Mamici norocoase de sept-oct 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 19
Muuh spune:
Asa si acum sa o felicit si eu pe Xor.
Sa iti traiasca flacaul!!! Sanatate si noroc ii doresc iar tie refacere rapida.
Bineinteles ii urez Bun venit si lui Alexandru a lui BOO!!!
Miruna
37+ si Alexei (13.07.2006)
clau_geo spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui denisa.g![]() ![]() BINE AI VENIT PE LUME MARK THEODOR![]() ![]() ![]() XOR – refacere rapida, numai bucurii si sanatate tie si noii tale familii. ![]() ![]() Clau – felicitari pt bebelina grasuna si sanatoasa. Sper din tot sufletul sa stea cumintica acolo macar pana in sapt 38. ![]() Laureta – te asteptam sa revii acasa sanatoasa cu bebele in burtica ![]() musette - vazut poze cu mamica care radiaza de fericire. Superba rochita. ![]() 36 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
mersi frumos Denisa

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 9 zile
bitza2008 spune:
Felicitari Boo!!Alexandru bine ai venit!!
OAre cine urmeaza???Poate eu!!!Sper ca eu, desi nici un semn..al meu nu e grabit deloc...seamana cu taica-su!
38+
LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????
babytza spune:

Felicitari Boo !!!!!! Sa iti traiasca puiul sa fie sanatos !!!!!!

Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bitza2008
Clau felicitari pt bubulina grasuna si care cu siguranta va mai sta 1 sapt in burtica la mami! 38+ LUCASAMR 2 saptamani!!!????? |
sa dea Domnu pup

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 9 zile
andy.p spune:
BOO SA-TI TRAIASCA BAIETELUL SA CREASCA MARE SI SANATOS SI TIE REFACERE RAPIDA
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
LUCUTTA spune:
Sunt tare suparata deoarece bb meu de aseara nu mai este asa jucaus ca de obicei.Aseara a lovit numai in col si de dimineata numai putin s-a miscat,aproape nesemnificativ fata de alta data,desi am papat de dimi ciocolata .Are cateodata momente de astea dar foarte rar,atunci cand loveste numai in col urmeaza o zi in care nu se mai joca si ma ingrijoreaza pt ca el este ff jucaus de obicei si nu inteleg de ce se intampla uneori asa?
30+
Sergiu
EvaF spune:
BINE ATI VENIT PE LUME ALEX DE BOO SI MARK THEODOR DE XOR, SA FITI CUMINTI SI PAPACIOSI!!! SI VOI MAMICI SA VENITI REPEDE ACASICA SA VA ODIHNITI CU PUISORII IN CUIBUSOR!!!!!!
Clau, sa iti traiasca printzesa, si, daca asa iti doresti, sa mai stea pana la 1 sept la mami in burtic!
Denisa
, eu sunt bine azi, daca stau in casa vad ca totul e ok! Numai ca in fiecare dimineata la ora 5am ma ia fix aceeasi durere oribila de burta, uneori tine mai mult, azi a tinut cam un sfert de ora si apoi am putut sa adorm! Nu stiu ce se intampla la ora aceea! Luca e activ, totul e bine!
Laureta, Andreea, va asteptam cu drag acasa!
35+
LUCA
AMR 29 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LUCUTTA Sunt tare suparata deoarece bb meu de aseara nu mai este asa jucaus ca de obicei.Aseara a lovit numai in col si de dimineata numai putin s-a miscat,aproape nesemnificativ fata de alta data,desi am papat de dimi ciocolata .Are cateodata momente de astea dar foarte rar,atunci cand loveste numai in col urmeaza o zi in care nu se mai joca si ma ingrijoreaza pt ca el este ff jucaus de obicei si nu inteleg de ce se intampla uneori asa? 30+ Sergiu |
Nu te ingrijora
au si ei zile in care sunt mai lenesi si nu au chef de prea multa miscare...Poate savureaza ciocolata....
Valentina
33 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
andy.p spune:
Bitza scoatem agitatele...da ceva inducere naturala n-ai mai incercat pana la urma??![]()
Lucutta stai linistita ca bb doarme mai tre sa se odihneasca si el nu poate sa dea intr-una din manutze si picioruse.
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)