICO, SA-TI TRAIASCA FLACAUL, sa fie sanatos si papacios
EU sunt pe la mama si n-am timp sa va citesc dar scot un rand de agitate si pt BOO
BOO & ALEX 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz
Andrei Sebastian

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI 

AMR 23 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
clau_geo spune:
Aly_c iti tin pumnii sa fie bine, sa reusesti sa il mai tii pe bb macar 1 saptamana. Stiu prin ce treci ca si eu sunt tot cu contractii si col deschis dar sper ca luand medicamentele date sa rezist pana pe 1.
Xor si Boo oare ce au facut? daca aflati careva ceva de ele dati un mess.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI