Mamici norocoase de sept-oct 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 18
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Piolica merci mult de tot!!!!!! ce ai mai facut cu crocobaurul??asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s !![]() 37+![]() ![]() LUCA![]() ![]() AMR 20 ZILE ![]() ![]() ![]() |
nu am mai facut nimic, el isi vede de treaba lui, eu de a mea! nu ne bagam in seama! ma duc marti din nou la clinica si o sa vorbesc cu moasa de acolo.
37+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
denisa.g spune:
Bebelusul meu se muta in permanenta cu totul ori in stanga, ori dreapta. Asa ca raman de exemplu in stanga gol si pe dreapta o mare umflatura tare care se misca . De multe ori cand stau intr.-o parte (de obicei pe dreapta) ma impunge cu piciorusul (cred eu) pana ma doare si ma mut pe stanga. Asa ca de vreo 2 sapt stau in pat dupa cum dicteaza el.
Eva – sper ca esti bine azi. 
BOO – asteptam vesti de la voi.
36 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
piolica spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Si imi place de mor sa merg cu masinuta cea noua , chit ca mi-au spart geamul dreapta fata de 3 zile dupa ce am adus-o acasa ... Romanik! 34+ AMR 36 zile!! ![]() Peter Pan |
nu-mi vine sa cred! ti-au spart geamul???? ce nebunie!!!
37+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
angelynna82 spune:
Am luat pt bebelina un costumas intreg frumos foc si 3 perechi sosetute, doamne sunt atat de mici
plus servetele umede la cutie, lantisor pt suzi si sapun.
Mai trebuie sa iau pampers si evident lucrusoare.
Fetelor ori din cauza caldurii ori nu stiu dc ma simt tare ametita, ce buna ar fi putina ploaie...
33+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
bitza2008 spune:
| citat din mesajul lui clau_geo Neata burtici, CORINA FELICITARI PT BB, SA VA TRAIASCA, SA FIE SANATOS SI SA PAPE TOT!!!!!!! Nu am apucat sa citesc din urma si vad ca ati cam ![]() dar incerc sa citesc dupa ce va povestesc cum a fost la dr.bubulina noastra are 3100 gr., BPD = 9.5 CM, AC=32 CM, FL=7,2CM si corespunde varstei ecografice de 38 s. In timpul ecografiei casca de nu mai putea si se agita incontinuu, asa ca greutatea nu se stie chiar exact ca nu a reusit sa o prinda intr-o pozitie buna, cica statea foarte ghemuita. E posibil sa aiba mai mult sau mai putin(desi mai putin ma indoiesc, la cata burta am totul bine si frumos pana aici, insa la controlul pe masa a vazut ca am colul deschis(permite pulpa indexului) si mi-a dat tratament in continuare cu gynipral, no spa si scobutil ca sa reusim sa o mai tinem, daca vrea, inca o saptamana, ca sa apuc sa intru in 38 s. Acum vroiam sa va intreb pe cele care deja ati nascut, dupa ce se deschide colul poate sa mai dureze inca o saptamana? sau se poate rupe apa mai repede? si daca se rupe apa in cat timp trebuie musai sa ajung la spital? ca daca sotul nu e acasa, face o ora pana vine sa ma ia si inca o ora mai facem pana la spital. 36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita AMR 4 SAPTAMANI |
Clau felicitari pt bubulina grasuna si care cu siguranta va mai sta 1 sapt in burtica la mami!
38+
LUCASAMR 2 saptamani!!!?????
musettepink spune:
Denisa merci mult!
si al meu bebe da din ceva cand stau pe o parte dar daca eu stau comod il ignor
si se potoleste!Uneori il mai si ascult si ma intorc pe partea cealalta![]()
Piolica f bine,nu-l baga in seama,vezi ce zic si moasele marti,poate scapi sa mai iei antibiotic acum si iti pune direct la nastere!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s
!
37+

LUCA

AMR 20 ZILE 

bitza2008 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Am placerea sa va anunt urmatoarele cuvinte venite de la XOR![]() SUNT FERICITA MAMICA DE BEBE SANATOS MARK THEODOR de 3350 GR. Alte detalii nu stiu inca. FELICITARI MAMICO, SA-TI TRAIASCA FLACAUL, sa fie sanatos si papacios EU sunt pe la mama si n-am timp sa va citesc dar scot un rand de agitate si pt BOO ![]() BOO & ALEX ![]() ![]() POZNICI CU NOI www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU 36+ Cuculetz Andrei Sebastian![]() ![]() AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI ![]() ![]() AMR 23 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI ![]() |
Yupii!!A nascut Xor!!!!Felicitari mamico si refarcere-fulger!
MArk-Theodor, bine ai venit pe ac lume!!Sa cresti mare si frumos!
38+
LUCASAMR 2 saptamani!!!?????
Muuh spune:
A nascut si Boo un baietel, Alexandru de 3100 gr. Nu am alte amanunte pentru ca la ea mai dureaza operatia intrucat o curata de chisturi, aderente si tot ce mai e de prisos pe acolo. Stiu ca piticul este bine, sanatos.
Miruna
37+ si Alexei (13.07.2006)
baby_boy spune:
Boo felicitarii .. Bun venit Alexandru..ne bucuram ca puiul e sanatos si va asteptam cat de curand acasa
33 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
Nerantula spune:

Ce de baietei avem la odisee ... sa mai spuna cineva ca baieteii sunt lenesi! ![]()
Sa va traiasca, fetelor, si sa va bucurati din plin de ei! 

Refacere usoara dupa operatii si mult laptic pentru juniori!
34+
AMR 36 zile!! 
Peter Pan

, chit ca mi-au spart geamul dreapta fata de 3 zile dupa ce am adus-o acasa
... Romanik!