Mamici norocoase de sept-oct 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Andy, nici o inducere..de vreo sapt nimic activitate!Seara cand ne intalnim eu sunt prea obosita, ziua e el prea ocupat.

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Boo felicitari pt puiutz! bebe Alexandru, sa cresti mare si s-o bucuri pe mama ta!

Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

BOO felicitari pentru bebe Alexandru, multa sanatate la amandoi si va asteptam acasa cat mai repede.

33+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Eva, exceptand faptul ca sunt in pofte rau de tot - eu care nu am avut nici macar in primul trimestru , totul e bine.
Stau cuminte in pat si astept sa treaca mai repede timpul sa-mi tin si eu puiutul in brate.

36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Va invit la Capitolul 127

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

BOO si XOR felicitari multe pentru bebei, sa fiti cu totii sanatosi si sa va auzim curand printre noi cu mai multe detalii.

Bafta in continuare pentru toate viitoarele mamici care stau sa nasca. In curand o sa ramanem singure pe aici cele care abia am schimbat prefixul la 30+.

Lucuta, si la mine bebe are momente cand e mai linistita. Cel putin dupa eco de ieri nu prea s-a mai agitat, iar acu sta cumintica in pozitia ei noua (oare cum o sta in cap atata timp?!!!).

Bine ai revenit Nushulica, ca toate intrebam ce-i cu tine de nu mai apari.

30+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput