Mamici norocoase de sept-oct 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 14
anca81 spune:
Felicitari Xor pentru micutul print!!! Refacere rapida si mult mult laptic.
Fetele, insistati sa va aduca copilul la san cat mai repede si sa nu fie hranit cu biberonul, mie dupa cezariana laptele mi-a venit dupa 24 de ore insa era deja prea tarziu, Carla se obisnuise cu bibe, primise 7 mese pana sa ajunga la mine. Iar apoi am avut probleme cu canalele infundate asa ca a mai durat o zi.
Mami fericita de Carla Alexandra 
andy.p spune:
XOR SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE BAIETELU TAU.
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
baby_boy spune:
clau_geo tin pumnii sa stea bebe acolo pana pe 1 septembrie 
Xor felicitari , refacere grabnica, mult..mult laptic si micutul sa fie papcios..va asteptam pe amandoi acasa sanatosi !!!!
Asteptam vesti si de de la Boo, sa fie totul bine 
Fetelor voi ziceti ca daca bebe se pune intr-o parte a burticii si se umfla acolo? adica parca ar baga funduletul asa..inseamna ca e contractie?? la mine asa face mereu..ar trebui sa-mi fac griji? sa iau ceva??
33 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
andy.p spune:
baby boy la mine e mereu asa si se intareste acolo unde e bb ..sunt contractii BH.Eu iau de mult no-spa acuma tu ar trebui sa-ti intrebi dr..normal ptr tipul acesta de contractii nu se ia nimic,sunt normale.
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
Nerantula spune:
Fetelor, voi beti ceai de zmeur? Cica usureaza travaliul ...
34+
AMR 36 zile!! 
Peter Pan
clau_geo spune:
XOR SA ITI TRAIASCA MARK, SA FIE SANATOS SI SA CREASCA MARE SI FRUMOS!!!!!!!!!
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI
musettepink spune:
Xor felicitari,sa-ti traiasca bebelul si sa fie sanatos!!!!!!!
Andy merci mult,esti o dulce!
Nerantula am auzit si eu cu ceaiul dar eu una nu ma bag,poate fac mai mult rau decat bine eu stiu....
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s
!
37+

LUCA

AMR 20 ZILE 

andy.p spune:
Nerantula si eu stiu ca ceaiul de zmeur e ff bun in sarcina,imbunatateste si colostrul,ajuta si in timpul travaliului.Tu ai inceput sa bei..si pe mine ma bate gandul de ceva timp,dar las ca de maine si uite asa trecu o gramada de timp.
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
Nerantula spune:
Laura, si eu mi-am propus de mai multa vreme sa incep, acum o saptamana am reusit sa-mi cumpar 2 cutii, insa in ultimele zile sunt asa o mortaciune ca nu am chef de absolut nimic toata ziua, astept sa treaca fiecare ora pana la momentul nasterii .. cred ca tocmai a lasat Nushulica un loc liber pe bancuta cu depresate 

In fine, azi dimineata am facut o cana, dar era prea cald si o sa-l beau dupa-amiaza ..
34+
AMR 36 zile!! 
Peter Pan
babytza spune:
Neata burticutze 
FELICITARI XOR !!!!! SA ITI TRAIASCA FLACAUL !!!! SA FIE SANATOS SI PAPACIOS !!!!!
Clau felicitari pentru bebelina grasuna !!!!
Muuh Alexei este superb 
Sa iti traiasca !!!!
Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze