Mamici norocoase de sept-oct 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 6
musettepink spune:
Tzitziri felicitari pt bebe grasunel,lasa ca se intoarce el ,nu-ti fa griji!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!
37+LUCA
AMR 21 ZILE
nushulica spune:
musete merci ca ai intrebat de mine...no ,vad ca cine dispare e dusa la nascare asa ca promit sa nu mai dispar
alinuto vorba lui tzitziri e f bine colul tau eu il aveam 4cm la inceputul nasterii acum nu mai stiu pe 6 sept am eco abia...ia no-spa si stai linistita
31+ DAVID-MIHAI
musettepink spune:
Alina si eu zic ca lungimea colului e ok,nu il consider scurtat,gynipral de ce ti-a bdat,ai contractii sau cum?stai linistita colul e ok.
37+LUCA
AMR 21 ZILE
angelynna82 spune:
Alina eu aveam colul la 31s de 36mm si dr a zis ca este foarte bine, oricum cu cat sarcina avanseaza se micsoreaza colul.
Tu mai ai contractii?
33+ posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
_irina_ spune:
Buna seara,
Se duce omul la serviciu, asa, ca orice gravidutza normala care asteapta sa nasca si ce gaseste? Plin de pepenas!
Felicitari mamicilor!
Mult laptic dulcic si bebelusi papaciosi, frumosi si in primul rand sanatosi!!!
34+ - Andreea
andy.p spune:
Alinutza stai relax ,colul tau e k,dar intreb si eu de ce ti-a dat gynipral?
nusha deci functioneaza terpaia prin shopping...merita incercat
CD bafta la drsa vii cu vesti bune.
Mey Moni tu chiar vrei sa nasti??Cam asa sunt contractiile.
36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
sanziana27 spune:
Corina felicitari pt bebelus!Refacere rapida, bebe cuminte, mancacios si sanatos!
Anca felicitari mamico! Ai o printesa frumoasa foc!Dupa cate ore te-au mutat de la terapie?
Miruna tare bine arati, iar Alexei e un baiat tare dragalas!
pentru fetele care nasc maine
Pai pana fixez eu cezariana, pana vine luna septembrie, pana se hotaraste si al meu putzoi sa se intoarca, voi nasteti toate...si la botez voi participa eu tot burtoasa!
In privinta numelui, la cel de famile trebuie sa am mare grija la acte, ca vesnic ne scrie gresit, iar legat de numele alese....nu ma intereseaza mie si sotului sa ne placa si i-am zis si lui: "vezi ca pe mine ma intreaba ce nume dau copilului pe masa de operatie si fara semnatura mea nu poti modifica nimic"
32+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!
_irina_ spune:
Eu nu stiu daca sa rad sau sa ma supar. Se pare ca inca nu par gravidutza si eu care ma gandeam ca daca nu acum, atunci cand???
Azi veneam ca o ratza cracanata de la lucru, tarand o pungutza cu cumparaturi si ma intalnesc cu o vecina. Ne salutam, povestim si imi zice: da nu-mi place, ca te-ai cam ingrasat. Ii zic ca numai 12 kile. Se uita mirata la mine si exclama: Numaaaiiii?
Si ii explic ca nah, mai am o luna si nasc, atunci saraca femeie isi da seama de greseala si incepe sa imi ureze de toate cele.
Nah, ce sa mai zic?
34+ - Andreea
babytza spune:
CORINA SA-TI TRAIASCA PUIUTUL !!!!!!! SA FIE SANATOS SI PAPACIOS SI CUMINTE !!!
CE SURPRIZA NE-AI FACUT...
Valentina 33 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
musettepink spune:
Cd bafta la eco!!!!!
37+LUCA
AMR 21 ZILE