Mamici norocoase de sept-oct 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 7
Nausica spune:
simt nevoia sa ma confesez, dar nu vreau sa sperii pe nimeni.
m-a pus naiba sa ma uit azi prin linkurile de la prima pagina.
atit va spun.
Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
dyanira spune:
Corrina sa iti traiasca bebelul si sa fie sanatos, frumos si mancacios!!
Chiar ca ne-ai facut o surpriza!Ai cam sarit randul!
CD bafta maine la eco!Sa vii cu vesti bune despre Mikul!
Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica simt nevoia sa ma confesez, dar nu vreau sa sperii pe nimeni. m-a pus naiba sa ma uit azi prin linkurile de la prima pagina. atit va spun. Nausica31+ si bebe Nedelcu poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
care linkuri,despre ce e vorba,neuronu meu nu face conexiune ai putea sa te explici putin
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!
37+LUCA
AMR 21 ZILE
Boo spune:
Corina sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos !!!!
Vroiam sa va anunt ca "prietena" mea (care pare totusi asa din ce in ce mai apropiata) naste maine la ora 10 ... M-au chemat de la 8 la spital si cica la 10 intru in operatie.
July ma intrebai de prietena mea care a nascut azi. Am fost sa o vad. Are un bebel adorabil, cu par de zici ca a bagat degetele in priza . Mi-a povestit tot cu lux de amanunte, ca doar era proaspat. A zis ca toata lumea e super draguta acolo, n-a durut-o nimic, nici cand i-au montat peridurala. Un pic se resimtea acum, dar ii mai administrau anestezic. lapte acum dau Humana in completare la Euroclinic, dar cum eu vreau sa-i dau Nan o sa-mi iau cutia de acasa. Ce bine ca am cumparat !! Oricum daca vrei altceva ei iti cumpara si iti trec pe nota de plata (evidnet mai scump un pic). Nu stiu ce sa-ti mai povestesc altceva, mai scriu cand ies eu si vin acasa ca sa-ti spun din experienta proprie.
XOR tin pumnii stransi pentru maine !!!!!!
Fetelor va multumesc tuturor pentru galerie !!! Sunteti foooooooarte dragute toate !! O sa va trimit mesaj prin Miruna sa va spun cum a fost.
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
gargaritza85 spune:
am postat la cap trecut din greseala...voi da un paste
salut burticilor,
doar ce am primit mesaj de la Fresh, am vazut ca l-ati trecut pe bebe Vlad in listutza, o sa va mai rog sa treceti (eu nu stiu cum) APGAR 9, 51cm, nascut la fix 38s . Fresh se simte bine, doar ca o doare burtica.
revin cu un post
30+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
alexa si mami spune:
gagicile care mi-au raspuns, tzitziri, nusha, musette, ange, laura.
si da, cred ca am contractii, de fapt asa zice dr,ca io's nesi numa' ca nu dureroase, se stringe cipri asa ca un gem intr-o anumita parte a burti. la alexa n-am "testat" si d'aia nu le recunosc.
anca ce frumusete de copil!!! sa fie sanatoasa si sa va umple casa de bucurii.
boo, esti totala, auzi la ea "prietena" :)))
alexa simami
Nausica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
care linkuri,despre ce e vorba,neuronu meu nu face conexiune ai putea sa te explici putin |
ceva cu filmuletze. dar zau, forget it. mie-mi cam tremura macaroanele.
Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
felicic76 spune:
corrina: felicitari! Sa va traiasca!
boo: prietena! Tinem pumnii
mami de alexa:
31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
gargaritza85 spune:
Nadina pt Serban, sa creasca mare si voinic...mai cu intarziere dar ieri nu am putut intra pe forum.
iriss_04 bine ai venit printre noi!
Corrina si Ana felicitari! sa aveti copii sanatosi, destepti si mancaciosi!
Anca bine ai venit acasa, micutza Carla este superba
Banu ..sa fii sanatoasa si tu si bebe mic din burtica!
30+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
babytza spune:
Fetelor maine nu e programata la cezariana si Alexa m? Eu parca asa am retinut..
Valentina 33 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze