Mamici norocoase de sept-oct 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 15
musettepink spune:
Andy,Nerantula dar scrie pe el ca se poate bea in sarcina?sau asa se zice din vorba in vorba?daca scrie pe el mai ca as bea si eu....dar daca nu scrie parca am o retinere.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s
!
37+

LUCA

AMR 20 ZILE 

clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tzitziri
pai daca stai cumintica asa cum ai stat pana acum o mai duci pana atunci...nu de alta dar o sa se nasca de ziua meaEu am o prietena care azi face 39 de sapt si sta de o sapt cu colul deschis si nimic...si ea inca face efort sa tot nasca.Da cu aspiratorul, umbla prin casa de nebuna, face curatenie, doar doar..ca sa nasca cu dr ei care pleaca in weekend si pana atunci ea sper sa nasca.Dar uite ca nimic pana acum. 33+ ![]() bebe David Lucrusoare bebe David |
MERSI MULT PT INCURAJARI, insa la mine nu e cazul, colul deschizandu-se cat am stat in pat si am avut contractii (desi iau gynipral si no spa), asa ca sper sa mai tina macar 1 saptamana

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI
andy.p spune:
Nerantula la fel ma simt si eu,lenevesc si astept sa treaca timpul,greu ma misc sa fac ceva...noroc cu Andy ca altfel nici nu cred ca as iesi din casa.Cred ca e mai bun ceaiul rece mai ales acum.
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
a-rose spune:
salut, mamici !
vai, cati bobocei au aparut la odiseea noastra !!!!!!!!!!!!
le doresc o viata frumoasa si fara griji micutilor MIhnea, Andrei, Vlad si Mark si refacere rapida mamicilor !

ce real devine totul, nu?? azi-maine ne vine si noua randul !!!brrrr
pupici![]()
rose
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy clau_geo tin pumnii sa stea bebe acolo pana pe 1 septembrie ![]() Xor felicitari , refacere grabnica, mult..mult laptic si micutul sa fie papcios..va asteptam pe amandoi acasa sanatosi !!!! Asteptam vesti si de de la Boo, sa fie totul bine ![]() Fetelor voi ziceti ca daca bebe se pune intr-o parte a burticii si se umfla acolo? adica parca ar baga funduletul asa..inseamna ca e contractie?? la mine asa face mereu..ar trebui sa-mi fac griji? sa iau ceva?? 33 ![]() ![]() ![]() ![]() poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80 http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png |

daca se umfla doar intr-o parte a burtii, este contractie de miscare si de regula nu face rau decat daca e dureroasa si continuu pe timp indelungat.
36 s Mami fericita de
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI
iepurila spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Am placerea sa va anunt urmatoarele cuvinte venite de la XOR![]() SUNT FERICITA MAMICA DE BEBE SANATOS MARK THEODOR de 3350 GR. Alte detalii nu stiu inca. FELICITARI MAMICO, SA-TI TRAIASCA FLACAUL, sa fie sanatos si papacios EU sunt pe la mama si n-am timp sa va citesc dar scot un rand de agitate si pt BOO ![]() BOO & ALEX ![]() ![]() POZNICI CU NOI www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU 36+ Cuculetz Andrei Sebastian![]() ![]() AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI ![]() ![]() AMR 23 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI ![]() |
Bine ai venit pe lume bebe MARK THEODOR. Multa sanatate si sa papi tot sa cresti mare si voinic.
XOR refacere rapida si te asteptam cu detalii. Mai ales eu ca sunt ieseanca, si am atatea intrebari sa-ti pun
Eu, iepurica
30+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Nausica spune:
Felicitari Xor!!!! sa-ti traiasca Mark Theodor!
Nausica
31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui babytza Neata burticutze ![]() FELICITARI XOR !!!!! SA ITI TRAIASCA FLACAUL !!!! SA FIE SANATOS SI PAPACIOS !!!!!![]() Clau felicitari pentru bebelina grasuna !!!! Muuh Alexei este superb ![]() Sa iti traiasca !!!! Valentina 33 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
multumim

36 s Mami fericita de
AMR 4 SAPTAMANI
babytza spune:
Inca putin si vine si mesajul de la Boo. Daca a intrat la 10 in operatie...probabil bebe e deja in patutul lui.... 

Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
Nerantula spune:
Musettepink, pe cutie nu scrie nimic, doar vorbele din popor ... stiu ca fetele de la odiseea de iulie-august erau destul de incantate. Eu n-am probleme cu contractii, col scurtat sau iminenta de nastere prematura, deci nu cred ca imi va dauna din acest punct de vedere ... mai cauta pe net, in mare parte parerile sunt favorabile, am vazut destule mamici convinse ca acest ceai le-a ajutat la nastere; acum posibil sa fie autosugestie, dar ce conteaza, atata vreme cat rezultatul e cel dorit? ![]()
Laura, io mai merg si la servici, unde nu fac nimic toata ziua decat ma foiesc in scaun si raspund politicos la 1000 intrebari pe zi: cat mai ai? cum te simti? misca bebe/ e baiat, nu?
De cateva zile insa ma cam dor salele, am facut celebra rinita alergica a gravidelor (imi curge nasul sau e infundat) si respir greu pentru ca bebe e infipt in plamanii mei!
Vreau si eu un card!!
34+
AMR 36 zile!! 
Peter Pan