Mamici norocoase de sept-oct 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

BINE AI VENIT PE LUME ALEX SI NUMAI SANATATE TIE SI LUI BOO!!\!!

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

BOO, felicitari pentru 'prietena' ta! Abia astept sa te intorci acasa si sa ne spui cum a fost cind l-ai vazut pe printisorul tau! Bun venit lui Alex, sa fie cuminte, sanatos si papacios si sa o asculte pe mamica!

37+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

A nascut si Boo un baietel, Alexandru de 3100 gr. Nu am alte amanunte pentru ca la ea mai dureaza operatia intrucat o curata de chisturi, aderente si tot ce mai e de prisos pe acolo. Stiu ca piticul este bine, sanatos.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Bun venit ALEXANDRU. Sa fii sanatos si papacios!!!

Boo refacere rapida!!!

Eu, iepurica 30+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

BINE AI VENIT PE LUME ALEXANDRU

BOO- felicitari si refacere rapida. Fericire, sanatate si numai de bine sa auzim

Lucutta – bebe meu doar intr.-o seara a lovit rau in cool si timp indelungat iar a doua zi pana dupa-amiaza nu a facut nimic, nici o miscare. L-am lasat in pace, am zis ca e obosit si intr.-adevar si-a revenit el. Sper ca si bb al tau sa fie somnoros azi si atat.

Eva – stai cumintica si ia un no-spa nu face nici un rau. Stiu ca tu nu ai luat nici o pastila si ca ai retineri dar una acum nu afecteaza cu nimic .Multa sanatate.

36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

WOWWWWWWWWWWWWWWWWW......felicitari Xor si Boo!!! sa va traiasca printisorii si sa va bucurati de ei in fiecare clipa a vietii!!!

azi sunt si eu mai linistita...se pare ca prietena mera s-a hotarat in sfarsit sa-mi ia pisica....mi-o va tine pana anul viitor dar e bine si asa...numai ca o va lua numai dupa 8 septembrie....sper sa nu fie probleme pana atunci..oricum in camera la bebe nu mai intra...si desi am frecat eu o tura covoarele ieri o va face si sotul dupa ce va pleca Tina la noua ei casa...inca mai este par prin casa dar nu va merge copilul de-a busilea imediat dupa ce-l aduc, nu????

POZE...POZULICI

36+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

BINE ATI VENIT PE LUME ALEX DE BOO SI MARK THEODOR DE XOR, SA FITI CUMINTI SI PAPACIOSI!!! SI VOI MAMICI SA VENITI REPEDE ACASICA SA VA ODIHNITI CU PUISORII IN CUIBUSOR!!!!!!

Clau, sa iti traiasca printzesa, si, daca asa iti doresti, sa mai stea pana la 1 sept la mami in burtic!

Denisa , eu sunt bine azi, daca stau in casa vad ca totul e ok! Numai ca in fiecare dimineata la ora 5am ma ia fix aceeasi durere oribila de burta, uneori tine mai mult, azi a tinut cam un sfert de ora si apoi am putut sa adorm! Nu stiu ce se intampla la ora aceea! Luca e activ, totul e bine!

Laureta, Andreea, va asteptam cu drag acasa!

35+ LUCA

AMR 29 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

mersi mult Eva sa dea Domnu

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

WOWWWWWWWWWWWWWWWWW......felicitari Xor si Boo!!! sa va traiasca printisorii si sa va bucurati de ei in fiecare clipa a vietii!!!

azi sunt si eu mai linistita...se pare ca prietena mera s-a hotarat in sfarsit sa-mi ia pisica....mi-o va tine pana anul viitor dar e bine si asa...numai ca o va lua numai dupa 8 septembrie....sper sa nu fie probleme pana atunci..oricum in camera la bebe nu mai intra...si desi am frecat eu o tura covoarele ieri o va face si sotul dupa ce va pleca Tina la noua ei casa...inca mai este par prin casa dar nu va merge copilul de-a busilea imediat dupa ce-l aduc, nu????

POZE...POZULICI

36+... Erik

Tina e pisica ta ??? asa o alint eu pe fiica mea

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Boo felicitari si feracerea rapida!Bun venit pe lume Alexandru!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!

37+LUCA

AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Faceti liniste putin sa va schimb de pampers? Si dupa aia continuam u felicitarile!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g
Eva – stai cumintica si ia un no-spa nu face nici un rau. Stiu ca tu nu ai luat nici o pastila si ca ai retineri dar una acum nu afecteaza cu nimic .Multa sanatate.

Am luat ieri una! Eh, stiu ca nu face rau, dar nu vroiam sa apelez la el pt orice semn minor, ca nu sunt, totusi, bomboane! Ieri, insa, chiar era cazul! Sper sa nu mai fie!
Tu esti ok, Denisa?

35+ LUCA

AMR 29 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput