Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

povestea lui big kk nr 2:

cum ne-am obisnuit, the kk de dimineatsa ... shocheaza.
Adica am schimbat +hranit fata regulamentar, la 6 dim,. si cum o fujit somnu, fug si fiica mea a adormit inapoi, in patutul ei, pe burtica, si io la un net, un atac, o hranire de triburi. Peste 30min, ma cheama tati: mami...fiica ta zace in kkt!
Nu am poze, din pacate, dar nu am pus pemparsul strans, si cum dormea pe burtica, i s-a intins pe burta, pe sub brate, pe lenjerie.... ca era toplless gagica... i dau pampersu usor jos, o iau usor in brate, repede la chiuveta, si incepe operatiunea spalat. Incet, sa nu o sperii, sa nu isi bage miinile peste tot:D In mintea mea deja o videam cu cacat si in oky, gura, par, 2 mishcari energice de-ale ei, si gata!!! si spal...si spal....... m-am murdarit si io pe miini, pe picior, ca na, tine copchilu in chiuveta de poti.

Si asha de fericita dormea, intinsa pe burtica, in propriul kk-t...

Ma duc sa joc la loto!!! ziceti-mi ce numere!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cleo, potoroasa ta e de coma...., pup cacacioasa mica!!!!

Ralu, , tare am mai ras cum ai descris tu cum te simti printre colegele de aerobic. Exact asa imi vine sa scriu si eu pe frunte :"Am nascut de curand, nu jigniti"!. MAi ales ca am avut o experienta traumatizanta cu bunica sotului meu care la vreo 3-4 saptamani de la nastere se minuna in fiecare zi de ce burta mare mi-a ramas si ea a nascut 3 copii, dar n-a avut niciodata asa burta....PTIU!"

Adriana, posibil sa ai dreptate, dar nu sunt de acord. Am doua exemple in familie: 1) nepot tinut de fusta mamei si de fusta mamei a ramas si acum la 4 ani. Cum vede pe altcineva fuge repede la ma-sa in brate. Daca vrea cineva sa-l ia in brate, urla ca din gura de sarpe. Si tare urat ii mai sta. 2)Nepot lasat din cand in cand la ambii bunici, a stat si la noi vreo saptamana..........copil f sociabil, vesel, intelege de vorba buna (normal ca mai se rasfata si el ca doar e copil), o placere sa stai in prejma lui.

Iar in privinta dragostei, i-o dau cu varf si indesat lui Vladut, daca il las cateva zile la bunica-sa e pt binele lui, nu pt al meu. Crede-ma ca mi-e mult mai comod, psihologic vorbind sa stau eu cu el. LA cat sunt de paranoica....tot timpul cu gandul la el voi fi, deci 100% ok nu cred c-o sa ma simt. Dar consider ca un copil, mai ales baietel trebuie sa invete sa fie independent si toate deprinderile astea se formeaza de cand sunt micuti. Am de gand sa il dau la gradi cat se poate de repede, prefer de o mie de ori decat sa-l las cu o bona acasa, e colectivitate si asta ii prinde bine. Asa gandesc acum, n-am experienta recunosc, doar am citit carti de psihologia copilului. Dupa ce pun in practica mai vorbim. E f posibil sa gresesc, deci sunt deschisa la orice fel de sfaturi, dar deocamdata incerc varianta asta.

LAurita, bravo pt laptic!!!! Felicitari!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor. Tastez inceeeeet ca doarme Eva mea. Asa imi place sa ii spun, Eva mea.
Va pup pe toate. In ultima vreme... ocupata tare, nu stiu de ce, dar parca nu-mi ajunge timpul de nimic. Si Iuby se mira ca ma scol la 5.30, robotesc de cand ma dau jos din pat si tot degeaba... Soacramea a plecat la tzara si a luat cu ea si motanul criminal. Asta era stirea de ultima ora pe care vroiam sa v-o dau. Sambata trecuta mi s-a intors si mie fata de pe spate pe burtica si si-a scos si manutzele. In rest gangureste la greu, mai ales cand il vede pe tati, pe care nu il slabeste din oki cum il vede. Va tot citesc dar uite ca ma senilizez, asta e clar, ca uit ce si cui sa scriu... Imi e tare dor de Miss, asta nu am uitat ca a mai scris-o cineva... In rest nimic deosebit... De la 1 septembrie mergem si noi la mama o saptamana - pleaca Iuby in Germania si din pacate nu s-a gandit sa ma ia cu el si apoi sa ma duca la Paris (!!!) precum sotzul lui Alysh

Fetelor, nu stiu voi, dar eu anul trecut pe vremea asta incepeam sa banuiesc ca am un mic alien in mine... Totusi, primul test pozitiv l-am avut pe 29 august!

Sa va mai povestesc ce face Eva: ca sa o adorm in timpul zilei o legan usor pe o perna pe care mi-o asez pe picioare, tinand fata de manutze. Ei bine, de ieri a inceput sa faca un fel de abdomene si ridica si capul de jos, sta asa cateva secunde. Doamne, azi m-a trecut un fior ca parca s-a ridicat ceva mai multisor (sau o tineam eu mai ridicata oricum... nu stiu, dar m-a impresionat...) Si e atat de fericita fetelor cand face chestia asta...

Despre siluete n-are rost sa ne mai chinuim zic eu ca sunt 2 variante: inghetzata lui cleo sau inghetata urmata de ciocolata si eventual alune trase in caramel. Yammmyyyy........ Eu a trebuit sa imi cumpar si chilotzi, aia dinainte de sarcina "La revedere".
Fetelor, stateam eu si ma gandeam ca sunt tare fericita... Leganam mai devreme pe bebelunika Eva, ma uitam la televizor si papam una din chestiile de mai sus... Era asa de liniste in casa si am avut asa un sentiment de multumire... In fine...

Va pup pe toate.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

ai feteleor eu chiar va primesc pe toate la tarte si ecleruri daca doriti ca zau imi fac eplacere sa le fac. pana acum am 78 de tartutze si 120 de gogosele pentru ecler. Putin spus gogosele sunt adevarate gogosoaie, mi-au iesit foarte bine si cuptorul meu cel nou (are un an si inca eclere nu am facut in el) coace senzational. Doloress reteta mea e 125 g apa sau jumate apa, jumate lapte, 65 grame unt, 250 g faina, 3-4 oua in functie de marimea oualor, 3 lingurite de zahar pentru gogosi dulci, un vf cutit sare pentru umpluturi sarate. Iar la cuptorul cel nou ieri am remarcat, pozitia incalzit de sus si de jos, cu aer la 190 C cam 20 de minute, au iesit niste monstri de gogosi.

anca dac apana acum nu te-ai muls cei 5 ml sunt fiindca trebuie sa te obisnuiesti. Eu scot dupa ce termina a mea de mancat cam 60-80 ml. Marimea inaintasilor e cam ca si la tine...daca nu cumva mai mult. Eu am G85 la sutien, acum. In plus eu am folosit mai multe tipuri d epompe si cea manuala de la avent pare sa potriveasca cel mai bine cu sanii mei, la inceput faceam scurta la mana intre timp m-am obisnuit dar dupa ce termin o sa am niste antebrate de halterofila. ma si gandesc sa ma inscriu pentur Olimpiada din 2012, poate catsiga si belgia o medalie.

Si apropo si lorelei a avut icter (ca si ma-sa) mai bine de 3 saptamani dar a luat in greutate normal, nu muult si nici putin. Doar normal .

gata fug ca s-a plictisit fatuca de elefanti tre' sa ii schimb jucariile.

o zi frumoasa,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

cleo,faina faza cu kk,am si eu una proaspaaata(de fapt fierbinte,tocmai e in desfasurare)domnishoricica mea mi-e in bratica,si eu citesc de zor pe aici si kk ei se preliinnngeeee frumos frumusel pe mine,noroc ca am fusta pe mine si nu pantaloni ca tine.acum, e cu piciorusele in el......o las sa termine si baie scrie pe noi.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Simonacip nu tin minte sa fi spus tu ca cele cu sani mai mari au mai mult lapte. Eu ma refeream la vorba din popor. Sper ca nu te-ai suparat. Uite o
Ralu ai dreptate ca e puturos din cauza icterului, de aia nici nu mi-am facut probleme ca nu ia nu stiu cat in greutate. Baiul a fost cand a scazut.
Cleo sa stii ca nu intotdeauna copilul nr 2 e mai cuminte decat primul. Cezara si Dragos sunt dovada vie. Cezara a fost si este foarte cuminte, in schimb Dragos e argint viu. Si uite ca nici cu experienta nu ma pot lauda. N-am fost in stare sa recunosc ca puiul meu plangea de foame si nu de colici, somn sau mai stiu eu ce alte motive inchipuite de mine. Efectul? Am ramas se pare fara lapte. Azi dimineata, Dragos a supt ultima data san la 7:30, am iesit afara unde a luat doua mese de lapte praf si la 1:30, deci dupa 6 ore am reusit sa mulg cu pompa electrica de la Avent doar 45ml din ambii sani.

Mai fetelor, voi ce ati face in situatia mea cu laptele?

Aldaesme imi lasa gura apa. Ce zici? Ne faci si noua ceva bun cand vii la Baia Mare? . Glumesc, desigur. Banuiesc ca atunci abia o sa ai timp sa rasufli.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Tb sa recunosc ca al meu a facut un kk mic si stand pe burta in putza goala deci am avut noroc. Si l-am prins rapid.
Laura esti o scumpa. Multumim de compliment la adresa baiatului, dar sa fim seriosi daca nu erau chilotii strange tot...ma prelingeam pe scari. Dar si ce daca.O sa arat eu ca la 18 ani da sa termin de alaptat. Intru si eu si sotul la regim ca el s-a ingrasat mai mult ca mine.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

cleo,faina faza cu kk,am si eu una proaspaaata(de fapt fierbinte,tocmai e in desfasurare)domnishoricica mea mi-e in bratica,si eu citesc de zor pe aici si kk ei se preliinnngeeee frumos frumusel pe mine,noroc ca am fusta pe mine si nu pantaloni ca tine.acum, e cu piciorusele in el......o las sa termine si baie scrie pe noi.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

cleo am ras cu lacrimi. alexandra e la mine pe burta si ma gandeam ca o sa se trezeasca de la zguduituri

noi ne pregatim de ziua lui tati - maine. tort, papica, di tati. asa ca va pupam cu drag pe toate si..revenim

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Simonacip nu tin minte sa fi spus tu ca cele cu sani mai mari au mai mult lapte. Eu ma refeream la vorba din popor. Sper ca nu te-ai suparat. Uite o
Ralu ai dreptate ca e puturos din cauza icterului, de aia nici nu mi-am facut probleme ca nu ia nu stiu cat in greutate. Baiul a fost cand a scazut.
Cleo sa stii ca nu intotdeauna copilul nr 2 e mai cuminte decat primul. Cezara si Dragos sunt dovada vie. Cezara a fost si este foarte cuminte, in schimb Dragos e argint viu. Si uite ca nici cu experienta nu ma pot lauda. N-am fost in stare sa recunosc ca puiul meu plangea de foame si nu de colici, somn sau mai stiu eu ce alte motive inchipuite de mine. Efectul? Am ramas se pare fara lapte. Azi dimineata, Dragos a supt ultima data san la 7:30, am iesit afara unde a luat doua mese de lapte praf si la 1:30, deci dupa 6 ore am reusit sa mulg cu pompa electrica de la Avent doar 45ml din ambii sani.

Mai fetelor, voi ce ati face in situatia mea cu laptele?

Aldaesme imi lasa gura apa. Ce zici? Ne faci si noua ceva bun cand vii la Baia Mare? . Glumesc, desigur. Banuiesc ca atunci abia o sa ai timp sa rasufli.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

ceai, galactogil, tot ce ai. Si lapte praf completare.
si daca nu e si nu e... asta e. Cresc copiii si de la lapte praf. Si inca ce bine!

pe de alta parte, suyptul produce mai mult lapte decat pompa.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput