Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
Daria_Ioana spune:
[quote]citat din mesajul lui YLARI
Fetelor, nu stiu voi, dar eu anul trecut pe vremea asta incepeam sa banuiesc ca am un mic alien in mine... Totusi, primul test pozitiv l-am avut pe 29 august!
Ylari ,anul trecut pe vremea asta deja stiam ca sunt gravida.
Mi-am condus sotul la aeroport pe 15 August,si dupa ce ne-am luat la revedere si am plecat de acolo ...pe drum m-a luat asa o tristete...si ma gandeam ce bine ar fi fost sa pot pastra o parte din el cu mine...in mine.
Si parca aveam si eu o presimtire si mi-am luat un test de sarcina ,si cand m-a sunat sotul sa imi zica ca a ajuns cu bine...eu i-am dat vestea ca sunt insarcinata!!!!!
Am aflat exact dupa ce el a plecat..initial credea ca eu glumesc si ca am facut cu carioca 2 dungi rosii pe test...atunci cand i-am aratat testul in web cam.
Oricum eram amandoi foarte fericiti si nu ne venea sa credem ca asa repede am ramas insarcinata iar.
Nu ne-am planuit neaparat...eu voiam asa repede ..el zicea sa mai asteptam sa creasca Cassie...si uite ca Darius si-a ales singur momentul...
Si pentru fetele care au facut cezariana - si eu am nascut tot prin cezariana la amandoua sarcini.
Si nu am asteptat 2 ani intre sarcini...ci au trecut doar 6 luni si nu am avut nici o problema .
Am citit pe net ca sunt suficiente si 3 luni dupa operatie ca uterul sa se refaca si sa poata duce o a doua sarcina.
Cum ar fi acuma la voi sa ramaneti iar insarcinate peste 2-3 luni...v-ar placea????
Mie mi-a placut mult sa raman iar gravida ...a fost mai usor parca si mai placut caci nu prea m-am stresat asa tare ca la prima sarcina, cu toate ca si la Darius aveam emotii.
Simonix spune:
Salutare si de la noi !
Azi am fost la cumparaturi, am avut de cumparat cadouashe pentru tot felul de piticei din anturajul nostru, si o fost greu, caci pe lista erau 4 fetitze Si am tot cautat hainutze subtiri pentru piticul meu, caci nu prea avem (aproape toata vara a facut-o in body cu maneca lunga). Concluzia: a venit toamna Aici... numai haine groase brrrrr... da' groase rau :( Bine, la noi sunt cam 18 grade. Nu stiu cum o sa fac maine, cand am inteles ca vor fi 36 de grade in Bucuresti In fine, o sa treaca ;)
Super tari fazele cu kk de bebe, fetelor M-am hlizit de una singura :p Piticul meu vad ca e un delicat, nu prea face din astea ... dar niciodata nu e prea tarziu. Poate imi face surpriza maine in avion
Greutatea bebelsuhilor... asta de subiect stresant Ce sa zic, si al meu ia destul de putin in greutate, are de-abia 6 250 la 4 luni, dar sunt multumita, caci e un copil sanatos si voios, agitat rau, vorbaretz, care doarme bine. De mancat - parca a inceput sa renunte la dieta si sa pape mai bine. Sa va mai zic o faza care m-a facut sa storc cateva lacrimi: al meu bb papa deja majoritar formula - a acceptat-o de la inceput fara probleme etc. Vreo 2 zile am tot uitat sa scot lapte matern de la congelator, in fine, ideea e ca aseara reusesc sa scot lapte matern si i-am dat piticului. Nu va spun cu ce pofta a baut laptele, uitandu-se drept in ochii mei, nu stiu daca a fost doar in capul meu sau chiar asta e adevarul, dar am avut impresia ca ii fusese dor de gustul laptelui meu si ca era asa de fericit sa il bea ! Ceea ce m-a facut evident sa ma simt super nashpa, am bocit un pic...of of :(
Fetelor, trebuie sa fug la bagaje - am atatea jucarii si hainutze !!! nu mai am loc de ale mele (oricum, ale mele nu se potrivesc in tara, caci am haine pentru veri de 20 de grade nu de 30+ ) Va contactez pe maine sau poimaine, v-ati mai gandit daca ne vedem ? Oricum, am inteles ca sunt vecina de cartier cu cateva dintre voi si poate ne vedem in parc (parca Laurita). Simona - eu vin si in Drumul Taberei ;) no problemo !
Ah, inainte sa plec, ia uitati ce face fiu-miu !!!
http://picasaweb.google.com/s.vilau/MirrorMirrorOnTheWall/photo#5237241748115474706
- AMR 1 zi pana ... ACASAAAAAA !!!!!
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Simonix spune:
Ah... pana sa plec... foarte frumos Ylari ca ne-ai amintit de cum era pe vremea asta anul trecut :) Nici nu banuiam ce ma asteapta ! Eu nu stiam ca sunt gravi, eram doar mai obosita ca de obicei, nu prea intelegeam de ce. Si tin minte ca am fost la un concert cu Lily Allen, Akon si Faithless si am tzopait toata noaptea, mi se face rau numai cand ma gandesc ... L-am zguduit pe bebe de mic, de aia e asa agitat Ideea e ca foarte greu m-am recuperat dupa concert desi eu eram genul care se zbantzuia pana la 5 dim in disco si la 9 eram al serviciu, plina de viatza. Si uite asa am inceput noi... cu o mami din ce in ce mai obosita... care nu mai putea urca dealurile cu bicicleta ....... iar apoi au venit gretzurile, gafaielile, senzatia de sfarseala .... BLEAH ...... si apoi neuronii au fugit cu totii pana a mai ramas doar unul mic si anemic...... si apoi a venit burtik..... care s-a facut din ce in ce mai mare ... si a inceput sa se zguduie de una singura ... si uite tot asa pana cand burtik s-a facut iar mica mica si PE burtika s-a asezat un bebelush frumos frumos .....
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
jady spune:
SOCRATE super bebelusul felicitari,nu fa furtuna in paharul cu apa ca arati bine si rochita e superba. CLEO sa sti ca chiar var prinde bine o plimbarica in spain la mare faza cu kk numai buna deCe sa va mai povestesc ,a da chiar avem un an decand am ramas graviduta ce fain,...da numai vreau asa curand nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu NU,rasp.la intrebarea lu DARIA.fetitele va pup
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonix Ah... pana sa plec... foarte frumos Ylari ca ne-ai amintit de cum era pe vremea asta anul trecut :) Nici nu banuiam ce ma asteapta ! Eu nu stiam ca sunt gravi, eram doar mai obosita ca de obicei, nu prea intelegeam de ce. Si tin minte ca am fost la un concert cu Lily Allen, Akon si Faithless si am tzopait toata noaptea, mi se face rau numai cand ma gandesc ... L-am zguduit pe bebe de mic, de aia e asa agitat Ideea e ca foarte greu m-am recuperat dupa concert desi eu eram genul care se zbantzuia pana la 5 dim in disco si la 9 eram al serviciu, plina de viatza. Si uite asa am inceput noi... cu o mami din ce in ce mai obosita... care nu mai putea urca dealurile cu bicicleta ....... iar apoi au venit gretzurile, gafaielile, senzatia de sfarseala .... BLEAH ...... si apoi neuronii au fugit cu totii pana a mai ramas doar unul mic si anemic...... si apoi a venit burtik..... care s-a facut din ce in ce mai mare ... si a inceput sa se zguduie de una singura ... si uite tot asa pana cand burtik s-a facut iar mica mica si PE burtika s-a asezat un bebelush frumos frumos ..... Simona cu Robertzel baietzel frumos Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti si Poze cu bebe |
Eu aveam un gust in gura... parca mancasem toate obiectele din fier de prin prejur... asa am banuit eu ca e ceva suspect. Am facut un test (ma durea capul ingrozitor si vroiam sa vad ce si cum, ca sa iau o pastila de cap, ceva). Bineinteles ca a iesit negativ.
Nici nu stiam ce ma asteapta... si ce frumusete o sa iasa.
Ca sa i raspund si Dariei Ioana, eu abia astept sa raman gravi din nou. Si eu am tot ceza, sa vedem, cred ca o sa mai astept cateva luni, totusi. Nu o sa astept in niciun caz 2 ani ca sunt deja batranaaaaa
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
socrate spune:
ancaurn sfatul meu e simplu: tot ce prinzi/auzi. Deci: ceai cu chimen si anason, sau ceai de stimulare a lactatiei si nu te lua dupa cantitatea recomandata, baga 2 l. Dupa care Galactogil din greu si apa plata. Pus copil la san cat se poate de des, nu conteaza ca trage sau nu trage, ca doar te foloseste pe post de suzeta, sau ca nu are ca trage, stimuleaza sanul si se produce laptic.
Si odihna si mancare. Si o sa vina lapticul. Intre timp nu lasa copilul nemancat, da-i si formula. Daca ai avut pb inainte, da-i cu lingurita, daca nu, poti sa ii dai si biberon. Eu cand ii dadeam biberon il tineam tot la sanul gol sa simta mirosul.
La noi a durat 2 luni sa ajungem la o singura masa de formula, asa ca nu dispera. Cel mai important e sa crezi ca o sa fie bine si sa fii calma. Eu plangeam ca toate tzigancile alapteaza 10 puradei si eu nu sunt in stare sa hranesc unul.
Dar...nu are legatura. Si chestia cu sanii...pai ai mei erau mari oricum, acum sunt huge, dar nu are legatura. Am o prietena cu sanii mici si cu lapte sa sature gemeni.
Asa ca : marimea nu conteaza.
Vai fetelor....acum un an...uoff. Chiar nu mai stiu:D
Eu nu stiam ca sunt gravi.Desi am ramas in concediul din august. Si dupa ce m-am intors am fost la o ecografie ca ma cam durea burtica. Si m-a intrebat acolo cand a fost ultima menstruatie dar nu mi-a zis de ce, probabil i se parea ceva.
Si era bb mic deja acolo... Ce dragut. Mai tineti minte prima ecografie? Cel in care nu se vede nimic dar palpaia inimioara? Ma rog ce urma sa devina inimioara. Doamne ce dor imi e de burtica mea.
In fine am baiatul frumos sa il pup, e mai bine nu?
Simonix eu te inteleg. De cate ori imi ofteaza la san si isi da asa ochisorii peste cap, jur ca a meritat fiecare lacrima si fiecare minut de pompat.
Asa, ce sa va mai zic. Eu sunt foarte sentimentala de ceva timp nu stiu ce m-a apucat, asta e.
In alta ordine de idei m-am apucat sa scriu povestea nasterii in seara in care am citit de bb Darius care acum e ingeras. M-am gandit ca merita sa scriu toata povestea dragostei din care s-a nascut Sebastian, si bucuria de a-l tine in brate. Nu stiu cand o sa il termin, probabil saptamana viitoare ca tati e in delegatie deci clar ma apuca melancolia si talentul.
Tot saptamana viitoare vaccinam copilul ca luni facem 4 luni. Sper sa nu fie pb ca tati nu e acasa si nu mi-ar placea sa ma confrunt singura cu probleme dar, de ce sa punem raul inainte.
Am pus acum piersicile,sub forma de piure la congelator. Mai iau si maine si le pun intregi. Sa vedem cum iese mai bine.
Noi sambata viitoare plecam la mare. Sa vedem ce o sa iasa, plecam cu doua gagici. Dupa aia mergem la ai mei si dupa aia mai stam cateva zile la munte. Sa speram ca bb va fi cuminte.
pup si mai vbim
Sebastian
Doloress spune:
Esme merci mult de reteta, am sa incerc cand ajung la noua locuinta, am sa iti dau de veste daca mi-au iesit!
Ylari cred si eu ca e bine fara socrela-cruela si fara motan, dar au plecat de tot sau se intorc? Profita la maxim!!
Simonix am ras de am paralizat la filmul cu bebe in oglinda! E simpatic foc, si al meu rade nevoie mare cand se vede il strig Narcisica. "Dixtractie" placuta in Romania, sa nu te prinda calduri prea mari. al meu bebe e tare rau de caldura, asa ca vom merge in Romania in primavara la anul, nu mai imi trebuie vara niciodata!
In legatura cu subiectul greutatea bebelusilor, eu sfatuiesc mamele care se ingrijoreaza sa dea o fuga pe la capitolul de prematuri, sa vada acolo bebei de un an cu greutate de 6 kg! Si tot sunt bebei considerati sanatosi. Al meu e deja obez printre prematuri, cu 6 kg la 2 luni varsta corectata.
Ancaurn te-au sfatuit bine fetele, multe lichide si pune bebele cat mai des la san. Poate nici pompa nu e buna, cine mai stie.
Of, si la mine capitolul papa e tare spinos. Nu mai vrea fetelor formula si pace. Insa san tot nu am suficient, desi ma si mulg dupa fiecare supt. Nu se satura cu cat am, in 5 minute goleste ambii sani si apoi incepe si trage de tzitzi in sus si in jos si il apuca nervii si plansul ca nu mai iese nimic. Il pun din doua in doua ore sa suga, chiar si dupa o ora incepe sa isi bage pumnisorii in gura. Insa cand sar cu bibeornul scuipa tot. Am zis ca poate nu ii place biberonul, asa ca am pus laptele inntr-o seringa, la seringa un tubusor lipit de san si l-am pus sa suga, eu in acelasi timp pompam cu seringa, cum a dat de gustul formulei a scuipat tot. Am incercat si cu lingurita, nimic. Si formula asta abia a acceptat-o, ca cele praf nu le sporta si i-am luat lichida, cea mai scumpa, zice ca e cea mai apropiata de gustul laptelui matern si acuma nici pe asta nu o papa. Mi-e mila sa il vad infometat, dar ce sa fac. Imi vine sa renunt la alaptat din cauza asta, pe bune daca nu, decat sa stea flamand.
Hehe, eu acum un an pe vremea asta prestam la greu... ce vremuri faine... Eu am ramas insarcinata abia in jur de 21 septembrie. Am avut o sarcina tare scurta, nici nu stiu cand au trecut 7 luni, nu am avut nici concediu prenatal, m-a luat ca din oala Patrick.
Abia pe 9 octombrie aflam vestea cea mult asteptata, dupa o tona de teste de sarcina negative. Pe 17 octombrie mergeam la spital cu sangerari, atunci am vazut o bulinuta mica la ecograf dar nu puteau detecta bataile inimnii, asa ca m-au chemat peste o saptamana, fara prea mari sperante, am fost daramata. O saptamana am dus negocieri intense cu bebe sa nu ma paraseasca, simteam ca va fi totul bine desi am avut scurgeri cu cheaguri si lumea in jurul meu era convinsa ca se eliminase si sarcina. Si iata ca dupa o saptamana am vazut si inimioara batand voioasa, nu va pueteti inchipui ce fericire pe capul mneu! Insa nu prea m-am bucurat de burtica mea, avand in vedere cum am inceput sarcina, am stat mereu stressata, sa nu se intample ceva. Parca abia asteptam pe de o parte sa imi vad puiul, ma gandeam ca parca e mai usor cand il vezi si il simti, decat in burtica unde nu stii niciodata adaca e bine sau nu. Si iata ca el a intuit temerile mamei si a iesit repede sa ma linisteasca, mult prea repede.
V-am pupat, merci Daria ca ne-ai adus aminte de vremurile alea frumoase!
simonacip spune:
Socrate, frumoase pozici si mie mi-a placut tare rochita ta..
Adriana, da la noi famelie mare, remuneratie mica . Ma bucur ca suntem multi, e tare bine, d'asta am si insistat la sot sa nu ramina David singurel..Si poate mai insist odata si asa acum burta e deja varza, nu mai conteazahihi
Ancaurn, da, fa tot ce te-a sfatuit Socrate, dau macar jumate...In primul rind pune-l des la sin, daca stai 6 ore fara sa-l pui ziua, cred ca e prea mult.Raspuns ceva de la analize?
Simonix, super haios narcisistul tau, pupa mami baiat frumusel..Am patit-o si eu o data ca tine. Mergeam la un comitet la Bxl, si aici erau 30 de grade, iar acolo 18, dar 18 urite, cu vint si ploaie...Brr.Drum bun miine, abia astept sa ne videm
Ah, eu pe 21 august anul trecut am avut 2 liniute...Deci ieri..Ptiu, hai sa ne amintim si peste un an pe vremea asta...O sa avem copilasi mari, unele poate vor avea alte liniute, cine stie...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
maitreyi spune:
hehe...mi s-a facut pielea ca la gaina aducandu-mi aminte emotia celor 2 liniute...acusi avem si noi un an decand suntem 3...imi dau lacrimile...eu pe 1 septembrie am avut ultima menstra si abia pe 22 octombrie primul test pozitiv. tot cu sangerari si eu ca si doloress si pe 12 noiembrie am vazut inimioara si galma de 6 mm marise doctora imaginea si se vedea asa de bine si de mare.. pui iubit la mami lui
anu trecut pe vremea asta colindam grecia in lung si in lat...nici nu ma gandeam ca anu asta vom fi 3 de ziua lu' tati
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei